Sinirlerim alt ust oldu bugun cok asiri sinirliyim Dun kayinbaba ozledim sizi diyip bizi geldi aldi evine goturdu eve girer girmez hemen basliyorlar zaten sogan dogra pilav yap cigkofte yap temizlik yap mutfagi temizle neyse diyorum tamm yapiyorum temizligibi yemegini yiyorlar yedikten sonra tencerede bombos oluyor basliyorlar bunu bu sekilde yap daha guzel olur bunu niye boyle yaptin mesela ornek veriyorum benim kaynana princi yikamadan yapiyormus bunuda yeni ogrendim ben ogun yikarken yanima gwldi niye yikiyon tadi gitti pirincin dedi dedim bunda herturlu mikrop var nisasta var tabi yikiycam yikanmadan lapa olur zaten dedim neyse yedikden sonra tencere siyrildiktan sonra yikamasaydin daha guzel olur diyor bana kwndi yaptigi pilav tavuklara yem olur bu kadin benim pilav tenceresi bitiyor laf ediyor neyse dun kaldim onlarda kizlari sozde cocuklarimi cok seviyor ama aksam olunca bakiyorum odalarina cekilmisler benle cocuklarim televizyon odasinda yanliziz dedim madem boyle olcakdi ben evdede yanliz tv izliyorum keske getirmeseydin dedim kayinbabama hakiszmiyim sizce neyse bugun eltim gitmis onune caylar kahveler suriye cipsleri cekirdek sermisler televizyonda sinema filmi acmislar keyif yapiyorlar dedim ben varken niye voyle toplanmadiniz diyip trip attim hakli olarak esimde demin wpden triplenmis yani haksizmiyim gercekten dertlesmek istiyorum
1,446,881 soru
23,767,958 cevap
315,800 kullanıcı