+1 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Kızlar eşimin 6 gündür çok şiddetli baş ağrısı vardı öksürük ve ateş de eklenince test verdik bu sabah sonuç pozitif çıktı. Çocuklarım da hasta oldu napıcam şaşırdım hangisine bakacağımı bılmıyorum. Burda yaşayanlar vardır ne zaman toparlanır lar surekli uyuyorlar yeme içme asla ilgilenmiyolar. Çok üzülüyorum :(

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yeme içmeyi ihmal etmeyin 

C vitamini meyve yiyin bol bol kekik çayı çok iyi geliyor 

Hergun bol buharlı duş alın kıyafetleri günlük değiştir canım 

Bitki çayını ihmal etme 

Direnciniz düşmesin daha fazla 

Allah şifa versin inşallah
(1,297 puan) tarafından
Allah razı olsun canm kekik çayını nasıl yapıcam
tarafından
Suyu kaynat canım 1 bardak için 1 tatlı kaşık kekik köy ağzını kapat 5 dk demlensin için
-Reklam-
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Çocukların için güçlü olmak zorundasın kaç yasindalar .besleyici yemekler yapıp zorlaman lazım.bende atlattım çocuğum için mecburen kalktım çok uyku yapıyor dinlensinler daha iyi ama meyve c vitamni falan ver .üzülme korkma geçecek bazıları hiç hissetmeden atlatiyor
(1,297 puan) tarafından
8. 5. Ve 1.5 yaşında çocuklar :( napsam yemediler abur cubur istiyolar bende verdım napım
0 oy
tarafından
Bn de şuan karantinadayim.senin durumun nasıl cnm?sen iyi ol ki onlara bakabilesin.
(1,297 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim de her yerim acıyor sankı dayak yemiş gibiyim ve öksürük başladı tam göğsümün ortasından acıyarak gelıyor :( sızın kaçıncı gün
tarafından
Hasta olalı 11 gün oldu ama test yaptirali 6 gün oldu cnm.
0 oy
(164,406 puan) tarafından
ilk once hemen bozma moraliji anne oldunu unutma guclu gorun bolca sakatat iskembe paca tuket sonra extra vitamin al bol bol mandalina portakal limon vs C vitamini cok onemli ama herseyden onemlisi moral dikkat et yuzun dusmesin allah sifa versin hepinuze
(1,297 puan) tarafından
Allah razı olsun saolasın inşallah çabucak atlatırız çok korkuyorum birine bışey olacak dıye aklım çıkıyor :(
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bizde yakalandık bak buraya bir kaç tavsiye yazmıştım bakmak istersen:

https://annelertoplandik.com/forum/8616806/korona-icin-tavsiyeler
0 oy
tarafından
Canın çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin yemeyi ihmal etmeyin aman can boğazdan gelir kovid in tedavisi moral ve yeme içme nane limon ıhlamur vs sıcak sıcak çaylar icon bol c vitamini alim mandalina portakal elma muz ne buldunuz tikinin hoc bir şey yemeseniz kuru yemiş yiyin kuru meyve yiyin eğer sen biraz daha iyiden kemik suyuna çorbalar yap için şifa olur inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,064 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Linkin (24,363 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 818 göst.
0 oy
4 cevap 615 göst.
25 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,079 göst.

Kategoriler