Kizlar canlar ve tecrübeliler son 12 günüm doktoruma gorede son 14 gunum var ben cok korkuyrm 1 haftadr uyuymyrm korkudan aklima herşey geliyo ilk hamiligim hic birsey bilmyrn su nasil gelir nisan nasl olr sancim var ama cok dgl korkyrm acile bile gitmeyi icimi rahtkaticak birseyler yazar msnz ♡♡♡♡♡
Canm ne sancm oldu ne suyum geldi hc yasayamadm ama korkma dua et insallah bi avazda kurtulursun
https://www.instagram.com/p/BsfxHrCH2y3/?utm_source=ig_web_copy_link canım seni rahatlatır mu bilmem ama bu videoları izle doktoru izle rahatlarsın çünkü bende öyle rahatladım rabbim büyüktür bol bol dua et
Canım korkma bnm suyum nişanim falan gelmedi. Sadece sancim var öyle dayanılmaz gibi değil zaten yavaş yavaş oluyor her şey
Hiç korkma o an Rabbim o kadar büyük bir kudret veriyorki nasıl olup bittiğini anlamıyorsun bile böyle düşünüp strese gireceğine bebeğin ve eşinle geçireceğin güzel günleri düşün Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey gelir geçer hiçbirşey de olmaz
Canım sakın ama sakın bu korkuyla gitme neden biliyo musun çünkü korkacak hic bisey yok iki tane doğurdum biri normal biri sezeryan hic bisey olmadı bi çırpıda oldu ikisi de. Keyfine varmaya çalış tatlı anılar kalıyor geriye
1,492,560 soru
24,387,704 cevap
349,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın