0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebekken deldirsem mi ağrı yapar mı acaba? 

27 Cevaplar

+5 oy
(5,940 puan) tarafından
Ne gerek  war küçücük bebegi  rahatsız  etmeye  o küpe sürekli  batacak  kendi zevkin için  bebegi huzursuz etme  büyüyünce  kendi kararını versin 
(14,155 puan) tarafından
Aynı dusuncedeyim. Benim kızım yok oğlum var kızım olsaydı da deldirmeye sıcak bakmiyordum zaten. Geçen gün eczane de bir bebeğin kulağını delerken gördüm o kadar ağladı ki yok ya dayanılır gibi değil
(5,940 puan) tarafından
Ewt canım  bende karşıyım  kızım  15 aylık  aklı  erdiginde isterse  deldirir ben kıyamıyorum kızıma
-Reklam-
+1 oy
(1,353 puan) tarafından
Onun bedenine ben karar veremem
(3,550 puan) tarafından
Kesinlikle aynı düşünüyorum
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Kıyamıyorum ben ya
0 oy
tarafından
Yapar kız 6ayi gcsn bende deldrcm
0 oy
(2,103 puan) tarafından
9 aylıkken daldırdım hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür çok tatlı oluyor deldirdikten sonra hergun  bir iki kere teramisin krem surup küpeyi çevirmek lazım 1 hafta boyunca hem acısını alıyor aciyorsada 
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Doktorlar 3 yaştan önce yapılmasını tavsiye etmiyorlar
0 oy
(2,136 puan) tarafından
5 yaşında hala deldirmedim.
0 oy
tarafından
15 aylıkken geçen ay yani 
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Canim kizim 2.5 yasinda deldirmedim. Ama 9 aylik falan deldiriyorlar. Akli yetmiyor ken deldir. Eliyle oynamasın. Çok tatlı oluyorlar küpeli ama ben kıyamıyorum. Büyüyünce isterse deldirir:)) 
0 oy
tarafından
Ben 1 yaşında deldircem yazın 
0 oy
(14,930 puan) tarafından
Daha deldirmedim ya 
0 oy
(4,877 puan) tarafından
1 yaşında iken 
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Kendisi karar versin diye deldirmedim
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Valla o kadar çok hevesim vardı ki hamileyken doğunca hemen deldiricem diye hatta burada post bile açmıştım bu konuyla ilgili. Şimdi doğdu 44 günlük. Pişik oldu diye ağladığımı biliyorum canı acıyor diye. Beni öldür yinede deldirmem kulağını. Hamileyken bilmiyosun hevesin oluyor ama doğunca kılına zarar gelse dünyayı yakacak duruma geliyosun
(3,550 puan) tarafından
Ay bazen instagramda çocukların kulak delme videosu çıkıyor önüme ona bile içim acıyor ya bende deldirmedim
(453 puan) tarafından
Bende geçenlerde bir doktor paylaşmıştı annesi bebeğin kulağını deldirmeye gitmiş ya aleti görseniz miladdan önce ya bir kulağı 5 dakikada deldi adam ,annesini görseniz bir rahat bir rahat ki gülücükler saçıyor etrafa çok içim acıdı o bebeğe benim baya da ağladı kıyamam
0 oy
(3,550 puan) tarafından
21 aylik deldirmedim kendi isteyene kadar deldirmem
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Benim kızım 6 yaşında deldirmedim kendisine bıraktım ben ne zaman isterse deldir sin ilerde kendisi
0 oy
(2,134 puan) tarafından
6 aylik o an biraz ağladı kuyumcudan çıkınca unuttu bile hiç bir sıkıntı yaşamadım. Büyüyünce korkar zor olur eller sürekli yara olur diye yaptım iyikide yapmisim
0 oy
tarafından
6 yaşında hala deldirmedim. Bu kendi bedenindeki özgürlük alanı beni ilgilendirmez
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Kendisi büyüdüğü zaman isterse deldirir benimkini annem delmis ne küpe takıyorum ne bişey o yüzden karışmıyorum 
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kızım 4bucuk yaşında daha deldirmedim o ne zaman isterse yapar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 336 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,590 soru

23,609,679 cevap

306,318 kullanıcı

...