0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani tüm anneler torunu olacağı için havalara uçuyor bildiğim kadarıyla . Anneme 1 aylık hamileyim dedim ilk ona haber etmek istedim ikinci torunun geliyo dedim beni ilgilendiren birşey yok hayırlısı olsun dedi öyle kırıldım ki bu lafına sevinir diye düşündüm kaynanamlar alt katımda onlara daha söylemedim ilk annem bilsin istedim oda istemiyomus demekki iyi b..ok yedin diyor :((

21 Cevaplar

0 oy
(5,126 puan) tarafından
Büyük çocuğun kaç aylık ki? 

Çok kırıcı konuşmuş annen 
tarafından
20 aylık canım 1 buçuk yaşında yani
(13,308 puan) tarafından
Erken olmuş bence ondan
-Reklam-
0 oy
tarafından
bişey olmaz canım. takma kafana annedir işte ne dese de sen bakıyorsun rızkını da Rabbim verir kimin ne dediğine bakma
tarafından
Annemde hayat şartları Cok zor diyor. Çocuk rizkiyla geliyor cnm hayirlsii insalla insan öyle tepki aniden verince üzülüyor işte
tarafından
e öyle ama kız kaynana olunca. :))
sağol canım benm güzel olan sensin♥️
tarafından
Tam emin olmadan demek istemedim kimseye su gece ilk kontrole gittim kese gorundu hani yoksa diye hevelendirmim kimseyi dedim
tarafından
Rabbim rızkını veriyor canım.
tarafından
Evet canım aynen rabbim herkese nasip etsin
0 oy
tarafından
O bebeğin rızkını ekmeğini o mu verecek tövbeeee çok tuhaf vallahi 
0 oy
tarafından
Beni ilgilendiren birşey yok demesi bana da kırıcı geldi . İnsan mutluluğunu baksa kimle paylaşır ki.
0 oy
tarafından
Beni igilendiren bişey yok derken demedinmi ?? Sanki yaparken ona sordunda ne bu tepki canım yaptiysan kendi hür iradenle yaptın kimseden bı beklentin olmadan ay insanalrda bı tuhaf olmuş annen için söylüyorum bunları yani
tarafından
Aynen canım öyle valla . Zorlanacagimi dusunuyo Cok zor hayat şartları filan diyor kismetiyle geliyor  bebisler insalla Rabbim kolaylık sağlar inşallah
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Annenle aranız genel olarak nasıl canım bende olsam kırılırdım bu söze.
tarafından
Genek anlamda iyi canım şükür sohbet ederiz her gün watsaptan filan hatta ilk torunue eline doğdu Mersin'de İstanbul'a gelmişti  dogumuma
0 oy
(14,882 puan) tarafından
Arkadaşım da 3 cu hamile.kaljnca annesi demiş suriyelimisin sen hevesi mi kırdı diyordu
0 oy
(4,504 puan) tarafından
Töbeeeee o nasil bir cümle. Beni ilgilendiren bir sey yok demesi kırıcı  olmuş.  Hani kızım  yoruluyon biraz daha bekleseydiniz daha iyi olmaz mıydı  vs diyeydi neyse de... saglik olsun evin ayri yolun doğru takma zamanla anlar hatasını 
tarafından
Aynen canım valla sonra lafı kivirdi zaten . Hayat şartları zor filan dedi zorlanirsin
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Iki tane yemiyormu üçüncünün pokunu yiyon demişlerdi bana .d
tarafından
Tövbe yarabbi nasıl kelimeler ya  Allah ıslah etsn
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Hevesini kursağında bırakmış resmen ben olsam bende kırılırdım
0 oy
tarafından
Zaten seni ilgilendiren bir şey yok mutluluğumu paylaşmak istedim deseydin annenin dediği kırıcı  olmuş 
tarafından
Valla anlamadjm çok şaşırdım öyle tepkiye bakamam mi sanıyor ne anlamadjm
0 oy
(864 puan) tarafından
Hos olmamış canım  ya hayırlı olsun sağlıkla kavuş diyebilirdi sadece
0 oy
tarafından
Genelde bazı yerlerde ayıp sayılır ya ondan mı tepki verdi acaba
0 oy
tarafından
Şu an ben hamile kalsam benim annem de aynısını der çocuğum küçük eşimle anlaşamıyoruz maddi imkanım yok. Kendi şartlarını bi düşün canım belki annen de benim gibi düşünüyodur
tarafından
Evet biraz maddi durum zayıf ama çok da kötü degil yani Cok şükür geçiniyoruz ikinci 3uncu çocuğa da bakariz yani .rabbim bir şekilde çocuğun riskini yolluyo çok sukur
0 oy
(148,183 puan) tarafından
eşséeek saatine mi denk geldi acaba
tarafından
Essek saatimi nasıl oluyo o kiz
0 oy
(118 puan) tarafından

Kiz aynisini anamda bana dedi 11 aylik bebegim var 24 haftalik gebeyim ilk soyledigimde kiyamet koptu hicmi dusunmedin hicmi demedin iki bebege nasil bakarim iyi b.ook YEDIN diyip kapadi telefonu suratima :D:Dbosver uzulme 

tarafından
Hahahahaha moralim bozuktu güldürdün. Beni kız Allah iyiliğini versin Allah bağışlasın kuzum benim ya :) seninki daha küçükmüş kiz
(118 puan) tarafından
NE mutlu bana guldurduysem yuzunu daha demin anam burdaydi karnima bakiyor al iste al bak karni burnunda kucaginda GRIP olan bebek dedi dedi kacti gitti :D ilk bebegimi 5 yillik tedaviyle oldu ikinciyide Rabbim hemen verdi
tarafından
Ay ne güzel bir duygu cnm rabbim o deyince oluyor Allah yine nasip etmiş ne güzel boşver aldırma anneler böyle işte başta zorlanırız ama sonra kolay oluyor emin ol sağ sağlim kucagina al cnm :) cok sevindim büyük mucadelwden sonra yine olmuş masallah
(118 puan) tarafından
Cok tesekur ederim Rabbim seninkinide saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
tarafından
Saol canım benim ❤️
0 oy
(22 puan) tarafından
Inan ki suan ben bile kirildim  üzülme bosver canim hayırlı olsun bitanem Allah anali babalı büyütsün ❤
tarafından
Allah razı olsun canım bu mesajın öyle güzel geldi ki çok tşk ederim ❤️
(22 puan) tarafından
Senden de kuzum benim ❤
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Cocugun daha küçükmüş onun için demiş sanırım demese iyiymiş aslında
tarafından
Aslında çok da küçük değil 20 aylık 2 yaşına girecek hayat şartları zor diyo filan zorlanirsin diyo
(7,149 puan) tarafından
Kendi açısından haklı ama dile getirme şekli yanlış canım. Ama niyeti kötü degil iyiliğin için söylemiş kendince
0 oy
(1,850 puan) tarafından

• Bizde de Nüket Duru havalara ucuyo ahahhaah reklam çok manidar :woot:
tarafından
Kiz ne diyon
(1,850 puan) tarafından
Hahaha kız sayfada çıkan kelebek reklamı :)
tarafından
Kiz Allah seni gına geldi o kelebek reklamı zaten bi o seviniyor zaten  güzel haberimize :))
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kırıcı olmuş malesef yaklaşımı

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 851 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde gokce.resul (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 506 göst.