+1 oy
1,371 göst.
Diğer kategorisinde (1,295 puan) tarafından

image

görsün bakalım nasıl oluyo 

25 Cevaplar

+1 oy
(16,144 puan) tarafından
Oh benim de içimin yağları eridi 
(1,764 puan) tarafından
Kiz sen hasta degil misin yatip dinlensene
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık hak her zmn aranmalı 
(1,295 puan) tarafından
Aynen oyle valla
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Valla helal olsun canım iyi yaptın kim olursa olsun öyle bağırmaya hakkı yok
(1,295 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
tarafından
Tabi hak aramak lazım, ama hiçbisey çıkmıyor maalesef. 
(1,295 puan) tarafından
Valla bisey ciksin cikmasin artik
0 oy
(9,334 puan) tarafından
Ben yaptım kendini savunma şekilleri pandemi sebebiyle doktora yapılan bu şikayet doktora şiddettir dendi üstü kapatıldı. Elimden gelse ve bir sene geçmemiş olsa mahkemeye vermek istiyorum aslında. Bilen varsa beni aydınlatsın lütfen bu mahkeme işleri konusunda
tarafından
:))) anammm :))) kiz güldüm
(1,295 puan) tarafından
Kimi kime.sikayet ediyoz onlarda ayni
(6,796 puan) tarafından
Üzerinden 10 sene geçmemişse dava yolu açıktır.
(9,334 puan) tarafından
Her türlü dava edebilirim yani öyle mi? Bir de ben hastanedeki dosyaya istediğim zaman ulaşabilir miyim?
0 oy
(186,800 puan) tarafından
du bakalim cvp be zaman gelcek ozoom
(1,295 puan) tarafından
Valla artik bilmiyorum
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Cevabi ben sana yazayim kuzum hastane ile gorusuldu sikayet sonucunda gerekli bilgilendirme yapilip sorumlu kisilere uyarilar yapildi bu kadar
(1,295 puan) tarafından
Hahahh allah seni:))
0 oy
tarafından
Ay ben gene yanlis yazima takildim Aah beni kahretmesin eksik yazmissin hala ordayım
(3,815 puan) tarafından
Nerelerdesin sen gözüm yorumlarda hep seni arıyor :))
tarafından
Dayim vefat etti kuzum yoktum bikac gun ankaraya gittik ordan memlekete falan
(3,815 puan) tarafından
Aslında aklıma geldi bir ara Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
(1,295 puan) tarafından
Hahahahaah kusura bakma valla
tarafından
Amin canim benim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Allah allah yalçın arıcan mı yaptı bunu çok şasırdım 4 ay önce o doğum yaptırdı o kadar ilgili alakalıydıki hatta ben üniversteden 4 cm acılmayla çıkardılar beni doğum olmuyo strese girdin diye ertesi gün devlete gittim 6 cm açılmam vardı bana cok kızmıştı niye erken gelmedin diye 48 saat beni hastanede tuttu geç geldin doğumun riskli oldu diye ve sürekli kontrole geldi çok çok şasırdım devlette sayılı ilgili doktorlardan biri kendisi aslında niye yaptı ki anlamadım ama tabi hakkını aramaklada iyi yapmışşın
(1,106 puan) tarafından
İyi yapmışssın şikayet etmekle muhammet göçmene gir ersan eraydın timüçin var birde çok iyi dir bunlar
(1,295 puan) tarafından
Bunlarqda gittim canim gercekten cok iyi doktor onlar
(1,106 puan) tarafından
Üniversteye uğrama hiç beni 4 cm açılmayla eve yolladılar
(1,295 puan) tarafından
Onceki 2 dogumda universitede oldu benim cokta iyiydi canim
(1,106 puan) tarafından
Beni mahvettiler yaa keşke başından beri devlete gitseymişim diyorum
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Tam olarak böyle mi oldu inanamadim. 
(1,295 puan) tarafından
Yok iftira atiyorum
(1,856 puan) tarafından
Doktorla da bu üslupla konusmussan neden sana ters cevap verdiği ortada
(1,295 puan) tarafından
Bilip bilmeden konusma ben duzgun bi sekilde konustum anlattim yanimdaki hasta bakici bile beni destekledi sen bu doktoru takma dedi bu hep boyle dedi yarin polikinlige gel daha detayli bakilsin dedi belli hamile oldugun dedi
(1,856 puan) tarafından
Ama tepkini keşkek anda doktora iletseydin benim başıma da gelmişti girdim muayene edecekken cinsiyetini sordum kıyameti kopartti ben de dedim ki sayginizi takının siz hayırdır soru sordum cevap vermek zorunda değilsiniz ama adam gibi cevap vermek istemiyorum diyin dedim o bekledi ki çıkıp gideyim şimdi muayene et dedim baktım yumoş yumoş konuşuyor açıklama yapıyor neye uğradığını şaşırdı ama muayene etti güzelce
(1,295 puan) tarafından
Valla keske koysayd8m
0 oy
tarafından
Bizde şikayet etmiştik canım başhekim cevapladı yani boşa çıktı uyarı alırlar verirlerse tabi
(1,295 puan) tarafından
Valla ben hakkimi savunucam
tarafından
Et canım sonra diyolar doktora niye şiddet var onlar da bu yüzden şımardılar
(1,295 puan) tarafından
Oyle valla esime korkudan demedim
0 oy
tarafından

