0 oy
337 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,125 puan) tarafından

Yağsız nasıl yaparım düşünürken böyle bişey çıktı,  inanamıyorum suda nasıl patlasın ıslanınca eriyor zaten 


Deneyen var mı

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lezzetli olmaz ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Granitte çok az yağ koyuyorum canım suda patlamaz ya 
0 oy
tarafından
Ben yağsız patlatyom tencereyi isitip
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Yağsız olarak eskiler toprakta patlatıyomuş ama nasıl bir toprak büyüklere sormak lazım 
0 oy
tarafından
O değilde cam tencereyi nerden bulacağız
0 oy
(87 puan) tarafından
Denemedim ama zaten 4,5 kaşık su ekleyin diyor oda muhtemelen cam sıcaktan çatlamasın yanmasın diyedir zaten mısırlar ısınanana kadar o su sıcaklıkla buharlaşır çünkü çok az bi su koyuyor su buharlaşınca mısır taneleride yeterince ısınmış olur ve susuz Bi şekilde patlamış olur 
0 oy
(937 puan) tarafından
Tadını yağ veriyor zaten :)))
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Genelde tencerenin dibinde kalan patlamayan misirlari suda ıslatıp tekrar patlatiyolar belki onu yazmislardir
0 oy
tarafından
Zaten 1yemem kaşığı bile koymuyorum çok az yağ ile yapılıyor suda bilemeidm
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Bende eskilerden mısır patlatılan aletten var. Onunla yaparım yağ dokunan insanlar için bazen benim de canım yağsız tuzsuz ister ondan yaparım
0 oy
(29,057 puan) tarafından

Bence kötü olur öyle

0 oy
tarafından
Biraz nemlenince bile patlamiyo kararıp kaliyo kız suda nasıl patlasın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 379 göst.
10 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 194 göst.
1 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 158 göst.
0 oy
8 cevap 326 göst.
21 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (250 puan) tarafından soruldu

408,606 soru

12,277,937 cevap

37,801 kullanıcı

Kategoriler

...