Biz aşiret değiliz ama iki ay önce halamın kızını aşiretlere verdik sanliurfalilar efsanae düğün yaptılar Ama haa damat okumuş kimya mühendisi öle bakınca hiç aşiret yada Urfalı gibi durmuyo damat zaten sevgiliydiler beraber oturmada yok damat öle eski kafalı değil Çankaya'da ayrı çok güzel bı evde oturuyolar valla altında gelin secmezmis onlarda kendilerinin Şırnak'ta özel kuyumculari varmış ordan aliyolarmis kilolarca taktılar tabi bu düğüne ben gidemedimmm kız kardeşim gitti videoya atti bayıldım düğüne yanlız bee
O filmler de olur ama bizde çok altın takılır. İstediğim yere de çıkıyorum neden çıkmayayım
Yâa bende altıncı olduğum için şeyi hep merak ederim
Kız yok be. Koruma falan yok. Ben de aşiret torunuyum dedem aşiretin başlarindan. Kalabalık herkes bı arada yaşıyor . Dedem mesela aile apartmanı gibi ev diktirdi . 5-6 dayım var hepsi aynı binada kalıyor
bu şekilde evleri düşün . 5 tane yanyana bizim hepsi.
İşte o üstte gördüğün fotoğrafta da kazan kazan kavurma pişiyor .
Köyün hepsine kavurma veriliyor.
Altın falan boş işler yani istediğin kadar paran altının olsun . Kalabalık her gün misafir ağırlama iş güç bitmiyor o evlerde kadınları iki dk oturacak zaman bulamıyor.
Köye ziyafet vereyim bunları agirlayayim şunları agirlayayim diye diye bir sürü iş güç çıkıyor kadınlara.
1,489,074 soru
24,339,149 cevap
345,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın