+1 oy
2,318 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
1 aylık askere gitti 10 gün sonra gelecek ama içimde o kadar vesvese var ki babası almaya gidecek telefonunu gondericem istediği için şimdi orda 1 ay kadın görmedi nasıl bı psikolojide acaba teli aldığı gibi kadınlara bakma isteği olur mu içinde eve gelene kadar yolda gördüğü kadınlara meraklı bi seklde bakar mı diye kafamı çok kurcalıyor moralim bozuluyor snir oluyorum.  Sonuçta erkek ve 1 ay kadın yüzü görmedi yani kfayi yicem dsunmekten

83 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Şaşır bari bacım bu ne paranoyaklık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm niye böyle şeyler getiriyorsun aklına onun yerine hazırlık yap güzel giyin suslen:)
(2 puan) tarafından
Nasıl ni hazırlık yapabilrm canm
tarafından
Kız bu erkek ya sorulara baksana
tarafından
Bence de erkek o yüzden cevap yazmadim
0 oy
(634 puan) tarafından
Yok artık ne kadar saçma eşimle 4 aydir ayrıyız afedersin şeyini eline alıp gezmesi gerekir o zaman bekarken ne yapıyormuş eşin senin eşin sapıkmıkı yoldan geçen kadınları hayal etsin hemen telefonu eline alıp çıplak kadınlara baksın ee o zaman eşin sapik ruhlu senin
0 oy
tarafından
Ne olmuş erkekse. Ahırdan hiç çıkmamış öküz mü bu etrafa saldırsın. Biraz kendinize ve karşınızdakine güveniniz olsun
tarafından
Aahahhahah koptum yoruma yaaa:)))
0 oy
(9,769 puan) tarafından
Eşim 1 sene boyunca askerlik yaptı. Orda ki o askerlik psikolojisiyle kadın duşuneceklerse zaten hastadır o adam. Gitsin tedavi olsun. Kaldı ki 1 ay duramıyorsa 1gun de duramaz. Karakter meselesi bu tamamen yapacağı bakacağı varsa her halukarda yapacaktır
0 oy
(968 puan) tarafından
Kiz bu kadar kolay mi gormesin 1 ay nolacak kopek gibi bahsetmissin salininca ettrafami saldiracak adam sanki :D 
tarafından
Yaaaaa ;Ddddd etrafa saldiracak
(968 puan) tarafından
Oyle bi soylemis ki ama eve gelene kadar yolda kadinlara bakar mi falan tuhaff :D
tarafından
Ay bu olayın çok pis geyiği yapılırsa bel altı burdan olmaz çok komik ☺️
(968 puan) tarafından
Iste bende bu kadar yazabildim :D:D:D
tarafından
Ay gozumde canlaniuor adam çıkmış bir kadın görse atlayacak üstüne sanki şeyi hazır bekliyor tovbeeee;D
0 oy
(683 puan) tarafından
Saçmalıosn senin eşin sapık mı 1 ay kadın görmeyince nolcak benm eşim 15 ay yaptı askerliğini  aslanlar gbi gitti geldi gelnce de daha ağırlaşmş ve olgunlaşmıştı
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Kafayı yemişsin sen! 
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Valla kusura bakma kahkaha ile güldüm. Ne olabilir ne yapabilir ne düşünebilir .. abartmayın bacım 
0 oy
(177 puan) tarafından
Valaha çok komik kız :) o şimdi seni izlemiştir başkasına niye baksın benimkide gitti geldi aklında sadece ben :)
0 oy
(1,763 puan) tarafından
1 ay cok uzun bir sure degil cnm 1 yil degil sonucta yani 
0 oy
(306 puan) tarafından
Yok artık daha neler........,.... Bişey diyemiyorum gerçekten. Eşine hiç mi guvencin yok biz eşimle 9 ay ilişki yaşamadık genelde bu şekilde suphelenmedim
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Bir ay cokmu uzun sure erkek icin? Bence digil.onun kalibinda neyse odur itser bir gun gecsin ister bir yil kadin gormedin.esini taniyamiyormussun demekki
0 oy
(8,427 puan) tarafından
benım esım bu ay gelcek askerden ısallah bakmaz kıza bılan bıde hamıleyım 
0 oy
(50,844 puan) tarafından
Kudurmadi ya 
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Kendine başka dert edecek bir şey mi bulamadın acaba?
0 oy
(28,786 puan) tarafından

Niye Allah'ın dağında mi askerlik yapmış o kadar da görgüsüzlük yapmaz saçma bir düşünce kusura bakma

(44,928 puan) tarafından
Yorumlar efsoo:D
(28,786 puan) tarafından
He sorma sjsjsjj
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Seninki bir aylığına gitmiş ya peki evli olupta askerde aylardır ya eşini gormeyenler peki:angel:

0 oy
(7,121 puan) tarafından
Belli ki özgüven eksikliğin var. 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Eşim sevgiliyken 6 ay askerlik yaptı . Paralı istedi ama ben gitsin istedim askerliği yaşasin . 6 ay boyunca şoför oldu sürekli disardaydi ve akıllı telefonu elindeydi ama hiç sizin gibi düşünmedim bence çok yanlış düşünüyorsunuz . Başka kadına bakacak olan adam zaten askerde olmasada sürekli kadın gorsede doymaz yine bakar . Bakcak olan her zaman bakar 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 647 göst.
24 Ocak 2020 Aile kategorisinde Yusuf'un Annesi (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 244 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine S (16,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.