ey kızlar uyanın ben bittim biz bittk bugun evde cok işimiz vardı kız bebegm var bende 2tanne buyuk kızım odasına alıssın siye yatagı söktuk büyüyen besikti.Neyse asıl sorum büyük kızım ı cise alıstıramadım 2.5ayasınds 3 ay snra 3yas olacak bugun o karısıklıkta gündüzden bezi söktüm sürekli pijamasına yaptı ve cok yordu bu gidişle ögretemeyecegm cok üzülyrm 14aylık da kardesi var gece emmeye kalkıyor esime dedim eger ögreteceksen gece kaldrrsan sökuyum tekrar bezi dedim yarın sabahcı esim de cok yoruldu bişey demedi sizce ben napaym nasl yol izleyim fikirlerinize ihtiyacm var işe baslamadan ögretym diyrm cnku yazın yıllık iznimde ögretmek daha skntı enazondan suan 1ayım var birazda yıllık ızin alırım 1.5ay olur napym aa kızlar ltfen yardm edin bide diyorum ki aman buyusun yaza ,biraz kendini ifade etsin az konusuyor cnku cısı gelse bile var deniyor lazımlıga oturuyor hiç yapmıyor bide bundan önce 2hdta ögretmeye calstm kucuk bebegm var diye bez bagladm. tekrar kmse yardmcı olmuyor destek sıfır bezdik wlla
Canım bak sana tavsiye benim oğlum 3 yaşında alışdı lazımlık aldım ona birde süsledim iyice onu artık bezlemeyelim seni dedim o anda istemedi Birdaha ve azda olsa konuşabiliyodu çişim geldi diyo du hep bana öyle öyle alışdı ve ben hiç gece kaldırmadım çişe valla çok kolay oldu öncelikle çocuğun buna kendini hazır hissetmesi lazım bu çok önemli
1,486,336 soru
24,299,846 cevap
343,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın