0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben 22+5 günlük hamileyim Son 1.5 aydır 3-4 kez rüyamda çok kötü şeyler gördüm hepte çirkin suratsız bir kadın ve kız çocuğu ama musallat cinste her rüyamda üstüme çıkıyor ilkinde sedye de yatıyordum kocaman bir yemyeşil etrafı akarsuyun yanında sedyenin üstüne çıktı Hz.Muhammet (s.a.v) dedim sürekli üstümden indi 2 gün önce de yine kadın ve kız ama aynı kadın mı hatırlamiyorum üstüme geldi bu sefer de dua ettim uzaklaştı yanımdan ben hayatımda ilk defa böyle oldum yatarken dua edip öyle yatıyorum neden böyle oluyor bunlar ne demek 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sırtüstü mu yatiyorsunuz
(67 puan) tarafından
Yok hep sağıma yatarım sırtüstü uyuyamam
(4,247 puan) tarafından
Sola yat bakalım. Sol tarafa yatmak daha iyi diye biliyorum hamilelikte.
(67 puan) tarafından
Bazen yatarım soluma ama gebeligimde 4. Aya kadar soluma yattım sağıma yatamadim şimdi sağıma yatabiliyorum çok nadir sağ ayağım agrirsa soluma yatarim
(4,247 puan) tarafından
Ben de zar zor alışmıştım. Uyandığımda sırtüstü bulurdum kendimi ona alıştığım için :D Sen de olduğu kadar sola yat belki iyi gelir.
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm bilen çıkar inşallah 
(67 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Bende hamileyken böyle şeyler çok yaşadım gece uyuyamazdım sabahlara kadar TV ve ışıklar açık kalırdı zamanla düzeldi çok şükür 

(67 puan) tarafından
2. Gebeliğim ilkinde hiç yaşamadım böyle şeyler şimdi geç yatıyorum sabah 6 da kalkıp kızımı anaokuluna gonderiyorum o gidince biraz daha yatıyorum sabah o zaman bile görüyorum
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Olur insan kötü rüya görür vesvese yapma kendi kendine nas felak ayetel kürsi okuyup uyu
(67 puan) tarafından
Ya olabilir ama hep aynı tarz rüya birde 2. Gebeliğim ilkinde yaşamadım ki böyle şeyler korkuyor insan ister istemez
(7,619 puan) tarafından
Hamilelige baglama canım olur bazen görürüz böyle rüyalar etkisi altında kalma rüya deyip geç bence
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Yatarken nas Felak ayaetrl kürsü okuyup avucuna üfle. Vucudunu sıvazla canım 
(67 puan) tarafından
Dua edip yatıyorum her zaman duasiz yatmamaya çalışıyorum ama ilk defa yaşıyorum böyle şeyler
(9,101 puan) tarafından
Hamileyken ben de çok kabus görürdüm. İlla bir dönem oluyor galiba bu. Ben de abdest alıp dualar okuyup yatardım ama bazen ağlayarak bile uyandığım olmuştu. Geçiyo ama sonra kuzum.
0 oy
tarafından
Korkutuyor lar canim seni annnelere soylesende bir hocaya gitsen diyorum bana anormal bisey gibi geldi 
(67 puan) tarafından
Ailem uzakta annemin yanıma gelmesine daha var üst katımda eşimin dedesi var Hacı hafız bir onu arayayim oda okur surekli ama
tarafından
Bebeğinin cinsiyeti bellimi canım
(67 puan) tarafından
2. Kızıma hamileyim
tarafından
Hmmm anladım canım sen yinede annenlere söyle onların bilgileri vardır canım genelde erkek çocuğa hamile kalanlarda olur boyle seyler ondan sordum saglikla dünyaya gelsin inşallah canım
(67 puan) tarafından
Amin inşallah valla annem de çok bilmez duanı et yat düşünme der
0 oy
(425 puan) tarafından
Canim hamilelikte oluyor boyle seyler bende cok kotu ruyq gorurdum vesvese yapma okud ayat
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Bende de okurdu canim ayetel kursi felak nas okurken uyanirdim  dusunki omrum boyunca karanasan nedir bilmedim uyku felci yani ama hamileykrn yasadim bunu defalarca.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 315 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 396 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 618 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde FilizAk (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.