Merhaba hanımlar sorunum şöyle benim bir tane tek teyzem var onunlada yaşlarımız yakın aynı evde de yaşadık 1 sene kadar sonra evlendi oda. Bir sene sonra da ben evlendim ama eşimle onu tanıştırdık gelin çeyizi falan baktığımız gün teyzem adet diye aldık eşya ama çok değil tabi ben söylemiştim teyzeme az alalım oda tamam dedi ama yine de eşim bir kin tutmuş ne ettiysem gitmedi kini. Neyse işte 3 sene oldu onların evine gittiğimizde çok iyi karşılar birşey kusur etmez. Bu son sefer oğlunu sünnet etti bizimde yol üstü oldu birde dayımalr laf attı bana sen teyzeni görmeye gitmiyorsun diye falan. Bende gidelim dedim eşim tamam dedi ama gittik mah onu aradım iki dk uzaktaki komşuya gitmiş siz eve gelene kadar bende geçerim dedim neyse bahane oldu benim için yok falan dedim döndük eşim gitmek istemiyorum diye bende vazgeçtim eşim yolu karıştırdı yol çalışmasına denk geldik bağırdı çağırdı sen soktun bizi falan 2 gündür konuşmadı ben alttan aldım ama fayda yok bıktım artık kuzenlerime karşıda böyle ne yapacağımı bilemiyorum ya nasıl davranmam lazım bu küslük zamanında da bende mi tavır yapayım yoksa yumuşatayım mı hiçbir şey olmamış gibi mi yapayım. Konuştuk daha önce konuyu ama yine aynı fayda etmedi konuşmak. Bu sefer de konuşmak istedim bağırdı çağırdı çıktı gitti deli olacağım ya