Kızlarrr ah kızlar nasıl anlatsam hangi birini nerden baslasam gerçekten bilemiyorum. Eşim bu bikac aydir sebepszce herşeyden kavga çıkarmalara başladı gece iyiyiz mesela sabah surat beş karış hiç yoktan biseyleri mazeret gösterip bağırır çağırır bu ara devamlı böyle bazen arayı düzeltmeye çalışıyor yaptıktan sonra böyle anlatiyorum bak istemiyorsan soyle artık yoruldum ezberledim davranışlarını devamlı problemsin bağırıp çağırıyorsun psikolojimi bozuyorsun evin huzuru kalmadı amacın ne falan tamam diyo yapmicam diyo ertesi gün yine aynı onca konuşma boşa gidiyor gerçekten anlamıyorum. En son olayı anlatcam kız kardeşim bizdeydi kahvaltıya gittik üçümüz uyandık yine bu garip bakıyor bana biseylerden sorun çıkarcak belli yine yani tanıyorum onu. kahvaltida hiç yoktan başladı bağırmaya evde baktığımız köpeği bahane sunup ama nasıl bagriyor kafana kahvaltıyı geçiririm demeler çocuk olmasa çekmem seni demeler kardeşimin yanında köpek gibi senide egitirim demeler okadar ağır konuşuyor ki pazar günü oldu bu olay hiç sebep yokken ama bağırdı çağırdı günü ziyan etti o günden beri konuşmuyoruz hiç hatasını anlamak yok herkes ayrı odada takiliyo akşamları bugün hatasını anlicagina kızıma sinirlendi kızımla bana bagriyo ikinizide keserim bilmem ne nasıl bagriyo delirmiş gibi bende ona bagirdim tabi altta kalmadım bundan snra kardeşim gelmicekms kalmaya ne alakaysa ev onunmuş bilmem ne neler neler insanların içinde kahvaltıda demedigini bırakmadin falan dedim sen insanmisin demeler bağırdı çağırdı evden gitti nereye gittiyse. Hatasını anlamıyor çok dengesz bı gün önce cmrtsi akşamı sarılan insan pazar günü benden nefret edercesine kavga ediyor hiç yoktan ne yapayım ben çok sıkıldım psikolojik rahatsz bence bipolar falan diye düşünüyorum. Uzun oldu kızlar kusura bakmayın anlatcagim kimse yok anlayabilecek beni