Bacim ettinde senin değerler düşük ya adam.ultrasyonda sana neden baksin:D bakmadan gider tabi ortada kese yokki baksin

(1,295 puan) tarafından
Ben ultrasonu takmadim zaten bagirmasini taktim
tarafından
Bebegim beta değerinde en az 1500 olmalıdır kese görsün doktorun size ifadesi o sebepten belli hamilelik var ama net değil ilerlemesini beklemen lazım.. özel hastaneye gitseniz bile size bakmazlar daha önemli hastalar geldiğinden size sert çıkış yapmis sadece
(1,295 puan) tarafından
Sizde biliyosunuz ki hamilelik cok hassas bi dönem  hic bir hasta yoktu tek bendim
tarafından
Valla oyle ama yani doktor cins olunca yapıyor ben hamile kaldigimda özele gittim üstelik keseden gözüküyordu kadin onu yeme bunu yeme kilo ver başladı saymaya sen riskli olabilirsiniz kontrol edelim demedi bana birde yaşadığım şehirde ki en pahalı hastanelerden biri... tabi birdaha gitmedim bebeğine kaybettik.. gecen ay tup bebek denemesi yaptık aynı hastane baksa doktora gittim yumurta takibi yapılırken  2 günde bir gidiyorsunuz doktorum izne çıkıp o kadın doktor gelmezmi allahim dedim 20 bin tl verip bu doktor bakmakla ben tedavimi bırakıyorum dedim ;))
Allahtan 1 kere baktı mecburiyetten olduk muayene..
Birdaha gitmezsiniz sizde moral bozan doktorları sevmiyorum bende
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Umarım dış gebelik değildir kese görünmeyecek kadar minik çünkü. 
(1,295 puan) tarafından
Tabikide oyle canim eger bana hanimefedi bu degerle hamilelik demiyoruz dese duzgun dille
0 oy
(255 puan) tarafından
Ah be canim kimi kime şikayet ediyorsun hic birsey çıkmaz doktoru tutarlar cok geçmiş olsun
(1,295 puan) tarafından
Rabbimden bulsun
0 oy
(6,796 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın. Umarım bu şikayet kendisine uyarı olarak gider artık hastalara nasıl davranması gerektiğini bilir. 
(1,295 puan) tarafından
Oyle valla gervekten ve hamile olan insanlar cok hassas
(6,796 puan) tarafından
Valla buna benzer durum yaşadım bende idrar yolu enfeksiyonu için acile gittim bana parol serum taktı ve ben enfeksiyon belirtisi olduğunu durumun parolla alakası olmadığını defalarca kez söylememe rağmen. Tahliller çıkınca haklıymışsın parolluk değilmiş neyse bikaçgün hiçbiyerin ağrımaz diye dalga geçti. Gerçekten bazı doktorlar çok sinir bozucu oluyor
(1,295 puan) tarafından
Yeni gebelik olusan birine folik asit yazilir onu bile yazmadi
(6,796 puan) tarafından
Keşke bunuda yazsaydın.. Gelen cevaba bunuda ekle.
(1,295 puan) tarafından
Ararlar dicem bunuda
0 oy
(346 puan) tarafından
bende geçen gittim doktorların hepsi sezeryan önerdi adama dedim adam resmen ** gibi azarlayıp normal yapacaksın dedi 

devlet hastanesi boş
(1,295 puan) tarafından
Oyle valla ya
0 oy
tarafından
O ne biçim doktor ve öyle 
(1,295 puan) tarafından
Hic sorma ya
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Eline koluna sağlık kız bende saglık ocagındaki doktoru şikayet edicem çocugu götürdük bakmadı bile eteşi çıkmıştı diş dedi yolladı bogazı enfeksiyon kapmış onuda kulağına bogazına damı bakmıyorsun..................................................................siz doldurun artık:)))) 
(1,295 puan) tarafından
Valla et kız bi ... bildikleri yok
0 oy
(1,261 puan) tarafından
Doktoru savunduğum için değil ama 

1.Evde yapılan testleri doktorlar ciddiye almıyorlar 

2.Kanda çıkılan değer sizin hamile olma olasılığınızı gösterir ama kesin gebelik için en az bir hafta daha beklemeniz gerekir.

3.Folik asit falan demişsiniz yorumlarda ama değer 300lerde iken bu ilaç başlanmaz.

Bazen bazı durumlarda kanda beta yüksekliği görülüp ama gebe olmayan bir çok hastayla karşılaştım.

Doktorunuzun üslubu yanlış olabilir. Ona hiç bir lafım yok.

Ama bazen öyle hastalar geliyor ki doktorun yanında doktorluk taslıyorlar. Her ne kadar yemin etmiş dahi olsalar insan olduklarını unutmayalım. (bunu sizin için demedim)
(1,295 puan) tarafından
Bakin bana duzgun bir sekilde hanimefendi biz bu degerle hamilesiniz diyemiyoruz 1 2 hafta dsha bekleseniz sonra baksak dese tamam derim ama uslubu cok kiriciydi
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bazi doktorlar gercekden hakediyor bu senin meslegin arkadas alnının hakki ile yapsana degil mi iyi etmişsin
(1,295 puan) tarafından
Aynen oyle valla

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 301 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 709 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cennet_9891 (268 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 1,045 göst.
14 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 577 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,643 soru

24,608,719 cevap