0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Bu hafta işe başlayacağım oğlum 22 aylik uzun süredir tanıdığım komşum bakacak ona bir kaç gundur birer saatligine bırakayım dedim alışsın diye ama çok kötü ağlıyor nasıl alışacak bilmiyorum çok sürer mi aglamasi içim parçalanıyor

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn vanm
(15 puan) tarafından
Amin inşallah çabuk alışır
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Kizimi 19 aylikken bıraktım ilk zaman ben ondan daha fazla zorlandım annem bakiyor benim şuan alisti baya
(15 puan) tarafından
Evet bende çok ağlıyorum inşallah hemen alisir
(4,293 puan) tarafından
Alisir canim sen zaten sürekli arar sorarsin
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Çocuk kocaman olmuş işin zor.. ben bıraktığımda 6 aylıktı bilmiyordu şimdi 27 aylık sabahları bazen gitmek istemiyor düşün bebeklikten beri gidiyor oysaki
(15 puan) tarafından
Evet bende daha erken birakaamiydim diye düşündüm ama tam doğdu bı kaç ay snra pandemi çıktı hastanede de çalıştığım için dönmek istemedim kaldı oyle
(3,003 puan) tarafından
Alışacak bir sekilde bende memur olmasam çalışmazdim çocuğu bırakıp gitmek anne için de zor aklın evde kalıyor falan..
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Benim de kasımda doğum iznim bitiyo. Ama ücretsiz izne ayrılcam galiba. Nasıl bırakıcam bebişimi bilmiyorum. Şimdi bile 10 dk görmesem çok özlüyorum :(
(15 puan) tarafından
Evet bnde uceetsize ayrıldım onunda sonu geliyor işte
(9,109 puan) tarafından
Çok küçük ya daha. Nasıl bırakayım :( biraz toparlansak valla iş güç yok gözümde istifa ederim.
(15 puan) tarafından
Evet işte ekonomik sebepler insanı mecbur kılıyor şükür 2 yaşına kadar yanindaydm
(9,109 puan) tarafından
Aynen maalesef. Değil çift maaş beş maaş girse ancak geçinilir bu devirde. Herşey ateş pahası.
0 oy
(12,767 puan) tarafından
2 gün ağladı şu an 2 ay doldu maşallah diyeyim hemen gidiyor kucağına bakıcı teyzesinin çok seviyor sevilirse eğer alışıyor yavru da. Her bırakmanda anlat ama annem seni bırakıyorum ama biraz sonra gelip alıcam sen eğlen mamalar ye oyna uyu anne alıp seni kucaklıycak sonra oynıycaz ağlama ama olur mu diye 
(15 puan) tarafından
Kaç aylıktı bıraktığında
(12,767 puan) tarafından
Valla ilk pandemi başıydı 8 aylıktı sadece 1 ay gitti sonra online eğitim e döndük 1 yıl benle kaldı 19 aylıktı geçen ay yani ilk gibi oldu yine
(15 puan) tarafından
Anladım of çok zor bir süreç hiç kıyamıyorum yavruma
(12,767 puan) tarafından
Zaten emin ol anne daha fazla yıpratıyor canım kendini çocuk daha hızlı adapte oluyor sürece ben 1 hafta ağladım resmen hoş hala ufacık özlesem içim acıyor ama görüyorum teyze deyip sarılıyor üzülmek de saçma gelıyo o zaman ben onun için çalışıyorum sen de keza öyle mecburuz yani
(15 puan) tarafından
Aynen öyle çok teşekkür ederim güzel desteğin için
0 oy
(100 puan) tarafından
Bende kızımı 20 aylıkken kreşe verdim canım  kreşe başlamadan önce hep kitap okurken anlattım ise gideceğini sonra yavaş yavaş babası ile bıraktım onu kreşin ilk 1 haftası alıştırmaydı o alıştırma süresinde ilk 2 gün bende hep yanında durdum sonra kızıma anlatarak yavaş yavaş dışarıda beklemeye başladım ama en önemlisi saat kavramını bilmeseler bile kızıma hep geleceğim saati söyleyerek kesin seni o saatte alacağım dedim allaha şükür alıştı kızım canım 
(15 puan) tarafından
Maşallah cnm darısı bize inşallah
(100 puan) tarafından
Olur olur inşallah sen istikrarlı ve kararlı ol ama
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Ben işe başlayalı 1 ay oldu, kızım 6 aylıkken bıraktım anneme, bende çok korkmuştum alışamıcak diye ama sanırım küçük diye hiç anlamadı bile annemede hemen alıştı, o alışınca ben daha rahat oldum yoksa ilk 2-3 gün hep ağlamaklıydım. Ama baktım kızım mutlu bende mutlu oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
16 Eylül 2021 Aile kategorisinde Sgb (2,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (3,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.