0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
Kizlar bebegim dogdugundan beri dogru duzgun emmedi 3 bucuk aylikken sunnet yaptidik meme reddi oldu hatta beni ne zaman gorse agladi. Calistigim icin surekli yaninda olamadim aksamlarida meme versem agladi kucagima alsam agladi kustu bana. Etrafimdaki herkes kucucuk cocuga kiydin bak sana kustu dedi sanki ben kotulunu mu istedim bebegimin zaten aksamdan aksama gorebiliyorum bebegimi uykusu gelince nasil sinyaller verir acikinca napar bilmiyorum bebegimi tanimiyorum o da beni tanimiyor. Calisan anne olmak beni cok uzuyor bebegime zaman ayiramiyorum. Calismasamda olmaz napicami sasirdim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pes etmeyin sürekli ten temasında bulun ona şarkılar söyleyin gebelikte geçen sürede zaten sesinizi tanıyordur Göz temasında bulunun 
(300 puan) tarafından
Tavsiye icin tesekkur ederim deneyecegim
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
O nasıl laf yaa onun geleceği için çalışıyorsun ben evdeyken benimki beni istemedi kaçtı hala anneme daha düşkün ama yine de annesi benim sensin dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına geliyorlar merak etme
(300 puan) tarafından
Umarim beni sevmicek istemicek diye odum kopuyor, bakamadigimi yetemedigi mi dusunuyorum bazen
(13,307 puan) tarafından
Yetersin korkma sen annesisin onun en çok sen biliyorsun nasıl olduğunu takibini vs.
0 oy
tarafından
Çocuğunun iyiliğini senden başka kimse düşünemez onun için en iyisini sen bilirsin ihtiyaçtan çalışıyorsun anladığım kadarıyla aç mı alsin el kadar çocuk bi mama bi bez fiyatı ne kadar oldu geçen gün biryag 96 lira olmuş eşim dedi geçim zor sende çocuğunun her anına şahitlik etmek isterdin ama imkanlar o konuşanlar acaba sen calismasan bi bez alıp getirecekler mi kimseye kulak asma sen mükemmel bir annesin ❤️
(300 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin canim
tarafından
Estağfurullah bacım ne demek
0 oy
tarafından
Memurmusn canim
(300 puan) tarafından
Degilim canim ozel sektor
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bende hayırlısıyla inşallah çalışan anne olacağım  :)  Bebeginiz sizi tabiki seviyor  :) Bu şekilde düşündüğünüz için bebeğiniz başka bir şeye ağlasa bile büyük ihtimalle üzerinize alınıyorsunuzdur.  Rahat olun. Siz onun annesisiniz. Tabiki sizi seviyor 
(300 puan) tarafından
İnsan yinede düşünüp üzülüyor
0 oy
(2,596 puan) tarafından
kaç aylık canım bebeğin 
(300 puan) tarafından
4 aylık
(2,596 puan) tarafından
canım şuan 4. ay atağını da yaşıyordur onunda etkisi vardır ben 8,5 aylıktı başladığımda ama bizde biraz sancılı geçirdik ilk zamanlar uyku bile uyumak istemiyordu çalışan anne olmak kolay değil imkanın olsa evladını bırakıp gitmek ister misin kimse senden daha fazla evladının iyiliğini düşünemez bu yüzden kimse seni suçlayamaz buna izin verme ve zamanla dilinden anlamaya başlıyorsun uyku sinyallerini de acıktığını da bebeğinle beraber büyüyorsun eve gelince al yavrunu birlikte banyoya gir yıkarken konuş sev öp sen harika bir annesin bebeğin için çalışıyorsun ağzı olan herkes konuşuyor ama sen izin verme kuzum
(300 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(59 puan) tarafından
ben bebegım 3 aylıkken ıse basladm suan 4 bucuk aylık oldu ilk ay kustu agladı meme reddı yasadık smdı bıraz alıstı aksam eve gdnce sureklı sarılın kucagınızda olsun guzel seyler soyleyın ona zamnla sıze daha yakın olcktr ,bı kac gun yatagınızda yatırın dıkkat ederek sıze daha cok alısacak .hıc bı bebek annesını unutmaz ... 
(300 puan) tarafından
Umarım canım teşekkür ederim
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Üzülme canım evde olduğun zamanlar sürekli bebeğinle vakit geçirmeye çalış. Gözlerine bakarak konuş, sev, şarkı söyle. Kimsenin çalışıyorsun diye seni suçlamaya hakkı yok bebeğinin geleceği için çalışıyorsun hiç kendini suçlama. Keşke imkanım olsada bende çalışsam çocuklarım için.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 320 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 412 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 351 göst.