+1 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kizlar anne olduğunuzu nasıl öğrendiniz kaç yaşındaydınız hadi sohbete :):):))

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Nasıl mı öğrendik adet gecikti öyle kanka farklı öğrenen yoktur heralde 
(1,763 puan) tarafından
Benim gecikme olmadi rahimde kitle ameliyti icin gittim kurtaj olmustjm hatta iki ay oncesinde doktor iki ay snra gel ameliyt edelim dedi bende gittim ama basja bir doktora oda sen yine hamilesin dedi 4.5 haftalik :))
tarafından
Ameliyat olmadın değil mi kısmet iste
(1,763 puan) tarafından
Yok olmadim cnn ama mecburi sezeryan oldum rahim agzinda kitle oldugu icin simdi oglum dogdu 8 aylik bir sene olmasini bekliyorum sezeryan snrasi ameliyti bir sene sonra yaptir dedi doktorlar iki kanamayi vucut kaldirmaz dedi
(606 puan) tarafından
Hahahajajazaz işte buna çok güldüm
(7,607 puan) tarafından
Bende mide ağrısına gittim ölüp bitiyorm ağrısına hıçkıra hıçkıra ağlıyorm o derec iki sene de bebek istiyorum olmuyor. Kan aldılar ne olur ne olmaz ona göre röntgen çekilecek . İki saat kıvran ağla zirla serum al tam ağrın geçsin o sıra doktor cagirsin galiba hamilesin desin. Ben tekrar başladım ağlamaya . Çok güzeldi valla adetime de 5 gün vardı üstelik....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Test yaparak.        
tarafından
:DDDdd
tarafından
Yorumunuz ile profiliniz çok uymuş ;D:):):)
tarafından
Ben bayılıyorum onun profilinie
tarafından
Hamile olduğumu öğrenince profil resmim gibi oldum :D
tarafından
Ayy gece gece güldürdünüz allah da sizi güldürsün inşallah :D
0 oy
tarafından
Eşim zorla test yaptırmıştı :-D
(97 puan) tarafından
Neden zorla
tarafından
Esim çok istiyordu bebek onun icin
0 oy
tarafından
25 yaşındaydım eşimle tatile gittik alkol alacaktık öncesinde test yaptım bebek deniyoduk çünkü bi baktım çift çizgi 6 haftalık hamileymişim meğer içemedim ama güzel tatil yaptım :D
(97 puan) tarafından
:):):):):)
0 oy
(20,214 puan) tarafından
Anne olduğumu adetim gecikince öğrendim okanda kız kardeşim bizdeydi hemen test almaya gitti getirdi pozitif ikincide 3 aylık mış zaten düzensizdi adetim oda aynı eşim test aldı 3tede aynı eşim test aldı bende ağladım tabi 3 te napacam ben diye :) 
(97 puan) tarafından
Bende ikinci hamileligimde annemlerdeydim kiz kardeşime aldırdım testi direk çift cizgj çıkınca kardeşimle bakismamizi hala unutmuyorum.
(20,214 puan) tarafından
Bende sarıldık gözlerimiz doldu çok heyecanlandık şimdide teyze yeğen kardeş gbi kavga ediyorlar :D
0 oy
(545 puan) tarafından
Test yaparak başka nasıl öğrenilir kız :) 22 yaşında anne oldum 
(97 puan) tarafından
Anısı var mi yani
(545 puan) tarafından
Şöyle anısı var 2 gün önce rüyamda gördüm eşim Ankara'ya gidiyodu bende o sırada annemlerde oluyodum 2 gün sonra rüyamı aynen yaşadım annemlerde öğrendim hamile olduğumu testimi de gidip annem almıştı çok heyecanlanmistim
0 oy
tarafından
19yasinda ogrendim babam soyledi haha
(3,047 puan) tarafından
Nasill ne dedi :D
(97 puan) tarafından
Aaaa baban NASIL söyledi kiz
tarafından
Babam devlet memuru saglikci kan verdim soonucu beklemeden ciktim oda doktordan almis kagidi bana atti aradi telden 2 haftalik gebeymissin dedi sonra benden once yetistirmis herseye :D
(97 puan) tarafından
Ayyyy babadan öğrenmeyende ne biliyim :):):)::)
(3,047 puan) tarafından
Ne güzel ya :D
0 oy
tarafından

