0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Tavuk şiş, pirinç pilavı, domates çorbası salata ayran sizce menüm basit mi gecenlerdede yazmistim misafir gelecek diye onlar adana kebap corba ve mangal yaptilar ben gittigimde benim menum basit mi olur kizlar

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yani evet basit dd

-Reklam-
0 oy
tarafından
Patates puresi bide közsalata yap tamamdir biraz basit olmus 
0 oy
tarafından

baya baya basıt :D

0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kurbandan falan etin varsa tepsi kebabı yap bulgur önüne çorba meze yap misal şerbetli tatlı da olur yanına 
0 oy
tarafından
Aman misafir umduğunu değil bulduğunu yer bence  bu zor dar zamanlarda illaki  çok masraflı olucak diye birşey yok ha egerki maddi durumun ısıya kavurma pilav  çorba salata çacik yap 
0 oy
(906 puan) tarafından
Ayran yerine meyve suyu tercih et, yoğurtlu patlıcan salatası yap, birde zeytin yağlı şart barbunya olur,sarma olur,kuru dolma olur birini tercih et menü tam oturur cnm
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Gayet iyi canim 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Gayet güzel ya neye göre basit yani misafir umduğunu değil bulduğunu yer 
tarafından
selincim  nasılsın cagnım :D sende şifre vardır diye dusunuyorum suan :D ay kafayı bozdum şifreyle
(25,196 puan) tarafından
Ne şifresi gı :D
0 oy
tarafından
Biraz basit kaçmış canım eğer pilav yapacak san yanina tavuk şiş değil de güveç belen tava biraz daha ağır bır yemek yapsan daha iyi olur 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Beni iii ama yanına eksra bir şeyler ekle CNM pilav  tavuk sis artı kabri yarık 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Ortaya havuç tarator ekleyebilirsin bide tatlı tamamdır
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bence iyi ya misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler ama istersen orta meze falan koyabilirsin. 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Basit değil ama kuru çöp siz yerine ya bir fırın yemeği yada tavuğun yanına zeytinyağlı ekleyebilirsin
0 oy
tarafından
Bence gayet iyi canım  bir de hira tatlisi yap 
0 oy
tarafından
Etli bir fırın  yemeği olsa daha iyi olur bunlarin yanına  ana yemek olarak 
0 oy
(606 puan) tarafından
Basit değil cnm ama keşke patlıcan biber sogan domates de közleseydin süper olurdu
0 oy
(5,946 puan) tarafından

Gayet  iyi  canım  daha  ne olsun  ama  ortaya  meze çeşitleri yap   2 3 tane  daha  iyi olur  birde  içecekleri arttır 

Birde  tatlı yap 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Basit değil bebeğin falan varsa anca bence zor oluyor çünkü ama tatlı da yap bide ek bir meze tarzı yapabilirsin icecekte köy bence 
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Yanına birşey ekliyebilirsen daha güzel olur . 

Mesela bolca yeşil biber , kırmızı biber közle sonra patates püresi yap . Ortaya sarma olabilir . Patlıcan közleyip salata tarzı yapabilirsin . Bu tarz şeyler eksik tamamlarsan gayet güzel olur . 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 817 göst.
29 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sengulll (80 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 370 göst.
0 oy
7 cevap 198 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 342 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,445 puan) tarafından soruldu