0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar bebeğim sadece mama ile besleniyor 45 günlük sizçe su vermeli miyim çünkü anne sütünden bu alır derler bebeğim anne sütü almıyor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
evet vermelisin canim
(29 puan) tarafından
Ne kadar vereyim
tarafından
cay kasigi ile her mamadan sonda dort uc dort kasik ver canim cunku anne sütünde su oldugu icin su verilmiyor mama ile beslenen bebeklere su veriliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ver canım günde 3 4 kere icsin az azda olsa
(29 puan) tarafından
Çay kaşığı ile mi vereyim ne kadar vermeliyim
tarafından
Ben küçük biberonla veriyorum ufak biberonlar var al onlardan su koy ver
(29 puan) tarafından
Öyle yapaym canm teşekkürlar
0 oy
tarafından
Benim oğlumda mamayla besleniyor dört aylık günde üç dört Kere veriyodum idrarında kan görüüp hastaneye götürdük doktor yeterli su almadığından dedi havalar sıcak her mamadan sonra ver dedi
0 oy
tarafından
ver tabiki kuzum bu zamana kadar niye vermedin
(29 puan) tarafından
6 aya kadar su verilmez dediler çevremdekiler canm ne kadar vereyim
tarafından
kuzum günde hiç olmazsa 8 kere ver 2 şer çay kaşığı  senin bebeğin mama içtiği için 6 ay kuralı na uyma
(29 puan) tarafından
Tamm canm çok teşekkür ederim
0 oy
(597 puan) tarafından
Benim doktorum mamayı zaten şu ile yapıyorsun gerek yok suya demişti ben de uzun süre vermedim sonra çocuk devamlı mama yemiyor ki ben habire susuyorum onun da içi yanar diyerek mamanın üstüne degil ama mamadan 2 saat sonra falan 2 3 çay kaşığı kaynamış soğumuş şu verdim
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Cnm ver ben ilk doğduğu an zemzem suyu verdim sonra hergun verdim 6 ay hem mam hem anne sutu vermeme rağmen özellikle mama. Veriyorsan vermek zorundasin
(29 puan) tarafından
Kaç ml vereyim canm
(271 puan) tarafından
Bende ilk dogdugunda zemzem suyu verdm  hem emziriom hem mama veriom günde 2 kere su veriom küçük biberona koydum kendisi biraz icio aliom ağzından
(2,560 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyordum suyun zarardı olmaz
(271 puan) tarafından
Aynen su yani ne zararı olacak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 126 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (213 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 271 göst.
7 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu

413,050 soru

12,435,829 cevap

45,801 kullanıcı

Kategoriler

...