Eltim sabah gelmiş istanbuldan kaynıma mama sandalyesini sormus oda annemlere yolladım yeğenim kullansın bizim kız büyüdü artık demiş eltim sinirlenmiş kaynım kaynanama anlatırken duydum telefonda kaynanamda bağrıyo bu kadar mı fesatsın sen bir mama sandalyesini çok görüyo bize kıza doğduğundan beri yenge olarak bir çift çorap almadı be dedi. Ben duyduğum gibi mama sandalyesini aldım kızımıda kaynanama bıraktım bırakırken de simdi ben mama yeni sandalyesi alıp gelicem Hani dedin ya bana sen karısma diye dedim gelince görüşürüz anne dedim Gittim eltimlere kaynım açtı kapıyı al abi ben gidip yeni alıcam buna gerek yok Mama sandalyeniz sizin olsun dedim Kaynım sinir oldu karısına al getirdi kız Götüne sokarsın dedi. Bırak abi laf söyleme bos ver dedim Mama sandalyesi aldım 200 liraya eve gittim Kaynanama birdaha bana hiçbirseye karısma deme ben cocuguma istediğimi istediğim yerden alırım dedim çocuk benim cocuğum sen babaannesisiin birdaha asıl. Sen bana karısma dedim oda bana bağırmaya basladı kaynatam yeterr diye bağırdı evin içinde eşim gelsin eşimle konus ben anlatırım ona dedim ona anlat derdini bana anlatma dedim aldım kızımı çıktım