Eşimle beş yıllık evliyiz ailesi yüzünden sürekli evliliğimiz de sarsıntılar yaşadık en sonki kavgamizda karakolluk olduk 4 ay önce evi terkettim bu dört aylık süre zarfında ara ara görüştük yine bir buçuk ay engelledim eşimi çünkü eşim beni hep cepte görüyor sanki benm ona olan sevgimden zaafimdan faydalanıyor 4 aydir ayrıyız hala son kavgada sen haksizdin diyor hep bana
Birşey itiraf etmeliyim ki bana yaptığı onca kötülüğe rağmen eşimi çok seviyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ne gece ne gündüz uyku yok hastalık sahibi oldum 2 yaşında bir oğlumuz var eşim benden 14 yaş büyük fiziki olarak evlendim evleneli kimse yanıma yakistirmadi ama ben onu herkese rağmen çok sevdim piskolojik bunalım içindeyim bugün buluştuk birşeyler yaptık bana gel diyor ama emri vaki yapar gibi gitsem aynı şeyleri tekrar yasarmiyim bilmiyorum
Annemin evine alıştık dört aydır oğlumda bende gitsem tekrar alisabilirmiyim yinemi hayallerim yıkılır diye düşünüyorum bana düşün taşın sende annenle bir muddet görüşme bende görüşmüyim hayatımıza bakalım diyor ne olacak bilmiyorum kafam karışık bütün hayatım alt üst oldu