+1 oy
766 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İster sezeryan ister normal . Sorum yukarda

33 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hep burdaki yazilanlari okuya okuya bu hale geliyorsun  
tarafından
Yüzde yüz tesbit . Ama ben yalancı sancı çektim o da korkuttu baya .
tarafından
Korkma kuzum bak onlar sana tecrübe olsun doğum sancısının nasıl bişey olduğunu öğrenmiş oldun bu şekilde düşün
(7,654 puan) tarafından
Ben suni almadim bilemem ama korkma ya anlık bisey
tarafından
İnşallah kızlar valla giderken bana dua edin ❤️
(7,654 puan) tarafından
Insirah suresi ve ayete kürsi okudum 6 cm e kadar
tarafından
Evet inşirah süresinin çok faydası var kolaylık süresi
tarafından
Bu bu kadina anlatamiyorum anlatin yaa
tarafından
Tamm okuycam . Sizleri seviyore ❤️
tarafından
:)) tamm mihrim söz artık konusu gecmiycek. Kuzenim 37 haftalık 38 girecek aman diyor doğurur geçerim mecbur ay öyle olabilsem özendim kıza.
tarafından
Kendin için her gün yasin oku Allah'a bırak kuzum
Tevekkeltu alallah dimi ama ❤️
(7,654 puan) tarafından
Valla benim de ilk hamileligimdi zerre korkmadim sadece cok dua ettim normal olsun diye rabbim sesimi duydu
tarafından
Anam ben de hic korkmadim milleti sedyeyle aldilar sezeryane ben yuruyerek girdim ameliyat haneye arkamdan onlugun acilan yerini kıstıra kıstıra totom goruncedi yoksa dksjjsh
(7,654 puan) tarafından
Yanı korkacak bisey yok anlık biseyler
tarafından
Benim sancılarım başlamış ama  doğum sancısı olduğunu bilmiyorum  bir yandan da evi temizliyorum kayınvalidemler yok eşimde ev de yatıyor sancı basliyor kivraniyorum sancı geçiyor temizlige devam ediyorum temizlik bitti baktım bu sancı iyice sıklaştı eşimi çağırdım oda  şaşırdı kaldı anneni ara dedim çabuk gelsin kaynanam geldi ambulansı aradılar hastaneye gittik hemşire baktı açılma yok sezeryan dediler ilk oğlum Miraç gecesi dünyaya geldi
tarafından
Ahahah ya of .  İnşallah dediğiniz gibi olur ❤️
(44,928 puan) tarafından
Aysuu sen aynı ben gibisin evlendim iki ay sonra hamileydim doğum yaklaştıkça çevremdeki herkesin başının etini yedim başta annemle kaynanam ben nasıl dogurcaaaam bu nasıl cikcak ağlıyorum bı yandan birde ben doguramam asla neler neler aşırı korkagim birde canım aşırı tatlı benim ama çok farklı bişey bu ya o an Allah öle bı güç kuvvet veriyoki nasıl oluyo bitiyo anlamıyorsun fazla dusunme bol bol uyu bak onu kucağına alcagin emzircegin ilk güzel anları düşün kotu seyleri sil at o kadar zor bişey  olsa hem bı düşün bi doğuran bida dogururmuydu istermiydi hepsi unutuluyo bütün acılar herşey takma sen bunları kafana bebeğim saati geldimi durmaz pittadan gelir :D
tarafından
Biz sahipsiz değiliz kuzum Allah var ama o sancı anında dua etmeyi sakın unutma dualarin kabul olur canım ❤️☺️
tarafından
Bana dua etcek o :)))
tarafından
Bana da  et noluuuurrrr :)))
tarafından
Bebek icinmi la dkdjjdj
tarafından
Yooo genel jjsjsjsjsj
(7,654 puan) tarafından
