+1 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (5,373 puan) tarafından

image

2.günden slmlar :) nası gidiyo diyetçiler iyi misniz bozulmadı dimi diyetler :D :D

10 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından

Bendee katilmakk istiyorm :D

(5,373 puan) tarafından
Katıl kız sen de :)
(891 puan) tarafından
Oglen aksam  ne yiyorsun cnm
(5,373 puan) tarafından
Öğlen için yulaf ezmesi aldım süt veya yoğurtla yicem galeta aldım ceviz fındık vs o tarz şeyler hurma meyve ara öğünler o tarz şeyler akşama da ne yemek olursa artık az bşy işte ekmek yemiyom kuzum
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Yavv he he Tuba hee:D

(5,373 puan) tarafından
He he derya heee :D
(44,928 puan) tarafından
Puhahaahah
0 oy
tarafından

Kız bu senin kaçıncı  diyetin 1 hafta yapip birakiyorsun   iradeli azimli ol birakma  ver şu kiloları  kurtul bütün yüklerinden:D

(5,373 puan) tarafından
Kız 1 ay yapyım 4 buçuk kilo gittiydi anneme bi geldim diyet fln kalmadı
tarafından
Kız ben 70 günde 14 kilo vermiştim  2. Çocuktan önce iradeli ol ben annemlere  bile gittiğimde yemiyordum☺ şimdi bende kiloluyum  çocuk daha 3 aylik emiyor onun için diyet yapamiyorum 165 boy 70 kiloyum
0 oy
tarafından
Masallh sana kız vaz geçmek yok bu arada evde boş durma hep biseylerle uğraş yoksa can sikintisindan kendini yemeye verirsin :)
(5,373 puan) tarafından
Aynen ya zaten en büyük sıkıntı evde boş olmak
0 oy
(446 puan) tarafından
Sabah aynı bu şekil başliyorum canım akşami sorma ahshshdh
(5,373 puan) tarafından
Hahha dimi akşama kadar sapıtıyoz :D
(446 puan) tarafından
Sorma valla hamilelikte bu kadar aşermedim :D
0 oy
(533 puan) tarafından

Bir günlük diyet programın  nasıl canım  bnde başlamak istiyorum :)

(5,373 puan) tarafından
Kuzum öyle program fln yok ya kafama göre işte ekmek yemiyom az yemeye çalışıyom ara öğünlerde süt meyve yulaf ezmesi galeta yoğurt o tarz şeyler yicem bu kadar :)
(533 puan) tarafından
İnşallah versin cnaim verince güncelleme yap bizimle paylaş;)
0 oy
(444 puan) tarafından
Kaç kilosunuz belki ayniyizdir bende sağlıklı besleniyorum ama bir iki gündür yiyorum bende motive olurum belki :)
(5,373 puan) tarafından
80 dim en son canm bayadır tartılmadım ama
(444 puan) tarafından
Ben 101.5 im canım doğumdan geldigimde bu kilodaydim süt olsun diye yiyip 108 e ciktim simdi devam ediyorum inşallah 75-80 e inerim bende
(5,373 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya valla ne zormuş alırken hiç anlamıyo insan
(444 puan) tarafından
Valla evlendigimde abur cuburlarla 105 olmuştum 91 e düştüm hamile kaldim sonra nasil yediysem artık simdi yine gidecek inşallah ugrasiyorum o kadar da hareket ediyorum bebisi ayakta falan uyutuyorum ama anlamadim ya emzirmek bende kilo verdirmiyo valla yemeden kismam lazim. Ama bu attığınız kahvaltı gibi yedigimde akşam abartsam bile kilo veriyordum inşallah devam ediyorum bende düşe kalka :)
0 oy
(122,438 puan) tarafından
dev tubis pes etme
(5,373 puan) tarafından
Sevdoş ahh sevdoş :)
0 oy
(2,052 puan) tarafından

Yaaa bende diyete girmek istiyorum bebegim yeni 3.ayini bitirdi ama hiç iradeli degilim yaaaaaa afffff diyetisyene de gittim ama yok bir türlü doğru düzgün yapamıyorum 72 yle hamile kalmıştım 89 la doğuma gittim şuan 3 ay geçti 76 kiloyum valla eski elbilerimin hiç biri olmuyor giyemiyorum afffff eşimde çok kilo almışsın ver biraz diyor daha doğrusu her gören diyor neredeyse :ermm::'(:'(

(5,373 puan) tarafından
Ben 80 im kuzu sen iyisin ya
0 oy
(228 puan) tarafından
Afiyet olsun 

yaptığın diyetle suan  kac kilosun 
(5,373 puan) tarafından
Canm daha 2 gün oldu şuan 80 kiloyum ben

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 722 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 209 göst.
24 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,935 soru

12,100,450 cevap

36,413 kullanıcı