0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Yaaa bı arkadaşım var iddia ya girelim ille dedi kiloluyum bana azim lazım filan dedi iyi neyse girdik o 10 kilo vericek98 kilo 88 olucakmis ben 77 çıktım 70 olucam benim kilom az yavaş gider dedi süre yok kim önce verrise girdik artık iddiaya ne yapsam hiç bilmiyomm bı yardımcı olun onu gecermiyimm benn sizceee

4 Cevaplar

0 oy
(8,583 puan) tarafından
Ay şu diyet işi bi bana gore degil sanrsam. Tutamam boğazımı  :)
tarafından
Aynen ben hep zayıf biriydim son doğumda kaldı bakalım diyet hiç bana göre deyil inşallah veririmm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Boğazını tutarsan neden olmasın :D
tarafından
Yaaa inşallah ben hep zayıf biriydim son dogumda kaldı inşallah veririmm
0 oy
tarafından

Banada öyle arkadaş lazım :D diyetteyim maşallah iyi gidiyorum diyetisyenle ilerliycem inşallah

tarafından
Valla öyle ısrar ettiki kıyamadım yapmasan da söyleme diyo ben verim ne olur filan dedi sonra bende gaza geldim dur bakalım ne olucakk girdim bı yola hayır bende inat biriyim ille ben olucam azimliyim hadi hayırlısı
0 oy
(9,669 puan) tarafından
Ekmeği kes spor yap bakalım inş kazanırsın kiz
tarafından
Spor o neki hiç yapamam ben yaaaaa dokuz ay oldu doğum yapalı sezeryan yerinde agriyo diğer iki dodumda kilo yoktu bunda kaldı bide mekik cekemiyom karnım agriyo spor yaş iş ekmek yemicem hele bakım ne olacakk abur cubur kesicem ne inşallah
(9,669 puan) tarafından
He o zaman yemene dikkat et yürüyüş yap
tarafından
Ayyy hadi inşallah denicemm bol su icsem olucak bu iş bencee

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 122 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meral34 (54 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 308 göst.
21 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1234e (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 519 göst.
8 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.

413,245 soru

12,441,933 cevap

46,016 kullanıcı

Kategoriler

...