Evvel sene kurban bayramının ilk günü karin ağrım başladı yaptığım temizliğe vermiştim üşüttüm heralde dedim 

Üzerinden 1 hafta geçti karnım hala ağrıyor ve üzerine sabah bulantıları eklendi 
Dedik bu işte birşey var :angel:
Doktorumuza gittik böyle böyle dedik 
Bi bakti 7 haftalikmis minigim 
Tabi biz bu anı 5 sene bekledik :angel:
(97 puan) tarafından
Hiç umulmadik anda rabbim nasip etmiş
0 oy
tarafından

Ilk anne olduğumda 20 yaşındaydım ikincide 22 3.de 25 yaşında 3 5 ve 42 günlük bebelerim var:)

(97 puan) tarafından
Masallah bende 19 Yasindaydim 21 yaşındayım ikincjye gebeyim rabbim anali babalı büyütsün insallah
tarafından
Amin sizinkileri de inşallah
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Kurtaj olmustum rahimde de kitle vardi o kitleyi aldirmak icin kurtajdan 2 ay snra gittim 4.5 haftalik gebeymisim ameliyti olmadan geri geldim oyle ogrendim kurtajdan 1 ay snra geri gebe kalmisim
(97 puan) tarafından
Hamileliginde bi sorun oldumu peki
(1,763 puan) tarafından
Tabiki oldu ama kitleye bagli oldu kurtajdan bir ah snra gebe kaldigim icin bir problem olmadi son zamanlarda bebek gelisimi yavasladi 37+1 de sezeryan oldum mecburi ve kitle son zamanlarda agri yapti.
(97 puan) tarafından
Şuan nasılsin peki alindimi kitlen
(1,763 puan) tarafından
Hayir cnm alinmadi daha sezeryan dogum annda alacaklardi ama biraz riskli bolgedeymis zaten dogumuma da uc doktor girdi kanama fazla olursa rahim komple alinacakti dediler  dogum aninda karar verelim iste iki kadin dogum doktoru bir perinolotog girdi doguma ve dogum aninda kitleye dokunmama karari aldilar sadece dogumu gerceklestirdiler kitleyi alirsak kanama durmayabilir rahim alinir dogumdan bir sene snra kitle ameliytini ayri ol dediler tamm dedim simdi oglum 8 aylik oste bir sene gecsin oyle aldiracagm kitleyi
(97 puan) tarafından
Hayirlisi baklm cnm
0 oy
tarafından
26 yaşında hamile oldugumu öğrendim. Göğüslerim kocaman olmuştu, yerleşme kanamam da olmuştu hissetmiştim hamile oldugumu. Eşime test aldırdım pozitif çıktığını görünce eşimin yanına uçtum resmen çok heyecanlanmıştım. Şimdi 13 aylık kızım var rabbim tüm olmayanlara nasip etsin 
(97 puan) tarafından
Amin rabbim isteyen olmayan herkese versin. Bizde ilkini aşırı mide bulantisi ve kusmaktan hastaneye gitmiştik gecenin bi yarisi kan vermiştim ben usuttum diye düşünürken hamile oldugumu öğrendik eşimle Ben inanamadık esim bebek dogana kadar inanamdi zaten de dünyalar bizim olmustu
tarafından
Sizinki tam bi supriz olmuş. Allah yokluklarini göstermesin anne olmak çok güzel çok büyük bi fedakarlıkmış bunu anne olunca daha iyi anladım
(97 puan) tarafından
Aynen canım yaşamadan bilemiyoruz
0 oy
(1,315 puan) tarafından

Eşim dalga geçmesi ile 2bucuk aylik hamile oldugumu öğrendim :D 29 yaşında hamile kaldim şimdi 30 yaşındayım 14 aylık kizim var 

