Ne acelen var kız ben 3 tane istiyorum 8 sene sonra bi tane olsa Tamamdir
Oğlum 2.5 kızım 8 aylık
2.yi düşünemeyen ben
Biz 4 kardeşiz. En büyük ablamla diğer ablamın arasında 2 yaş var. Ablamla abimin arasında 4 abimle benim aramda 4
5 yıl çok fazla bence. Biri bebekken biri çocuk oluyor. Biri çocukkem oyun oynarken diğeri ergenliğe giriyor. Derken hep farklı dönemleri yaşıyorlar, paylaşım azalıyor. Ben hep kardeşlerin yaşlarının yakın olması, dolayısıyla paylaşımın artması taraftarıyım. Çocuklukları beraber, ergenlikleri beraber, yetişkinlikleri beraber vs. Şimdi senin iki tane küçük olduğu için 3 sene falan ideal bence
Maşallah tebrik ediyorum bacım senı ben 2.yi istemezken sen 4.istiyosun maşallah supanallah
Bende 4 istiyorum ama ne mutlu sana senin yaşın daha küçük ben 30 oldum ikinci bebeğimde 4 hafta sonra doğacak Allah cc nasip ederse. Ben açıkçası şöyle planlıyorum tabi çocuklarımıza da bağlı biraz uslu sakin çocuklarımız olursa ikisi peşpeşe oldu zaten sonra Bi 3 yıl ara verip (bezden çıkması) sonra iki tane daha yakın aralıklarla. Öyle planlıyorum bakalım 2. Çocuktan sonra nasıl bir psikolojim olur Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Şunuda söylicem 4 çocuk istiyorsunuz ya durumunuz çok mu çok iyi zengin flnsın heralde
1,490,841 soru
24,364,073 cevap
347,372 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın