0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından
Kızım 27 aylık 24 aylıktan sonra ne zaman memeden kesmeye çalışsam olmadı birturlu biraktiramadim en son iyice kararliydim aglasada vermem dedim ama resmen krize girdi 2 saat kesintisiz ağladı ayağımda sallıyorum olmuyor elimde sallıyorum olmuyor biberon almıyor napacagimi şaştım dudakları kurudu artık su vermiyorum içmiyor en son kas katı kesildi elimde elleri ayakları sertlesti nefesi gitti iyice bayılacak gibi oldu mecbur verdim :( ben bu şekilde nasıl keseceğim memeden

11 Cevaplar

+1 oy
(1,583 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi sürekli meme diye ağlıyordu baktım olacak gibi anne memesine yakın biberon aldım her ağladığında eline bişeyler verdim uykuya geçeceği zaman ayağıma aldım biberonla süt verdim çok şükür bıraktı bi dene sende anne memesine yakın biberonla 
(1,583 puan) tarafından
Altı plastik olanlar var onu kolay tutabilir bi dene istersen faydasını görürsün ben sütun içine pekmez atıyordum canım daha rahat içiyordu
(554 puan) tarafından
Canım markası ne nerden aldın bir deneyeyim
(1,583 puan) tarafından
Weebabynin canım eczaneden aldı eşim
(554 puan) tarafından
Tamam canım bende bakayım çok teşekkür ederim
(1,583 puan) tarafından
Rica ederim inşallah faydası olur
-Reklam-
0 oy
(922 puan) tarafından
Hiç mi sevdiyi beyendiyi şeyler yok onlarla kandırsan. Keşke anlamadan kessrydin. Ben 15 aylıkken kesdim. Büyüdükce akıllanıyo kandırmak zorlanıyo
(554 puan) tarafından
Eşim ısrarla 2 yaşında kes dedi o kadar pişmanım ki aklı yetmeden kesmedigime
(922 puan) tarafından
Benimki de erken dedi ben karışma anlamazsln dedim. Allah aşkına zaten 1 yaşa kadar yeter. Çünkü 1 yaşındakı çocuk artık yemek yiyor.
(554 puan) tarafından
Çok haklısın canım keşke dinlemeseydm şuan çok zor
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Canım memene sakızla kıl koy midesi bulansin 

Yada siyah keçeli kalem sur 

Kendi kendine igrenir ve bırakır bizde 26 haftalık olacağız ama bırakma niyetinde değil 
(554 puan) tarafından
Canım salça sürdüm denedim bakıyor üf diyor ağzına alıyor anlıyor tadı kötü başlıyor kıyamet koparmaya
tarafından
Kız Allah'ını seversen sakızlı kıl nedir :d
tarafından
Ben anamın memesinde öyle bişey görsem birdaha anneme yaklaşmam memeye değil ahsjvsja
0 oy
tarafından

Ay benim ki de öyleydi krizler ağlamalar vurmalar en son evde bant vardı sarı onu vurdum ikisine de korktu:D açıp emmeye çalıştı ay kızım dedim cız olmuş pis olmuş birde bando vurmadan evvel biber sürdüm turşu biberin aci suyunu anladı ki anormallik var:angel:

Çok şişmişti eşim pompa aldım şahsım tek seferde 140 cc çıktı emzirsem hala diye düşündüm sonra bırakırdım elini gelir içine sokar arada bir geceleri istiyor ama kızım ay olmuş ciz olmuş diyorum sarılıyorum

