0 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,335 puan) tarafından
Kzlar bilen bilir.ben kaynanmla konuşmuyorum bugün gorumcem geldi cockalri görmeye akşam cocklarm peşinden ağlayınca yukarı çıkarttı eee uyku saatleri gecikti getirmedi bende cikayim getireyim dedm bu 3 haftadır cikmuyordum neyse çıktım kaynanmla oturuyorlardı yaksmlar dedm kaynanm yüzünü cevirdi cvp weremedi snirledim sncta evine gttm yaksmlar dedm yzunu çevirdi snir oldm indim evime gorumcemin durumu gayet iyi güzelde giyinir herkesin bu aralar maddi sıkıntısı War norlmde giymediği kıyafetlerini bnle eltime paylastirirdi ama gidip hepsini ona verdi eltimin durumu bnden çok iyi Allah daha çok wersin gözüm yok ama sinir olduğum bn kaynanmla kusum.ama.sanki onlarla kusmusum gbi dawranyoelar norlmde gorumcem gelmez bna oda işi düştü diye geldi ewden gelriken kendi kizinin kyafetleini unutmuş bnm kizmn kıyafetlerinden istedi bnde werdim. SMDi napmam lazm yarın herkes kaynanmda toplancak

11 Cevaplar

0 oy
(8,580 puan) tarafından
Şahsen oyle bir durumda olsam gitmezdim.  Soranlarada soylerdim yaptığını 
(1,335 puan) tarafından
Ben çocuklarım orda olmasa katiyen cikmazdim geliniz diye kölesi mi olalım okdar laf saydırdı etti bide haklıymış gbi burun kıvırıyor
-Reklam-
0 oy
(164,305 puan) tarafından
bi keee madem kussun eve niye girdin kapidan cahir cocugunu don 

yarin herkez toplansin orda yuzume bakmayan kadinin evinemi gitcen sen? gitneyimi dusunuyon ? sacmalama
(1,335 puan) tarafından
Cnm kizm 6 yasnda o ine.blir.ama.oglum kısmi felçli yuruyemiyo ondan mecbur çıktım aldım onlara kalsa bna inat indirmiceklerdi esimde yk ewde gece vardiyasında
0 oy
(3,989 puan) tarafından
Normal başını çevirmesi küssmüssunuz zaten bide gorumcen için de sen annesiyle konuşmuyorsun o yüzden o da tavırlıdir bence hiç muhatap olma 
(1,335 puan) tarafından
Aynen öyle cnm ama insan bukdarda nankör olamaz ya bn yabancı gelinim eltim dayısının kızı hep bnde yer icerledi iki çocuğum olduğu halde onlara dört dörtlük ikramalr hazirladim ama değmiyormus
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Sakın o eve bi daha ayak basma bence 
(1,335 puan) tarafından
Vicdanen okdar.rahatim.ki çünkü bn hakliyim.cocklrmi.almaya gttm çocuklarım olmasa yukarda adım atmazdim yinede dedm büyüklük bnde kalsn yaksmlar dedm yüzünü cevirdi cvp vermedi
(7,094 puan) tarafından
Sende daha muhattap olma bosver kafana da takma senle mesafeli olanla sende öyle ol
(1,335 puan) tarafından
Doğru dyon cnm ztn öyle bı bikmisim ki hepsinfen nefret ediyorum
0 oy
tarafından
Kendini küçük düşürp gitme 

Oraya gidip seninle konuşmayp burun kıvıryosa 

Sende ona aynısını yap görmemeszlk yap 

Çocuklrına da izin verme onlara gitmsn
(1,335 puan) tarafından
Evimizde ne güzel oturuyorduk görümcem geldi oda işi düştugu için geldi kızım tek çıksaydı seslencektim in aşağıya diye ama oğlumda yukardaydi oğlum tek inemuyo kısmı felcli yuruyemiyo maalesef daha mecbur kaldım çıkmakta esim gece vardiyasında ewde dgldi
0 oy
tarafından
Asla gitmezdim 
0 oy
(514 puan) tarafından
Gorumcenin verdigi kiyafetleri neden giyoyorsunuz? Gerek yok hergun ayni seyi giy ama onun verdgi bir corabi giyme kendini dusurme
0 oy
tarafından
Bu kaynanalara noluyor bu aralar ya herkes post açıyor 
(1,335 puan) tarafından
Rahatlık battı cnm Kaynanalar a
tarafından
Sızın kocalarınız şımartıyor kızlar
(1,335 puan) tarafından
Esim anneyle konusmuyo
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Çocuklarımı kapıdan alır evime giderdim.. 
(1,335 puan) tarafından
İşte kızıma sesleneblirdim ama oğlum yuruyemiyo kısmı felcli
(1,929 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah. Mesafe koyun ve gerçekten önemsemeyin öyle kıymetli olunuyor
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benden sana tavsiye onların eşyasını kullanma da giyme de bir iki parça şeyin vardır onlari giy boşver görmüş oldun yaptıkları tavırları bir daha çocukları yukarı yollama görmek isteyen sana gelsin kapıdan görsün ya da eşine de anlatırsın güzelce konuşmayı kestiysen tamamen kes hiç öyle sana surat yapilmasina izin verme
(1,335 puan) tarafından
Eşimde annesiyle konusmuyo
(2,336 puan) tarafından
E sen de boşver o zaman hiç çıkma tamamen kes yani muhatabı
(1,335 puan) tarafından
Tam bosverym snra aklıma geldikçe sinir oluyrm çok takintiliyim
(2,336 puan) tarafından
Haklısın ama hayat onları takmaya değecek kadar uzun değil boşver
0 oy
tarafından

Yani senin yüzüne bakmayın evinde ne işin var.? Goruncen  seni davet etti mi ki birde .? 

Çocuklar konusunda gorumcene diyebilirdin  inip bıraksın eve çocukları kaynanam ile durum.belli. 

(1,335 puan) tarafından
Bni davet etmedi kızıma dedi sabah çik gel yukarı kahvaltiya diye
tarafından
Eee o zaman niye dert ediyorsun. Davet edilmemişsin
.kizinida yollama senin gitmediğin yerde ne işi var. Olan huzurunda boş yere kaçırma.
(1,335 puan) tarafından
Yk yollsmam cnm esim 4/12 öğlen ise gdrken bni anneme birakck eve gece gelcm

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,226 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,022 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 265 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 796 göst.
26 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Berilnur (1,138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,656 soru

24,494,046 cevap

357,865 kullanıcı

...