+1 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (741 puan) tarafından

Gezmek mi iş yapmak mı yan gelip yatmak mı:D:D

34 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
İşlerimi bitirdim kızımla yatak keyfi yapıyoruz sadece süpürge kaldı ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Akşama kadar uzanicam akşamda kinaya gidicem:D 

0 oy
(5,125 puan) tarafından
Arkadaşlarımla buluşacagım hemen hemen hepimiz bebekli çok eğlenceli bol ağlamalı olacak :D
0 oy
tarafından
Çok işim var bacım ne yatmasi oğlanın mevlutunu var yarın değil bir güne onun hazırlıkları ile uğraşıyorum buzdolabı sileceğim ev temizleyeceğim yarın öyle bugün inç işleri yaronda dil süpür çık yaparım misafirim gelecek imalar kahvaltı menüsü düşünüyorum öyle kalabalik.olacagiz yani
0 oy
(794 puan) tarafından
Ne gezmesi be bugun temizlik yapicam mutfagimi duzenlicrm doguma az kaldi besik icin dösek yapmam lazim odalarimin yer degistirmesi lazim kocam stor alirsa tabi. Bebegin kıyafetlerini yikamam lazim off bitmiyor vallahi bitmiyor
(741 puan) tarafından
:D bebeğin içinde yatak gelmedimi
(794 puan) tarafından
Yok canim biz bi besigi marangozda yaptirdik daha dogrusu dedesi kendisi tasarlayip yaptırmışti kizimda 2 sene önce dosegini yun alip yaptırmışti yun daha saglikli diye nevresimini de kendi almıştı. Ama simdi o döşeği ben kizimin simdiki besigin kenarina koyuyorum sagolsun kizim kocaman besikte dört döndüğü icin yastik gibi kullaniyor onu. Bende kucuk besige yeni yapicam kayinpederim o zaman kalan yünü bile eve getirmisti sagolsun :)
0 oy
(929 puan) tarafından
Evi süpürüp bacıma gidcem akşamdan sonra da kaynanamlara yemege gidcem kaburga dolduracak 
0 oy
tarafından
Bebişi kontrole götürüyorum dönünce niyetim uyumak ama bakalım 
0 oy
tarafından

D şıkkı Çalısmak :D

0 oy
(2,826 puan) tarafından
İş yapmak + yan gelip yatmak :D 
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Sabah erkenden kalktım evleri süpürdüm yemeğimi koydum pişiyor öğleden sonra doktora gidicem hepsini bir arada yapmış oldum :) 
0 oy
(132,673 puan) tarafından
bi yatakdan ciksam
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Hastaneye gideceğim yataktan kalkıp inşallah ben de 

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 733 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 329 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 301 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 266 göst.

409,322 soru

12,302,320 cevap

38,487 kullanıcı

Kategoriler

...