0 oy
tarafından
Bi kaç tane tanıdık ablalarım falan cuöa günü inşirah suresi okuyarak bırakmıştı galiba tam öğrenip söyleyim denemek isterseniz 
(554 puan) tarafından
Ayy canım çok iyi olur ogrenirsen yaz bana
tarafından
Sordum canım şöyleymiş
Cuma günü sela ile öğle ezanı arasında gusül abdesti alıp tuzla bala 3 kere inşirah suresi okuyup onu sürüyosun
(554 puan) tarafından
Tamam canım deneyecegim ins faydası olur
tarafından
İnşallah.. bana da haber ver merak ederim :)
(554 puan) tarafından
Tamam canım haber ederim teşekkür ederim
0 oy
(51,545 puan) tarafından
Allah kolaylik versin. Sabir tasi surdun mu
(554 puan) tarafından
Salça sabır sati sürdüm bakıyor üf diyor evet ama ağliyor istiyor
0 oy
(7,731 puan) tarafından
Sabırlı olman lazım bende 20 günden beri kesmeye çalışıyorum ve gündüz emmesi tamamen bitti bir iki güne gece emmesini de keseceğim inşallah. Sürece başlarken kendimde kızımda hiç hazır değildi çok bağımlı bir çocuktu her dk emerek geçiyordu . Haftaya iki yaşı dolacak . O ağladıkça bende ağladım pişman oldum acaba erken mi diye . Sonra burda birinin yorumunu okudum dört yaşında hala bırakmamış gözüm korktu . Hem çocuğum hem benim için en iyisi oldu . Ağladığnda parka götür ya da sevdiği bir şey ver illa ki bulunur bir sey ama katılmadan yapman lazım bunu . 
(554 puan) tarafından
Canım gayet sabırliyim hazırda hissediyorum kendimi gayet ağlamasına da dayanırım ama hiçbir şekilde oyalayamiyorum öyle böyle değil kendini kasıyor su bile içmedi TV telefon bile açtım artık yani en son bayılacak gibi oldu elimde babası görevde şuan yok birde o evdeyken yıllık izinde deneyeyim belki o şekilde idare ederiz uyumasa onada razıydım yani hazırlamistim kendimi ama tekim bayilsa birşey olsa Allah korusun naparim
(7,731 puan) tarafından
Canım ben cumartesi gündüzden basladim eşimde evdeydi gündüz evde durmadım gördükçe istemesin diye hep çocuklu yerlere gittik uykusu geldiğinde kiyametleri kopardı çok aglatmadim işin ucu kaçacak gibi olursa hemen verdim uyuttum çocukla inatlasmadim biraz onun dediği biraz benim dediğim oldu . Eşime de pazartesi salı izin aldırdım kızım ağlamaya başladığı an babası aldı başka odaya götürdü oyun oynattı dışarı çıkarttı . Sabah uyanınca emmeden durmazdi mesela kizm uyandığı gibi eşim hemen kucaklar öbür odaya götürür aklını meşgul ederdi ben uyumaya devam (≧▽≦) işte bir gece emmesi kaldı bakalım bir kaç güne hazır hissedince o da gidecek eminim uykusu daha kaliteli olacak . Allah yardımcın olsun tek başına yapılacak iş değil kesinlikle...
(554 puan) tarafından
Dediğin gibi canım tek başına zor oluyor en iyisi bende eşimi bekleyeyim benimki gündüz normalde de çok emmiyor en fazla 3 dur ama uyurken kıyametler kopuyor bende artık çok sık yedirecegim dün gece mesela uyurken yemek yedirip yatırdım sabaha kadar kalkmadi
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bir arkadaşım bebeğini sütten kesmek için aktardan sabır taşı diye bir şey aldı göğsüne sürdü kötü kokuyormuş onun oğluna sürekli memedeydi  onunla bıraktırdı tiksindi bebe
(554 puan) tarafından
Ben salça denemiştim de sabır taşınin kokusu mu kötü oluyor belki faydası olur onu da deneyeyim:)
(1,068 puan) tarafından
Büyük ihtimalle kötü kokuyo
0 oy
(162 puan) tarafından
Benim ablamda yaklaşık olarak sizinle aynı ayda kesti ilk zamanlar zorlandı bırakmadı sonra limon tuzu sürdü bıraktı 
(554 puan) tarafından
Bende sürüyorum birşeyler kız anlıyor uf diyor emiyor çok kötü krize giriyor ama vallahi geç kesmek zormuş
(162 puan) tarafından
Valla canım başka bi çözümde bilmiyorum Allah yardımcın olsun bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyodum gözüm korkuyo bu sebepten dolayı
(554 puan) tarafından
Ben psimanim açıkçası keşke çok bilmeden biraksaydim şuan herşeyin farkinda ve daha zor oluyor benim için
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bilirim bilirim oğlum kök söktürdu  bana babası ayrı o ayrı daha doğrusu  bende 18 aylikti kestim gündüz rahat oldu bir günde bıraktı ama gece allahim deli ediyodu  bir ağlamak sanki etinden et kopmuş bir haftaya yakın öyle gitti ama bıraktı ben birazda eşimden dolayı bi haftayı  buldu  cinku eşim ağlaması  etmesin vee günahtır ver diye diye tepemdeydi  :) neyse canim geçici bir süre  sabret yolma ağladığı vakit dikkatini başka yerlere çek hani unutsun oyala hemen gögusune  salça sür pis olmuş de seninki bide büyük yine benimki daha ufakti  bıraktı seninki anlar bi nebze pis eee falan 
(554 puan) tarafından
İnan herşeyi yaptım. Hatta babası yok o vicdan yapmasın ağlayınca diye keseyim dedim tekim dikkati dagilmiyo çocuk elimde bayılıyordu mecbur yine verdim
(1,207 puan) tarafından
Allah yardim etsin canım ne diyim ama bırakması da lazım ya ben pek istemem öylede ama bibara internette yazıyordu işte memeden kesme zamanı cocugu annaesi gibi hani güvenebileceğiniz bi yere bırakın bi hafta kadar ayrı kalsın o şekilde alışır diyorlar ama ben duramam şahsen o şekilde ama istersen bide öyle dene seni görmezse belki çok yıpranmadan  atlatırsıniz  bu süreci
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Benim oğlum 28 aylık bende 2 yaşındayken kesmiştim gece hiç istemiyordu gündüz biraz ağlardı ben bant yapıştırdım gece gündüz artık istemedi tamamen kestim rahatladım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 245 göst.
30 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Motherofcats (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Deniz0607. (18 puan) tarafından soruldu

409,459 soru

12,306,664 cevap

38,591 kullanıcı

Kategoriler

...