0 oy
478 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,123 puan) tarafından

Yağsız nasıl yaparım düşünürken böyle bişey çıktı,  inanamıyorum suda nasıl patlasın ıslanınca eriyor zaten 


Deneyen var mı

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lezzetli olmaz ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Granitte çok az yağ koyuyorum canım suda patlamaz ya 
0 oy
tarafından
Ben yağsız patlatyom tencereyi isitip
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Yağsız olarak eskiler toprakta patlatıyomuş ama nasıl bir toprak büyüklere sormak lazım 
0 oy
tarafından
O değilde cam tencereyi nerden bulacağız
0 oy
(98 puan) tarafından
Denemedim ama zaten 4,5 kaşık su ekleyin diyor oda muhtemelen cam sıcaktan çatlamasın yanmasın diyedir zaten mısırlar ısınanana kadar o su sıcaklıkla buharlaşır çünkü çok az bi su koyuyor su buharlaşınca mısır taneleride yeterince ısınmış olur ve susuz Bi şekilde patlamış olur 
0 oy
(937 puan) tarafından
Tadını yağ veriyor zaten :)))
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Genelde tencerenin dibinde kalan patlamayan misirlari suda ıslatıp tekrar patlatiyolar belki onu yazmislardir
0 oy
tarafından
Zaten 1yemem kaşığı bile koymuyorum çok az yağ ile yapılıyor suda bilemeidm
0 oy
(8,220 puan) tarafından
Bende eskilerden mısır patlatılan aletten var. Onunla yaparım yağ dokunan insanlar için bazen benim de canım yağsız tuzsuz ister ondan yaparım
0 oy
(30,305 puan) tarafından

Bence kötü olur öyle

0 oy
tarafından
Biraz nemlenince bile patlamiyo kararıp kaliyo kız suda nasıl patlasın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 619 göst.
10 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
1 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 138 göst.
30 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (1,153 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 353 göst.
22 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Melis33 (566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,485,556 soru

24,290,149 cevap

343,313 kullanıcı

...