0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlarrr ah kızlar nasıl anlatsam hangi birini nerden baslasam gerçekten bilemiyorum. Eşim bu bikac aydir sebepszce herşeyden kavga çıkarmalara başladı gece iyiyiz mesela sabah surat beş karış hiç yoktan biseyleri mazeret gösterip bağırır çağırır bu ara devamlı böyle bazen arayı düzeltmeye çalışıyor yaptıktan sonra böyle anlatiyorum bak istemiyorsan soyle artık yoruldum ezberledim davranışlarını devamlı problemsin bağırıp çağırıyorsun psikolojimi bozuyorsun evin huzuru kalmadı amacın ne falan tamam diyo yapmicam diyo ertesi gün yine aynı onca konuşma boşa gidiyor gerçekten anlamıyorum. En son olayı anlatcam kız kardeşim bizdeydi kahvaltıya gittik üçümüz uyandık yine bu garip bakıyor bana biseylerden sorun çıkarcak belli yine yani tanıyorum onu. kahvaltida  hiç yoktan başladı bağırmaya evde baktığımız köpeği bahane sunup ama nasıl bagriyor kafana kahvaltıyı geçiririm demeler çocuk olmasa çekmem seni demeler kardeşimin yanında köpek gibi senide egitirim demeler okadar ağır konuşuyor ki pazar günü oldu bu olay hiç sebep yokken ama bağırdı çağırdı günü ziyan etti o günden beri konuşmuyoruz hiç hatasını anlamak yok herkes ayrı odada takiliyo akşamları bugün hatasını anlicagina kızıma sinirlendi kızımla bana bagriyo ikinizide keserim bilmem ne nasıl bagriyo delirmiş gibi bende ona bagirdim tabi altta kalmadım bundan snra kardeşim gelmicekms kalmaya ne alakaysa ev onunmuş bilmem ne neler neler insanların içinde kahvaltıda demedigini bırakmadin falan dedim sen insanmisin demeler bağırdı çağırdı evden gitti nereye gittiyse. Hatasını anlamıyor çok dengesz bı gün önce cmrtsi akşamı sarılan insan pazar günü benden nefret edercesine kavga ediyor hiç yoktan ne yapayım ben çok sıkıldım psikolojik rahatsz bence bipolar falan diye düşünüyorum. Uzun oldu kızlar kusura bakmayın anlatcagim kimse yok anlayabilecek beni 

6 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Nas Felak oku ,birşey yerken besmele çek.evde sesli kuran aç enerji yükselsin
(139 puan) tarafından
Sağolun yapcam yine hep yapıyorum aslinda
-Reklam-
0 oy
(7,033 puan) tarafından
Rabbim korusun o hastalık çok zor bı tanıdığımın neler çektiğini bı Allah bilir bı kendisi ve kızı o yüzden benzetme bile canım evinde bakara suresi aç ve dinle sürekli oku yemeklere Kevser ihlas Ayetel Kürsi tahiyyat felan oku evini sirkeli su ile temizle her yerini Rabbim tez zamanda aranızı düzeltsin
(139 puan) tarafından
Amin çok zor gerçekten çok zor
0 oy
(616 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bipolar değilse büyü gibi
(139 puan) tarafından
Çözüm bulamiyorumm
0 oy
tarafından
Benim koca hep öyle canım 4 yıldır evliyiz düzelmedi dğzelmiyolar sen yıpranıyorsun sadece kaderimiz buymuş diyip susuyoz işte
tarafından
Malesef canım çoğu kadın ya gidecek yeri yok ya ailesi arkasında değil benim gibi yada çocukları için canım katlanıyor kader ya insan çok yıpranıyor ama rabbim yardımcısı olsun annenin  benim herkesin
(139 puan) tarafından
Bizde 4 yıldır evliyiz okadar zor ki bu nefret ediyor bı seviyor herşeyi yapan o ama ona göre hep ben hiç biseyi kabul etmiyor nankorun teki yaptığım herşey boşa gidiyor gözünde herkes iyi ben dışında ben ve ailem dışında zarar gördüğü herkes iyi bizden iyilik dışında bişey görmedi ailem hep iyidi ona karşı ama onun gözünde hep kötü biziz
tarafından
Aynı aynı canım birde ailesi iyi biz hep kötüyüz boşuna emek veriyoruzda işte
tarafından
Aslalya ayni babami anlatiyorsun. Sorsan dunyada tek kotuluk gordugu biziz
(139 puan) tarafından
Evet canım bilmiyorum imtihan bizimki de herhalde
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Aynısından bende de var çok soğudum kendimi geri çektim artık gerekmedikçe konuşmuyorum bile 
(139 puan) tarafından
Zor bı hayatimiz var :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 197 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kdrrrata (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
6 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu