0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle kaçarak evlendim kayınvalidem düğün falan hiçbir şey yapmadı bir mevlüt yaptı o da gelen altınları toplamak için bana asla vermedi neyse bugün eşimin kuzeni var kız o nişanlanacakmış ama kız bundan 4 sene önce evden kaçmıştı içki falan içmiş bir erkekle birlikte olmuş falan neyse ben konuştum eve dönsün diye ikna ettim bugün o erkekle değil başkasıyla nişanlanacağını duydum. Ya diyorum bu hayat ne kadar acımasız ne kadar değişik bir dünya yanlış anlamayın o kızı kınamıyorum bugün kayınvalideme olan nefretim daha beter hale geldi. Neyim eksikti acaba kaçtım diye mi kullandı beni öyle ah ah

15 Cevaplar

+2 oy
(7,117 puan) tarafından
Hatayı başta yapıyorsunuz çünkü.
tarafından
Sen o hatayı yapmamışsın demek ki 4 4 lüksün bravo
(7,117 puan) tarafından
4/4 lügüm yazdigimi hatırlamıyorum.  Ben kaçarak evlenmedim fakat  kaçtım mi demeliydim tepki göstermemen için. Hatayi baştan yapıyorsunuz yazdım çünkü bazı fırsatları kendini bilmez kişilere altın tepsi de ikram ediyorsunuz. Kimin nasil evlendiği beni ilgilendirmez. Fikrimi yazdım sadece.
-Reklam-
0 oy
(135,943 puan) tarafından
biz kacmadik kiymetimiz yok kacanin hic olmaz dedikleri dogru demekki
tarafından
Ben öyle düşünmüyorum annemde kaçarak evlenmiş düğünü vs yapılmış bu kişilik vicdan meselesi
(135,943 puan) tarafından
senmi istemedin dugunu yada dedinmi dugun istiyorum diyw
tarafından
İstedim mevlüt yaptı sırf altınları alayım diye aldı da zaten
0 oy
(6,085 puan) tarafından
O kızla kayınvalidenle olan bağı kuramadım ben.. Kızda bi hata yapmış ne güzel yolundan çevirmişsin. Malesef kaçınca değersizleşiyor insan ailenin gözünde yanlış ama öyle yapıyorlar.. 
tarafından
Kayınvalideme nefretim bana yapmadığı için. Ya bu vicdan kişilik meselesi ne kaçanlar var da böyle olmuyor
(6,085 puan) tarafından
Malesef kayınvaliden vicdansızlık etmiş. Herşeyi çok görmüş..
0 oy
tarafından

Kacsan da yapması lazımdı.

Bende kacrim herşeyim yapıldı.

:(

İçinde ukte kalmış  çok üzüldüm :(..

tarafından
Hemde ne ukte geçen yan binanin kapının önünde nişan yapıldı kafama yastığı kapadım seslerini duymiyim diye gündüz vakti tüm güneşlikleri kapadım 1 ay sonra da düğünü oldu o kadar çok ağladım ki kayınvalidem da gözyaşlarım da boğulsun
0 oy
(675 puan) tarafından
Canım tamamen kişilik meselesi bende kaçarak evledim ama çok şükür asla ayrım yapılmadı 
tarafından
Bende aynı şeyi savunuyorum kaçıp kacmamakla alakası yok
(675 puan) tarafından
Aynen canım haklısın
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Bende kaçarak evlendim ama herşeyim tastamam yaptılar inkar edemem keşke vicdanlı insan olsaydı kayınvaliden onun kızı yokmuymuş içinde ukte kalır bile bile varya ne pis kadınmış eşin demeedimi düğünümü yapın diye ya
tarafından
Esim 19 yasindaydi ben 17 diyemedik ne bileyim ya
(688 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum cnm o yaşlarda bizde kaçarak evlendik neyin ne olduğunu hiç bilmiyorduk inanki  Allah var düğün kına 1 günde yapıldı ama takılarım hepsi alındı bnm içinde kalan şey ne saçım ne gelinligim ne kinaligim hiçbiri istediğim gibi olmadı.hep ucuz olsun kimseye yük olmum dedim pişman oldum valla
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Bende kaçtım yaotigimi savunmuyorum ama pişman olmadım çünkü eşim Allah razı olsun iyidir he arada kavga vs olur zaten tuzu biberi ama başka aramızda herhangi bisey olmadı o desem hakkını yerim.  Düğünüm kinam hersyeim oldu . Yanlış anlama biraz sessiz duruyosan hani ondan da olur   bide seni üzmek için demiyorum  ama ailen arkanda değilse ondan da yapmış olabilirler . Benim babam evi ayrı olucak  dedi geri adım atmadı mesela  düğünüm için eşim çabaladi  ailem sagolsun yanımızda oldu kimsenin içinde kalmadi
tarafından
Ailem o an sildi beni şimdi görüşüyorum ne fayda. Kullandi benim o zamanlarimi
(1,208 puan) tarafından
He işte onu demek istedim  çok üzüldüm  gerçekten çalgi  cengi  değilde gelinlik sadece giyseydin bari o şansı verseydiler  bi fotoğrafın olsaydı yarın bigun çoluk çocuğa gosterebilecegin  . Ne diyim üzüldüm gerçekten.  Bizimkiler de çok kızdı ama bırakmadılar Allah bij kere razı olsun hep arkamdaydilar hala da öyle Allah en başta aile yönünden hayırlar versin eş esin ailesi sonraki plan
0 oy
(71 puan) tarafından

Bende kaçtım herşeyin yapıldı keşke yapsaymis gelinlikte mi giydirmedi yılan kari

tarafından
Yok bir şey giydirmedi
(71 puan) tarafından
Üzüldüm en büyük hayalimiz o oysaki sadece
0 oy
(667 puan) tarafından
Benim kaynanamda mevlit yapalım dedi istemedim kaynatam saolsun olmaz dedi kapıda da olsa düğün oldu kaynanaların çoğu öyle bende kaçarak evlendim hemde 16 yaşında
tarafından
Bende 17 yaşımdaydim ama olmadı
0 oy
(8,041 puan) tarafından
Kızın kinanacak bir tarafı yok yani ikisi de kacmak aynı sadece kız evlenmemis geri dönmüş ha kacmisin geri donmusun ha evlenmisin kalmisin aynı
tarafından
Ya evden çocuk için kaçmadı o barda tanıştığı ilk gördüğü erkekle beraber olmuş ki ben kınıyorum demedim.
(8,041 puan) tarafından
He dicen ki sen öyle yaptin demek ki böyle konusuyosun ben nikahımı erken yaptığım halde aynı eve girmek için düğünümü bekledim. Ama sen sanki kızın yaptıkları aşırı yanlış gibi kınamıyorum vs yazdığın için bu şekilde düşüncemi belirttim
(8,041 puan) tarafından
Ama postta evden kaçmış icki icip beraber olmuslar demişsin. Postta anlattığınla yoruma yazdığın farklı şu an
tarafından
Ya evden annesi yüzünden kaçtı kız arkadaşının yanına sonra ikisi bara gidiyor barda tanıştığı erkekle birlikte oluyor
(8,041 puan) tarafından
Öyle de olmaz neyse bizim de evlatlarımız var yorum yapmiyim pek Allah hayırlı evlatlar versin evlatlarimizi da hayırlı insanlarla karşılaştırsın
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Bende acıdım paralari yok diye ustlerine gitmedim ne yaparsalar tmmm dedmmm de noldu benmle oglumun degeri yok onlari gectim Alllagindan bulsunlarda kocam olcak adam ne bana ne de ogluma deger veriyor kim demissse dogru demis bu zamanda kimin agzina sicarsan degerin olur 
0 oy
tarafından

Olan olmuş artık evet icinde kalmış ama bu saatten sonra kendini üzmenin beddua edip kendini günaha sokmanın hicbir anlamı yok 

İnsallah çocuklarının düğününü dört dörtlük yapar telli duvaklı evinden çıkarırsın canm 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Kaçma kismina birsey diyemem, bazen aileler ciddi anlamda zorluyor(ama bence var bir bildikleri ki zorluyor)  ve insan yaşi kucuk bir bosluga dusebiliyor. ama icki icti biriyle birlikte oldu diye ona dugun yapiliyo, nişan yapiliyo sana yapilmadi diye off off zalim dunya. Evet belki oda onun sinaviydi, yaptigi dogru degil di kiii oda bize gore yanlis, herkes aklini kullanimiyo bir hata etmis olabilir yapmis olabilir.  bundan sonrada mukemmel yasayacak belki. Kime ne yazildigini bilmiyoruz. Kiymet bilmek ayri bir olay zaten, ama insan kendi kiymetini kendisi bilmedimi, bildirmedimi el ne yapsin. 
0 oy
tarafından
Bizde kaçarak evlendik canım kayınpeder sapık kaynana dedikoducu iftiracı pis insanlar kaynanam gille görüşmüyoruz ayrı şehirlerdeyiz zaten

Düğün yapmadık ama yapacak durumumuz olsaydı ben düğün değil ev isterdim ev peşinat verirdim o parayla gelinlik giydim fotograf çekindik anı kalsın diye herşeyi eşimle beraber yaptık ben kaçtığımda Bi tane tabak bile yoktu hepsini ben buldum buluşturdum yuva kurduk yatak odası hediye eden oldu tv bardak tabak herşeyi yabancı ınsanlardan topladım

Sende kafaya çok takma canım ya olsun zamn geçmiş geçmişte kalmış şimdi imkanın varsa ev aldır Kendıne 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 904 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde kocişinin aşkı (422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 414 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 522 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cerenimm (2 puan) tarafından soruldu

412,686 soru

12,425,254 cevap

45,442 kullanıcı

Kategoriler

...