0 oy
542 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

Sma ya zam gelmiş 72 tl den 150 tl ye çıkmış. Ben aptamil kullanıyorum yakında ona da zam gelir. Bir kaç kutu stok yapmayı düşüyorum.

10 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından
Ona zam buna zam ☺️ ne olacak vatandaşın halı bilmiyom 
tarafından
Yazık valla yazık. Devletn bebek eşyalarına en azından temel ihtiyaçlarına böyle zam yapmaması gerek
(15,063 puan) tarafından
143 e aldığım bez 1 ayda 40 TL zam gelmiş 186 TL olmuş
tarafından
Inanmiyorum ya. Şaka gibi
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Kız çok zam gelmiş ben 1 yıl önce 60 a alıyordum 
tarafından
Off off napcaz böyle valla bilmiyorum
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Bizde bebelac kullanıyoruz daha. Bugün aldım aynı fiyattan acaba bebelac a da gelir mi
(1,737 puan) tarafından
Bizde bebelac alıyoruz cnm 4 numara 000 gr 84 tl inşallah gelmez ya
tarafından
Tüm mamalara gelecek gibi kızlar.
0 oy
(164,246 puan) tarafından
allah herkexin memesine bol sut versin
(1,603 puan) tarafından
Aminnn ☺️ ahahahahaaa
tarafından
Ayy sevda :))) aminnnnn
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Daha mayısta 55 e aldığım mama 120₺ ye çıkmıştı ve ben bundan ayda 15-17 kutu alıyordum şuan kaç para oldu kimbilir 
tarafından
Valla maşallah kuzum. Bol bol yesin bebis :)
(13,312 puan) tarafından
Bıraktı kuzum ek gıdaya geçince tarhana ve cici bebe yiyor sadece
tarafından
Aa kaç aylikki. Küçükse vermeye çalışın azda olsa bağışıklık güçlenir.
(13,312 puan) tarafından
7 ayda azalttı 9 da tamamen bıraktı 14 aylık şuan biberon süt hepsini reddetti ilave olarak yazın çorbalarına ilave et dedi doktor koydum. Keşke içse gecenin köründe kalkıp doyurmak mama ile daha kolay dün akşam 3 te kalktı 6.30 Du uyudu ve haftada iki üç gece böyle oluyor.
tarafından
Gece normal yemek mi yemek istiyor canm
0 oy
tarafından
Çocukların yediğine içtiğine de geldi yazdım Allah belasını versin buna sebep olanların
tarafından
Aminn canim valla aminnn
0 oy
tarafından
Millet sesini çıkarmadıkça böyle olması normal.. En son marketleri falan denetliyorlardı sözde ne oldu o iş? Foss çıktıHer şeye zam ama en azından bunun bir bebek ihtiyacı olduğunun viacdanını yapsalar keşke.. Çoğu bebek bunlar olmadan doymuyor.Temel gıda
tarafından
Kiz sanki iletileri sallicaklar. Türkiye komple imza verse kaç yazar. Kendi bildiğini okuyor.
tarafından
O kadar doğru ki ,sütü olmayan annelere çok üzülüyorum.Bazen benim de sütüm azalıyor diye mama aldım..Umarım çok da lazım olmaz .
tarafından
Aynen canm benimde sütüm az mama aliyorum
(5,454 puan) tarafından
Valla kizlar ilk 4 ay cok guzel emdi 4 aydan sonra bir meme reddi basladi 7.aya kadar zor dayandi oglumda sutumde 8ayda tamamen kesildi 2 aydir sadece mama ile besleniyor ama resmen 2 ayda 1000 lirayi gecgin mama almisizdir cok zor rabbim olmayanlara yardim etsin
tarafından
Bin lira mı? Hiç o şekilde hesaplamamıştım.. 1 yenipaket aldım.Bazen lazım alıyor bana.Ama 4 hafta içinde tükrtilmesi gerekli diyr halen açmadım.Çok lazım olunca açacağım 150 tl çünkü.. Bazen vermem lazım,çok mama yemiyor zaten.Aptamili deneyelim dedim,aldım ama halem açıp da denemedim..Ziyan olmasın diye..Acaba bunun için toplanıp devlete bir duyuru dilekçe falan mı yspsak? Sigorta yatırıyoruz onun üzerinden alınsın.Ben kendim için değil vallahi mamaya mecbur olan bebekler için diyorum..Zaten benimki anne sütü alıyor ama çoğu bebek mama mecburi içiyor..
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Allah'tan mama almıyorum kız ☺️
tarafından
Allah sütüne bolluk versin kuzum
(1,603 puan) tarafından
Oğlumu sütten kestim canm yeni doğum yapanlara Allah bolluk versin
tarafından
Himm hadi iyisin.. Amin  canım
0 oy
(1,860 puan) tarafından
800gr fiyatıdır o 150 olan, 400gr 80tl
tarafından
Valla bilmiyom kuzum. İnşallah çok zam yapmazlar
(1,860 puan) tarafından
Mamalar çok pahalı sürekli zam geliyor gerçekten berbat bir halde ortalık
tarafından
Kesinlikle canm.
0 oy
(1,353 puan) tarafından
İç savaş loading
tarafından
Ahah Allah sonumuzu hayır etsin canm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 271 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hryhry1 (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,096 göst.
+1 oy
5 cevap 640 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 519 göst.
11 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,205 soru

24,473,503 cevap

355,309 kullanıcı