0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (2,554 puan) tarafından

:( arkadaşlar yenidoğan bebeğim var ama 2 saaat emziriyorum doymuyor takviye süt veriyorum biberonla 50 ml onunla da doymuyor istiyor. Meme çok emiyor ama doymuyor biberonla verince doyuyor. Çok uğraştırıyor beni normal mi bu acaba?¿? Çok yoruluyorum gerçekten 3 saat emzirmekten.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebek ilk 15dk emer süt içer sonrası ise sen den duygusal olarak bir şeyler alır :) 
-Reklam-
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Büyünce de 24 saat emiyorlar bacım normal alışmaya çalışıyor 
(2,554 puan) tarafından
Bizde bir sorun var diye kendimi yedim geceden beri resmen.  Sizinki de mi 3 saat emiyordu
(3,147 puan) tarafından
Benimki sarılıktı uykudan uyanmıyordu iki dk emip uyuyordu emmemesi daha sıkıntı ben bir gece bebemi hastanede bırakmak zorunda kaldım yanına da almadılar kabus gibiydi alışmaya çalışıyordur mama da verin emsin de gazını da çıkardı mı uyur öbür türlü sarılık olabilir canım
(2,554 puan) tarafından
Az sarılığı var zaten. Yeni yoğun bakımdan çıkardık enfeksiyonu vardı.
(3,147 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim sen boş boş emzir seni sütün ona şifa
(2,554 puan) tarafından
Boş emince de bu sefer uyumuyor ama ağlıyor sürekli.cpk teşekkür ederim
(3,147 puan) tarafından
O zaman mama vermelisin canım süt arttırıcı şeyler ye iç Allahın izni ile bol sütün olur bebeğin doyar
(2,554 puan) tarafından
Sütüm var çok şükür ama oğlum doymuyor. Geceleri böyle özellikle mahvediyor beni
(3,147 puan) tarafından
Mama ver canım gazına da bak belki gazdan uyumuyor olabilir
(2,554 puan) tarafından
Haklısın dün gece gazı baya vardı sanırım. Sabah çıkardı baya
(3,147 puan) tarafından
Rezene ve kimyon tohumu kaynat kendin iç canım bebeğine de gaz masajı yap faydasını görürsün
(2,554 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Peki kimyonu yemeklere serpip yesem nasıl olur acaba
(3,147 puan) tarafından
Olur tabiki canım güzel olur
(2,554 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Sürekli meme istemesi onun doymuyor anlamına gelmez çişli bez sayısından doyup doymadığını anlayabilirsin her fırsatta emzir küçük olduğu için az az sık, sık emmek isteyebilir 
(2,554 puan) tarafından
3 saatte doyması beni doymuyor mu diye düşüncelere itti . Bu kadar uzun süre içiyor ama o kadar çok içmiyor işte . Biberonla hemen içiyor.
0 oy
tarafından
Valla oğluma ne kadar versem emiyordu baktım yalan yapıyor verdim yalancı emzik ağzına şimdi 2 saate bir emziriyorum
(2,554 puan) tarafından
Ya ben 3 saatte bir emziriyorum . Fakat 2 saat bazen daha fazla uğraşıyorum doymuyor. Siz ne kadar emziriyorsunuz acaba?
tarafından
2 saatmi emziriyorsun?
Sütün varmi
(2,554 puan) tarafından
Ya sütüm var ama bebegim pek çekmiyor sanırım. Çünkü bebeğim emdikten sonra sütümü sagiyorum biberonla veriyorum ona sütüm olduğu gibi sanki
tarafından
Emerken yutkunma sesi geliyorsa iciyordur biberon verirsen meme reddi yasarsin
(2,554 puan) tarafından
Bebeğim yoğun bakımda yatti orada sürekli biberonla yedi yani geceleri gündüzleri ben emzirdim orada. Şuan bir sıkıntı yaşamadık halen. Bilmiyorum ne olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Melis87 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.