Kizlar en eski kim cikicak bakalım merak ettim.bu uygulamaya ilk gelme tarihiniz ne?hamile soru cevap falan da dahil
Ben 29 Nisan 2018 de katılmıştım buraya ama o kadar çok girdim çıktım ki her seferinde de başka isimle geldim ilk ismimi ben bile unuttum inanın
Benden eski olan kurgucu var 24 Nisan di o da.hatta sevgili sohbetseverler ,önceden burası sadece hamile soru cevapti .derdini paylasan bazilari tarafından linç ediliyordubız burda dert dinlemekkk istemiyoruz boş muhabbet istemiyoruzzzz hamilelikle alakalı yazinn baya baya olaylar olmustu sonra kurgucu bı öneri sundu seçenek olsun isteyen sohbet bölümüne girsin isteyen soru cevap bölümüne girsin diye kabul edildi böylece sohbet bölümü ortaya çıktı ama eminim sohbet istemiyoruz diye yirtinanlar da sırf meraktan buraya katıldılar
Kısacasi tüm bu olaylar kurgucubirinin basının altindan çıktısevgili sohbetseverler öpün bakalım kurgucu ablanizin elini ahahaha
Kim ne zmaan katıldı Alta yazsın bakalım canlar
21 haziran 2018
Hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra öğrenmiştim uygulamayı
14 mayıs 2018 de hamile bölümüne gelmişim. Ekim 2018 de sohbete
12 aralik 2018 diger taraf
14 aralik 2018 buraya uye olmuşum
8 ay olmus daha
O zamanlar burada takılmıyodum tabi
2018 ocak ayinda programi yukledim temmuzda soru cevap kismini kesfettim bir sure misafir olarak takildim sonra üye oldum uye olduktan hemen sonra bu sohbet kismi açıldı onada üye oldum
15 mart ama öncesinden hamilelik bölümündeydim buraya da giriypdum ama üye değildim orda da baktım 2018 ekim kayıtlıyım
411,994 soru
12,402,901 cevap
44,494 kullanıcı