Merhaba, siz ne yapardınız gibi fikirler almak isterim. Benim yapmak istedim cok mu abartılı, ben mi acaba sucluyum başka bir bakış acısına ihtiyacım var. Herşeyi anlaticagım. Olay şu. Zaten dügün olmadan evlendim Corona var diye. Eyvallah. Takı da kavga cıktı benim ve Damat arasında çünkü Babası param yok diye takmak istemdi (yalan) benim ailemin zoruyla 8 bilezik 1 kolye taktılar. Benden istenilen, evlendikten hemen sonra calıştım halde, her hafta Erkek tarafından insanlar agırladım. Dayılar olur Teyzeler olur Akraba olur herkez. Kimse yardımda bulunmadı. Balayına gittik geldik. Hamile kaldim. Her gün kuzmama, kendimi iyi hissetmedim halde zorla hep kendilerini davet etti Erkek Tarafi (benim Kiz tarafi nadir geldi nadir gidildi bir kere en fazla 6 ay icinde iki kere geldiler, ben onlara yanlız gidiyorum her ikinci hafta kocam işteyken kahve falan icmeye) nerde kalmıştım. Erkek tarafı şimdi geldi. (Bulaşık Makinem bozuk bulaşıkları yaklaşık bir saat ayakta yıkıyorum) geldiler Kaynanam benim evime Misafir davet ediyor 2 Aile yaklaşık 10 kişi. Ki bunu bana söylerken şakada bulunuyor Damat beyle ,,hahahaha sen istemezsin diye düsündük hahahahaha“ böyle garip imali imali konuşmalar. O yüzden birsey demedim artik. Sipariş veriyor ne yapaliyim yemek olarak onlara. Hep bi emir verme. Damadin iki kiz kardeşi var. Hamile canim istemedi halde o gün saatlerce onlara hazirlik yaptim. 10 kere cay doldurdum. Kardesleri ya da annesi bir kere de ben doldurim demedi. Kiz kardesi bardaklar boş oldugunda ,,cay koyim bardaklar boş“gibi laflar edip tuvalette gitti (ben cay doldurcak sandim) böyle basit birsey ama benim agırıma gidiyor böyle basit seyler cünkü biz en az haftada iki kere onlara gideriz bazen daha cok ben herseye yardim ederim. Ben onlarda kös kös oturmuyorum ki. Bir de kaynanam bulaşık makinemin bozuk oldugunu bildi halde o kadar misfair cagirdi evime. Damat bey annesi gibi garip onunla iletişim kuramiyorum hep agliyor ve cevap vermiyor bana. Ben ona bunlari anlattim dedim ben onlarda hep ayaktayim yardim ediyorum onlara bak bi bizde yerlerinden kalkmiyorlar diyorum ben napim diyor hep agliyor ama ben normal konuşmak istiyorum cogu zaman hep susuyor bu beni delli ediyor ben kötü birsey demiyorum ki ona. Bana hic birseyde yardimci olmuyor eşim elinden hic bir iş gelmiyor. Hep lafta yaparim ederimler. Bu son durum beni cok rahatsiz etti baska ne yapabilirim bu durumda. Son keh misafirlerini kabul ediyorum. Ama beni hep ezmeye calisiyorlarmis gibi geliyor ailede kaynananin erkek kardeslerinin eşlerı var onlara kimse gidip gelmiyor bizi de kimse davet etmiyor zaten. Kocamin gözünü nasil acabilirim bana yardimci bir eş olsun diye. Herşeyi annesine anlatiyor annesi bana laf sokuyor ben ona diyorum annene anlatmışsın işte yoksa nerden bilecekte bana laf sokcak ya da garip şaka ekmek kuran üzerine söylemiyorum diye yemin ediyor. Son olay oldu ya eşime dedim misafir istemiyorum daha cok stress oluyor bana saatlerce elimde tonca bulaşık yıkıyorum saatlerce ayakta yemek yapiyorum dedim o da tmm dedi bugün bana diyor ki ,,anneni yarin kahvaltiya cagirsana“ bu cocuk ***** mi ayiptir söylemesi bir gün önce ben ona de diyorum bugün o bana ne diyor resmen saniyor ki ben erkek kiz tarafi ayrimcigili yapiyorum ne alaka. Benim tarafta hic kimse yok dayim teyzem hic biri burda degil ailemde söyledim onlar kac kere geldi. Siz ne düsünüyorsunuz bu hikayeyi dinledikten sonra?