0 oy
1,100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimle dört aydır ayrıyız kaynanam yüzünden özür diliyordu barışalım diyordu bugün telefonda yine tartıştık bana annen evime gelemez evimde kalamaz diyor ben annemi sildim sende annenle arana mesafe koyacaksın diyor  annemin ne suçu var sen haksızlık ediyorsun dedim neymiş efendim annem geldiginde rahat edemiyormuş 

34 Cevaplar

0 oy
(2,671 puan) tarafından
Kimse için anneni silme canım onun annesinde hata varsa o o siliyrosa silsin gerçi. O da silmesin annedir ne de olsa ama bu damarlarda kendilerini beisey sanıyorlar bizide anamız doğurdu hayret birşey kimse için anamı silmem
-Reklam-
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Sen bu adamla barisirsan sana  dünyaları  dar eder bu adamın  düzeleceği yok  hatta  daha kötüye gidiyor  

O adam  için  anneni  yok sayacaksan  sana  diyeceğim bir şey yok canım  baristiktan sonra  tekrar  ana evine dönmeye yüzün olsun bence 
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Hoppaa ama onun annesi yüzünden sorun olmuş senin annen bisey yapmamış ki gelip de aylar yıllar a mı kalio sanki
0 oy
(906 puan) tarafından
Allahimmm kendince nispet yapıyor , bu erkeklerin derdi ya ,  iz gidelim kokuşmuş analarının kahrını yıllarca cekeleim, bizim analarimizda onlara hiç kusurda bulunmasın ama benim anam gelemezse seninde gelemez der, kusura bakma canım bu heriften bir *** olmaz barissanda bir huzur bulamazsın bu adamda daha akillanmamis bile evet deme asla kendisi bikir
0 oy
(66 puan) tarafından
Hatayı senin annen yapmamış aynı durumun tersi olsa kendi siler mi acaba kesinlikle yuva kurtarılmayı çalışılmalıdır ama eşine empati yapmasını söyle
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Kaynanan problemliyse annenin ne suçu var da gelmicek
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Dediğimi yanlış anlama canım ama eğer çocuğun yoksa 

Koca her zaman bulunur arkadaş bulunur eş bulunur ama ne ana ne evlat bulunmaz o yüzden iyi düşün ben şahsen annemi silmem istemeyen var ise sie der yoluma bakarım 
0 oy
tarafından
Bak canım senin koca bunu sana çok dayatıyor ama ora onun evinse seninde evin verme yüz kabul edecekse seni ailenle hatanla kabul etsin bence oyalıyor seni kes kopar bu tavırlarla olacak iş değil seninki yarın anneni babanı silip gidecen alatacak dövecek allah korusun ona tam muhtaç olman için bunu yapıyor bence tercih meselesine getirirse anne babamdan vazgeçmem yani ben sizin bu iş yaş gibi annen baban güzelce bakarken otur yanlarında bence 
0 oy
(167 puan) tarafından
Annemi silmemi isteyen bi adamla zaten bir geleceğim olamayacağını düşünürüm sonu ayrılık olur malesef
0 oy
(3,854 puan) tarafından

Bi zahmet sende anneni sil.seninn babannenle benim annem birmi .deli ya bunlar .rahat edemiyorsan bende senin annen gelince rahat edemiyorum.bi zahmet rahat etme o gelince oyleyse. :angry:

0 oy
(1,003 puan) tarafından
Annesini silen size nasıl sahip çıkacakmış 
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Kendi annesi ile arasına mesafe koyduysa o onun problemi kesinlikle sen böyle bir şey izin verme taviz verme annenin suçu yok iyi oh vallahi ya ne güzel bunlar kendini çok akıllı zannediyor
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Sana diyeceğim tek şey ana bulunmaz ama koca bulunur değmeyecek bir insan için seni doğurup büyüten kadını üzme sakın
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Vur kıçına gitsin eşinin annesine saygısı olmayan birinin kime.ne faydası olsun *** içinde bogulasicalar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 984 göst.
0 oy
14 cevap 623 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (754 puan) tarafından soruldu