0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
Oğlum 6 yaşında bugün ikinci dişi de çıktı biraz erken diş çıkarmıştı ondan mı acaba erken dökülüyor 

3 Cevaplar

0 oy
(14,922 puan) tarafından
Teyzemin kızı da 6 yaşında galiba veya 5 anaokuluna gidiyor işte neyse onun da dökülmeye başlamış 
(44 puan) tarafından
3 aylikti ilk sut disini patlatti. Gebeyken enfeksiyonum cok vardi baya hemde idrarda yada kanda degil direk haznesinde. Oda oglumun sut dislerini etkilemis. Suan on disleri yok 4 5 tanesi hep dokuldu sallandikca cektim daha dogrusu
(545 puan) tarafından
Anne karnındaki enfeksiyon bebeğin disini mi etkiliyomus ya ilk defa duydum tedavisi yok mu canım
(44 puan) tarafından
Malesef canim. Aramadigim doktor gitmedigim hastane yok. Ana disleri geldiginde guzel gelir dediler bakalim. Bi hastane ameliyat dedi komple cekilip protez dis tarzinda dis yapilcak alttan cikan dis ustekini iticek dedi oda baya maliyetli hayirlisi bakalim.
(545 puan) tarafından
İnşallah ana dişlerinde problem yasamaz bari canım küçük şimdi bide ameliyatta zor olur en iyisi bekle herhangi bir sorun olmuyosa
(44 puan) tarafından
Ufak tefek sorunlar oluyo. Ekmek yiyemiyor icini yiyor kitir olan seyleri yiyemiyor. Anasinifinda cok zor oluyo sandvic falan beslenmesinde sandvic ekmegiyle yapiyorum. Ayni sorunlar ana dislerindede olursa ameliyat dusunuyorum zaten hayirlisi bakalim
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Benim yiyenim 6 yaşında geçen dökülmeye başladı 
(545 puan) tarafından
Demek ki normal o zaman bu yaşta dokulmesi
0 oy
tarafından
Benim kızım 7 yaşında halen dökülmedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
20 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Azizeak (208 puan) tarafından soruldu

412,684 soru

12,425,220 cevap

45,441 kullanıcı

Kategoriler

...