0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne zaman taksitle bile olsa eşya istedim hep beni ağlattı öyle eşya aldı artık bende onun gibi davranıcam yemek isterse bekle diycem kahve isterse bekle diycem beni sürekli eşya konusunda çok bekletti sırf eşya istemeyeyim diye bundan sonra o da benden yemek kahve istemesin diye bende bekleticem

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlginç. Eşyayı sarıp gitcek halin yok ya kendi evine aliyor. Nasıl saçma birşey bu. 
tarafından
Aynen ya sanki kendim kullancam evin ortak eşyası ya ne saçma insan işte kendisi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tamam abla :) kıyamam kuzum ya kim bilir seni nasıl bu raddeye getirdi. Allah yardım etsin 

tarafından
:) sorma kız psikolojimi bozdular s.alaklar işte nolcak ben bisey istesem hemen laf etmeyi biliyolar
0 oy
(959 puan) tarafından
Durumu nasıl kocanın imkanı yoksa bekletiyordur bilmediğim için diyorum belki anlyaışlı olsan sen demeden yapar herşeyi
tarafından
Durumu şu an kötü ama bi daha ki maaşına da alabilir ama alcam demiyo
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar beklediğim kabahat sen kendine değer verirsen herkes sana değer verir son 2 aydır bunu tecrübe ettim asla insanlara taviz verme annen baban bile olsa kendini sev eşya almıyorsa mecbur alıcaksın diceksin babamın evine almıyorum diceksin evin erkeği son diceksin başka türlü tepeme çıkıyorlar ediyolar ezik goruyolar onları düşündükçe
tarafından
Aynen çok doğru dedin ben sustukca yapiyo inadına almiycam demeye getiriyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 243 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elifelaemir (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 538 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu