36+4 haftalık hamileyim.. ailem yanıbaşımda ama temizlik için hiç tekkifte bulunmadilar bir kızım var hem ona bakıyorum hem doğum temizliğine girmişim duvarlarım çok kirliydi kendimi yormadan siliyroum bı yamdamda çok korkuyorum bebeğim için.. kızlar benim haftamda olup benim gibi temizlik yapan varmi dua edin benim için lütfen Rabbime dua ederek başlıyorum temizligime rabbimden başka yardım edenim nyok kızlar o benim en büyük yardimcim şükürler olsun Rabbime en çok ona hamdediyroum kimse olmasa yanımda o beni asla yalnız bırakmaz biliyorum ..
Rabbimize sonsuz şükürler olsun bazen hayırlar ile bazen şeyle sınar bizi. Ama ne olursa olsun her şerde de bir hayrın bizim için gizli olduğunu bilip Allaha sığınmaktan vazgeçmemeliyiz. Ve sende bunu çok güzel yapıyorsun seni tebrik ederim ❤️
Kendimin o dönemini söyleyecek olursam temizlik için annem ve abim yardım etmişlerdi bana doğum temizliğim için. Ama ben 37. Haftaya kadar hem özel sektörde çalışıp hemde delirmişçesine temizlik yapıyordum. Heeeer gün banyoyu dip köşe yıkardım. Çalıştığım halde Rabbim de her zaman yavruma emanetti o yüzden korkma. Dikkat et yeterli
Doğuma gitmeden 1 gün önce mutfak dolaplarının tepesinde geziyordum annem zor indirmişti beni oradan bişey olmadı çok şükür kuzum
1,486,773 soru
24,306,270 cevap
344,422 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın