0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
Kizlar 5 yasindaki oglumun azi dişi çürümüştü son gunlerde dayanamıyordu cocugum ağrısına artik dun gecede hic uyumadi bende bugun gittim çektirdim cekilecek dedi doktor ama yerine yenisi gelir mi diye sormak aklima gelmedi bu durumu yasayan var mo yerine yenisi gelir mi sizce ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çekilen dişin yenisi biraz geç gelir diye duymuştum. Ama gelir
(55 puan) tarafından
Ben köksüzdür diyodum ama bildiğin kocaman kökü varmis insaallah gelir canim
-Reklam-
0 oy
(20,948 puan) tarafından
Süt dişi öldugu için gelir ya 
(55 puan) tarafından
Insaallah canim ya
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Benimde oğlan 5yasinda kuzum Perşembe günü discideydik çekmedi oğlum da rahatsız dişten çocuğum uyku uyumadı ama yerine gelmez dedi çekmedi başka doktora goturcem yarın bende çürüme var siyah gibi 
(55 puan) tarafından
Yarisi yok dişin canim yasli bi doktordu bilmiyorum bakti direk cekilecek dedi hic uyumadk sabaha kadar gunduzde hep ağlıyodu agridan cekilmese baska ne yapabilirdi ki :/
(2,009 puan) tarafından
Kuzum bizim doktor çekmiyor işte bende çekilsin istemiştim arada öle bı ağrı tutuyor ki çocuğum kafayı tutamıyor ama bize açıklaması çekersem ilerde  kayma olur kökleri farklı oturur durabildigi kadar dursun 8 den 9dan önce yenisi gelmez yelae bide yeri değişir kayar falan diye birşey ler anlattı
0 oy
(4,623 puan) tarafından
gelirde daha cok var gelmesine 10 11 yasinda gelir . bir de dislerde kayma  olmamasi icin yer tutucu yaptirmaniz gerek
(55 puan) tarafından
Yer tutucu mu hic duymadim bi arastrym
(4,623 puan) tarafından
evet  , yoksa yanindaki disler oraya kayar alttan gelen dis ***** gelir ,  cok mu kotu durumdaydi dis , kolay kolay cekmiyolar dolgu falan yapip kurtariyolar vakti geldiginde kendi dussun diye
(55 puan) tarafından
Oyulmus dis rengi falan degismis bilmiyorum canim ya canim sıkıldı simdi valla direk cskilcek dedi çekti
0 oy
(929 puan) tarafından
Benim bildigim doktorların dedigi 10 yaşından önce çekmezler yasakk bende oglum dan biliyorum kendi kendine düşüyor çıkıyor dedigi gibi doktorun agrı kesici antibiyotik verir yollar siz özele mi gittiniz ki tuhaf 
(55 puan) tarafından
Evet ozeldi ama bin pisman oldum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 425 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem Karaca (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 419 göst.
+1 oy
4 cevap 352 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,702 soru

24,672,764 cevap

367,359 kullanıcı

...