Ayfer de illa bi yerden kendine yer bulup oturacak:)))
tarafından
Mihrim ben sana bebek coook dua ederim kuzummm❤️❤️❤️
(44,928 puan) tarafından
Banada et aysu ama kendim için değil  iki tane engelli kardeşim var düzelmeleri artık zor gibi ama annem için dua isterim onlara bakacak güç kuvvet versin rabbim artık çok zorlaniyo bunun için duanda bizede yer verirmisin doğum esnasında aklına gelirse inşallah tabi☺️
tarafından
Ayfer kim la zehra o sksjjsjs
tarafından
Rabbim annenin yardımcısı olsun inşallah canım melekler aysunun kulağına fısıldasin insallh ❤️❤️
(7,654 puan) tarafından
Zehra ya sorryy
(44,928 puan) tarafından
Amiiin canım aminnn inşallah ❤️
tarafından
Hahaha baharin devreler yandı jffjjfjfj
tarafından
Sorun yok bebeğim olabilir ❤️❤️
tarafından
Hepinize dua edecem inşallah kızlar ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bozulmadi la benim korkma sende artik ferman yazcam sana mesajlar kâr etmiyo sana :)
(3,458 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum yine dogursam yine olurum :D
tarafından
Kanka bende oyle valla hic korkmuyom
tarafından
Nedense bende sezeryandan korkmuyorum ya .
(1,864 puan) tarafından
Korkma zaten sonrası zorluk sadec e korkcak birşey yok
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Dogumdan sonrami yoksa doğumdan oncemi
tarafından
Sonra yani doğum da psikolojik sorun yaşadın mi
(1,253 puan) tarafından
Dogum esnasinda yani. Eğer oyleyse doğum esnasinda vefat eden oğlumu görmüştüm spinal  anestezinin etkisindeydim
tarafından
Ay canım benim Allahım sabır versin .❤️
0 oy
tarafından
Söylemiyorum     
tarafından
Malesef bebeğim ❤️
tarafından
Kız bende devlette yaptım:-)
tarafından
Yandık o zaman zbbsb
tarafından
Yok kız korkma Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah tek duan bu olsun bende edecem sana
tarafından
Etmezseniz kafanızı kırarım zaten :). Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Doğum çok kutsal bir eylem, psikoloji bozacak bişey yok kuzum bizim kadınlarımız her zaman güçlüdür, bir doğumla mi yıkılcaz
tarafından
Sanırım ben yıkılacam. Kendimi hiç iyi görmüyorum
0 oy
(342 puan) tarafından
Var hemde nasıl ama geçiyor bi süre sonra geçmicek sanıyorsun tabi ben kabul ettimde benim oğlan kabul etmedi doğmayı sanki :D 9 ay ağladı hiç susmadan artık ağlama sesine dayanamıyorum valla ama büyüdükçe geçiyoruz
tarafından
Ay ağlayan bebeğe aşırı gıcık oluyorum allahim. Neyse sağlıklı olsun da :(
(342 puan) tarafından
Hahah sakın sinir olma hayatının hatasını yaparsın her zaman onlar kazanıyor savaşı :D
tarafından
:). İkimiz de sağlıkla çıkalım da hastaneden varsın o kazansın
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Psikolojisi bozulacak bir şey yok ki sadece biraz lohusalıkta oluyo o da geçici zaten yoksa bebeğini aldığın an her şey değişiyor bütün zorluklar bı andan geçiyor
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(122,405 puan) tarafından