(97 puan) tarafından
adamin içine doğmuş :):):)
0 oy
tarafından
Çok ağır üst solunum yolu enfeksiyonu geciriyordum doktor penisilin grubu antibiyotik yazdı ne olur ne olmaz bi test yapayım ya dedim adetimede 6 7 gün falan var erken gebelik testi diye bir şey var mis o zaman öğrendim aldım yaptım tuvalete bırakıp çıktım yattım arkama eşim girdi aşkım baksana bu bunda iki tane çizgi çıkmış bu ne demek dedi lan emin misin dedim valla kız bak dedi "( oylelikle öğrendim ilk kızımı 22 yaşındaydım ikinci kızım da eşim dedi sendeki hal hal değil hadi bi test yap dedi yaptım ondada adetime 3 4 gün var di onuda öyle öğrendim 25 yaşında oğlum da da yine ilaç kullanacaktım o ay adet gördüğüm halde yinede bi yapayım dedim hiç ihtimal vermede  normal 5 tl lik kaset testlerden aldım yaptım ve anında çift çizgi çıktı meğer korundigum halde gebe kalıp bide üstüne adet görmüşüm onuda 27 yaşında öğrendim ") işte benim hikayem bele
(97 puan) tarafından
Masallah :):)::):)
tarafından
") teşekkürler canım bide aralarda kimyasal gebelik ile bir düşük varda hadi dedim onları demeyim tavşan gibi habire yavruluyom pıtır pıtır "D
(97 puan) tarafından
Kiz allah seni :):):)
(7,607 puan) tarafından
İsmina layık olmak (≧▽≦)
tarafından
:))) hakkını veriyorum ismin "))))
0 oy
tarafından
Eşimden ogrendim :D
(97 puan) tarafından
Nasil yani
tarafından
Hastaneden sonucu almaya o gitmişti :)
0 oy
(4,601 puan) tarafından

17 yasinda ağzımın icinde acı bi tat olmustu rengim sapsarıydı günüme de daha vardi annem dedi sen hapı yutmuşsun test yap dedi yaptim kiii hamileyim:ermm:

(97 puan) tarafından
Anneler biliyor valla banada dedi ilkinde sen hamilesin diye ben hiç beklemiyordum meğer hamileymisim
(4,601 puan) tarafından
Kiz vallahi biliyorlar
0 oy
tarafından

Kız benim adetim çok düzensizdir ovulasyon testi yapıyordum bebek denemeleride 6.aydi işte . Ovulasyon testi 1 ayda iki kere pozitif gösterince bu iste bir terslik vae diyim test yapmıştım ve supriiizzz :))) 30 yaşına yeni girdim bu arada 

(97 puan) tarafından
Ayyy o adet duzensiliginden neler cektim bi düzen tutturamadim bende duzensjz adetle kaldkm
0 oy
tarafından
Eşim rüyasında gordu kaynanam tabir etti birkaç günde  gerçek oldu 
(97 puan) tarafından
Aaaaay ne guzel
tarafından
Birgün kayinvalim ve eşimle kahvalgi yapıyorduk Eşim rüyasında yeşil cimenlerin arasında altın bir yüzük gördugunu söyledi benimde haberim yoktu o sıra öğrendim rüyasını kayın validemden bebeğiniz olacak erkek dedi birkaç gün sonra belirtiler başladı sonra sağlık ocağına gittim test verdim hamile olduğumu ogrendim
0 oy
tarafından
Her ay tam günü gününe adet oluyordum 1 gün gecikti kesin hamileyim dedim dayanamayıp gittim test yaptım pozitif çıktı.. kocasından hiç bişey saklamayan ben esime söylemedim akşama kadar tuttum kendimi yüzüne söyleyip onun yuzundeki mutluluğu görmek istedim işten eve gelince güzel bı sofra hazirladim sofrada anne oluyorum dedim çok sevindi gözlerinin içi güldü o mutluluğu gözlerinden okundu 2 yıl bebek istiyorduk olmuyordu çok şükür rabbim nasip etti şuan 17 aylık.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Benim ilki zaten evlendikten 1 hafta sonra adet oldum daha da olmadım kayinvalidemler ilk evlendigimizde 25 gün bizde kaldilar onlar gittiği gibi gidip test verdim hamileydim ikincide de geçen sene Ekim ayında koronadan dedem vefat etti annemle cüz hatim mevzusunu konuşuyorduk sonra bir baktım teyzemler annemler hepsi adet olmuş ben dedemin vefatından sonra hiç olmamışim o an annemle konuşurken dank etti gibi bişey oldu anne dedim ben adet olmadım bir ay geçmişti çünkü eve geldik eşime soyledim eşim hiç ihtimal vermedi oğlum daha 14 aylıktı çünkü test yaptığım gibi ikinci çizgi belirdi biz şok tabi 
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Benimkiler genellikle planlı olduğu için adet öncesi test yaparak :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 302 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hello1234 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 653 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 594 göst.