0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
4.sezaryen oldum bugün 6 gün oluyor sezaryen doğum olalı ilk 2 gün ağrilardi falan geçti derken dikişlerim de morarma meydana geldi sonra vajinamda yanma oldu şimdi de ağrı var dikiş yerim sızlıyor 6 gün Luk bebeği öksürüyor hapşırıyor hırıltılı ne yapcam artık biliyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
bebeğe dikkat et olmadı bi Dr. götürün senin de ilk değil zaten bilirsin ki yürümek yürümek yürümek dikişleri olduğundan 10 kat  daha çabuk toparlar geçmiş olsun
(236 puan) tarafından
Ben yalnızim zaten ilgilenen biri yok mecbur yuruyorum hareket ediyorum  zaten beni üzen hepsini üst üste gelmesi yarın gitcez doktora
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah ama idrarda yanma varsa enfeksiyon olabilir buda bekledikçe daha kötü olur bi doktora görün mutlaka. Hem kendini hem bebişi göster iyi olur. 
0 oy
(4,358 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım üzülme morelini bozma daha çok yeni doğum yapmıssın Allahın izniyle hepsi geçecek insallah en başta sakin olmaya bak 
(236 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Benim görümcm de geçen hafta 3. Sezeryan oldu dikişin üzeri mosmor çıkmıştı doktor demiş çok öksürmek ten ve ikinmaktan olmuş dikkat et sıvı beslen sürekli düzelirin Allah'ın izni ile . Bebeğini Dr götür sürekli burnunu kontrol et belki tıkanmış da olabilir
(236 puan) tarafından
İnşallah düzelir cnm yarın doktora goturucem kendim de gitcem bakacak kimsem de yok iyice daraldim
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Kız nasıl cesaret ettin 
(236 puan) tarafından
Dedim yaşim genç zaten kimsem de yok kalabalık bir ailem olur
(1,862 puan) tarafından
Kac yaşındasın
(236 puan) tarafından
27 yaşındayim cnm
(1,862 puan) tarafından
Bende 25 üçüncü sezeryandan üç ay oldu çıkalı sen bana cesaret verdin ama allah bana akıl fikir versin.d
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Yaran için mutlaka doktora gorun

Çok geçmiş olsun
(236 puan) tarafından
Doktor dayım cnm sıra bekliyorum sağol teşekkürler
(5,132 puan) tarafından
Ne diycek yazarmısın müsait olınca
0 oy
(14,740 puan) tarafından
Kış çocuğu çok zor oluyor ya :( hele bide ortalıkta salgın var. Annesi sen kendine iyi bakarsan bebek de iyi olur 
(236 puan) tarafından
Vallahi cnm diğer oğlarim bronşit olmuş. Onlarla ilgilenmek ten kendimle ilgilenemedim enfeksiyon kaptı muhtemelen ilacta kullanıyorum ama yine de geldim doktora
(14,740 puan) tarafından
Olsun iyi ki gitmişsin canım ya geçmiş olsun. Destek olan birileri varsa biraz daha kendini toplamaya calis
0 oy
tarafından

3ten sonra sezeryan rısklı dıyorlar zaten :( Rabbım yardımcın olsun kımse yok mu yanında 

(236 puan) tarafından
Yok cnm kimsem ya  şuan hastane deyim
tarafından
Eşin nerde canım çocukla zor olur ya
(236 puan) tarafından
Eşim işte cnm evet zor oluyor ama mecbur geliyor sun
0 oy
(671 puan) tarafından
Kuzum Allah şifa versin çok çok geçmiş olsun. Yargılamak değil amacım haddim de değil ama nasıl cesaret ediyorsunuz merak ediyorum ben bir kez oldum ikinciden korkuyorum . Canımıza yazık Allah olan evlatlarımızı hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 417 göst.
24 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 439 göst.
6 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 387 göst.
6 Kasım 2020 Aile kategorisinde oyku&Defne1 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 389 göst.