o dogum sonrasina bozulan psikolojiye lohusalik deniyo :D neler gecmediki oda geciyo

tarafından
Daha ben  lohusaya girmeden  psikolojim bozulacak gibi
baci sen cok takiyon bu dogum olayini sana hep diyom ani yasa dusunme baam baaaaam baaaaaammm
tarafından
Çok haklısın da elimde değil ya .
bu kadar kafaya takma normal degil haa stresten erken gelir bak bebisin
tarafından
Bence de :( .rabbim benim gibi olan herkesin içine ferahlık versin
0 oy
tarafından
Bozulma deyilde böyle nasıl desem eşim şey der hiç normalde kizmadigim takmadigim şeyleri biraz takiyomusum bennn sonra düzeliyon diyooo
tarafından
Bana da şimdiden diyor . Sen çok sinirli oldun ha diye ama ben bile farkında değilim
tarafından
Yaaa tamda sinir deyilde nasıl desem daha ince düşünmeye basliyommm onunda karşıdan da bekliyom oda olmayinca sinirlimi oluyom ne aman neyse ney benim 3dogumum bu girdiğim neyse cikmayida biliyom geciyo bi kaç ay içinde bu seferkinde çok kıskaç oldum bunu bende fark etimmm geçti çok şükür
tarafından
Yine hormonların etkisi mi avaba
tarafından
Valla öyle sanırsam 23 yıllık akrabayi kıskandım deli gibi çıldırdım oysaki hep yanımızda bizle olan biri niye delirdim diyom şimdi tamam haklı yanım çok ama niye daha önce canımı sıkmiyodum şimdi ne deyisti hiccc hormonlarr
tarafından
Ay şu hayatta öyle seyler gördük ki var ya bos yere kiskanmamissindir
0 oy
tarafından
Doğum değil yaşadıklarım bozdu çok sorunlu gebelik gecirdim
tarafından
İnşallah canım ❤️
tarafından
Hiç doğumu düşünme canım son haftalara geldin galiba kimsenin yazdığını da okuma derim herkesin doğum hikayesi farklı bol yürüyüş hamilelerin yaptığı sporlar var plates gibi doğumu kolaylastiriyormus hiç dikiş bile almadan yapabiliyormussun :) bebeğini kucağına aldığında herşey unutuluyor :)
tarafından
Doktora gittiğim de sorucam canım artık başlarım heralde 36 hafta olcam neredeyse
tarafından
Sor cnm mutlaka :)
tarafından
Soracam :)
0 oy
tarafından
Doğurdum tam 3 hafta gak deseler ağladım guk deseler ağladim. Zorum neydi o kadar bilmem. Ama herkesi şeytan gibi görüyordum.
tarafından
Güldürdün ya ahah :)
tarafından
Valla öyleydi :))
0 oy
(964 puan) tarafından
Sezeryan oldum  7.gunun de oglum acil yogun bakima alindi 9.gunde ameliyat oldu   ne  kendi dikislerim ne lahusaligim  ameliyatim    hic bisey umrumda olmadi bilmiyorum o psikolojiyi ama  luksmus gibi geliyor su an bakinca  
tarafından
Doğru canım . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
(964 puan) tarafından
Aminnnnnn canimmmmm
0 oy
tarafından
Bebeğini kucağına alınca hafizan siliniyo korkma :)
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Yoo ilki 16 saat sancı ile oldu ikinci yarım saat suni sancı ile ama psikolojim bozulmadı mis gibi Bi koku verdiler kucağıma geçti gitti 
tarafından
2. dogum herkestemi hizli ilerliyor acaba
tarafından
Öyle galiba
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Valla kaldirdim cok şükür 

Kocamdan baska kimse yoktu

Allah yeter bize
tarafından
Aynen ya Allah yeter
0 oy
tarafından
Hep.guzel dogum hikayeleri dinle ve hep dua et. Ben oyle yaptım cok az bi sancıyla ve 9 cm ile hastaneye gidip 15 dk da dogurdum. Allah kolay saglikli dogum nasip etsin inşallah 
tarafından
Ayy rabbim bana da öyle nasip etsin . O hastanede sanciyi çekmekten çok korkuyorum :(
0 oy
tarafından
Sonunu düşünen kahraman olamaz canım :)
0 oy
tarafından
Herkesin doğumu kendine özeldir cnm burdakilere bakma sen. 

Mesela ben sezeryan oldum ayaklarımın uyuşuklugu gider gitmez kalktım bebeğime baktım eve geldim yemek yaptım evimin işini yaptım tabi ağır işler hariç sağı solu topluyodum çamaşırları seriyodum yani bakıyorum burda sezeryan olduk ölüyorum dayanamıyorum diyen çok. Kiminin canı çok tatlı oluyo kiminin acıya dayaniklik gücü fazla oluyo. Herkes bir değil. Kimi 3 gün suni sancı çeker doğurmaz kimi iki dk doğurur çıkar. Benim sancım vardı 30 haftalıkken nst bağladılar orda bir kadın vardı baktım sancı çok çıktı doğuma aldılar benim nst bitmeden doğurdu çıktı bende doğum bu kadar kolay mı dedim kendi kendime:)))) herkes bir değil bir süre burdan uzak dur bence ☺️❤️ 

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 
tarafından
Ne güzel yazmışsın ya ❤️
tarafından
☺️❤️☺️❤️☺️❤️❤️☺️ gerçekler bunlar canım benim ❤️
0 oy
tarafından
Dogum yaptığımda bozulmuştu benim çok sürmedi ama 
tarafından
Himm ne kadar sürdü
0 oy
tarafından