0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Hanımlar doğumum 28 Ocak büyük ihtimalle yani kışın ortasi  peki hastanedeyken bebeğimi nasıl giydirmeliyim çok mu kalın olsun takımı yoksa battaniyesi kalın olsa yeterli mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim aralıkta olacak. 3 tane 5li hastane çıkışı koydum. Yedek 2 tane tulum aldım. Zıbın şapka eldiven ekstra aldım. Bir de kardeşim yeni doğan yelek örmüştü onu koydum. Pusetinin içerisine hazır battaniye oluyor ya ondan koydun bir de kalın battaniye koydum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 tane 10 lu 1 tane 5 li 1 tanede tulum götürdüm yetti :) 

Hastane çıkışını giydir battaniyesine sar :) 
0 oy
(545 puan) tarafından
Benim 29 günüm kaldı çantaya 4 takım birde tulum koydum fazla aldım ne olur olmaz diye zaten kullanılmayani geri getircez eksik olmasından iyidir 
0 oy
(5,266 puan) tarafından
Ocakta dogum yaptim gecen yil 5 tane hastane çıkışı koydum hepsi batti=) kalin almistim hepsini birde polar battaniye koydum kalin onu besige koyduk onun icinde uyudu yavrusum cikarkende pusetin icine koydum cok ise yaradı 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
2tskim tek aldım tek götürdüm 1takim tek giydirdim 1gece kaldım fazla götürmeye gerek yok ağız bezi götür çok iş e yaradı kalın ve orta incelikte 2bstaniyr götür benim orta kalınlıkta olanı aldılar hastane sıcaktır ama kendine mutlaka yelek yada hırka gotur doğumdan sonra üşüme tutuyor

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 317 göst.
3 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Seri (2,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.