0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (663 puan) tarafından
Arkadaşlar diyetisyen yardımı almadan evde kendi çabalarıyla kilo veren var mı ne yediniz ne içtiniz birde benimle paylaşın lütfen 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 35 kilo verdim 
tarafından
1seneden kisa surede verdim sadece emzirerek kuzum
(663 puan) tarafından
Hmmm aşko ben 45 kiloyla hamile kaldım doğuma 80 kilo ile girdim kızım 1 .5 yaşında şuan 75 kiloyum 1.70 boyum var kilolu gözükmüyorum ama sağlıklı olabilmek içinde kilo vermem gerekli
tarafından
Bende 58ile doguma girdim 90 la dogum yaptim suan 55 kiloyum :D 1snee içinde verdim abir cubur yiyerek emzirmek baya ise yaradi bende
(663 puan) tarafından
Benim kız malesef mama ile büyüdü yaralardan ötürü emziremedim sütüm cekildi sonrada belki emseydi bende zayiflardim
(8,321 puan) tarafından
Kiz 170 booya 45 kg çok zayıfmissin yani suanki kilon iyi bence en fazla 65 olsan yeter diye düşünüyorum boyun var çünkü ben 157 boy 48 kgyim hala zayıfim diyorum
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Bir ayda 12 kilo verdim ama spora gitiim 

Sabah bol limonlu su 2 litre içtim spor yaparken öğlen yulaf yoğurt yedim akşam da kaşık ucuyla yemek gün boyu 3 litre suyumuda tamamladım 
(663 puan) tarafından
Sabah erken saatlerde felan uyaniyormus bazıları aç karnına mi içtin o limonlu suyu
(523 puan) tarafından
Aç karna valla sana diyimmi boğazını tutacaksin veriyorsun yoksa verilmiyor :)
(663 puan) tarafından
Kız bende boğazımı hiç tutamıyorum ama çok kararlıyım kilo vericem sabah erken mi içiyorsun o suyu kahvaltıdan kaç dakika önce
0 oy
tarafından

Daha diyetisyenle başlamadım ama diyetisyenle ilerliycem şuan kendi çapımla yapıyom bişeyler

(663 puan) tarafından
Hadi hayırlısı inşaallah doğru yolda ilerleriz
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Suan kaç kiloyum bilmiyorum ama herkes cokmussun diyo kilo vermek gibi bir amacimda olmadı istahim yok sadece günde bir ogün anca yiyebiliyorum bide ekmek yemem kolay kolay anca böyle 2 3 günde canım tost çeker o şekilde kahvaltıda yapmıyorum canım istemediğinden ondanda yemiyorum ekmek 
(663 puan) tarafından
1.70 boyum var 75 de kilom var sabah kahvaltıda iki tane ekmek yiyorum bizim ekmek bazlama tarzında market ekmeğinden de 1 buçuk yiyorum ikiyide yerim yani iştahım çok çok açık kilo almaktan halsiz düşüyorum elimde değil sürekli birşeyler yemek istiyorum
(3,100 puan) tarafından
Ama kilo vermek istiyosan kendini frenlemen lazım canım ya kilo  almaya göz yumacaksin yada boğazını tutacaksin suan benim yaptığım zararlı bak bende böyle zayıf düşüyorum ama yiyemiyorum düzenli yemek yemek lazım ama ayarında benimde vücut zayıf ama yüzüm kilolu yanaklarim özellikle doğuştan yani yüzümden hiç erimez
0 oy
(518 puan) tarafından
Oğlumu doğurduktan sonra emzirirken 70 kiloya çıkmıştım aralıklı oruçla 62 ye düştüm tabiki yanında egzersiz leslie zımba filan yaptım  sonra kilom  sabit kaldı ama ben yemek yemeyi çok seviyorum aslında 55 olmak istiyordum şimdi 2. Ye hamileyim 
(663 puan) tarafından
Oruç tutmaya da basliycam borclarimiz çok belki o arada vermiş olurum
(518 puan) tarafından
Bu normal oruç değil canım daha farklı
0 oy
tarafından
Hiç kimseden yardım almadım canım minik kuşum sağolsun emziriyorum o kilolar nereye gitti bende bilmiyorum vallahi 
(663 puan) tarafından
Emzirsem belki bende verirdim de benimki emmedi cnm
0 oy
(8,321 puan) tarafından
Ben bu işin uzmanıyım.hic bişey yapamdan kilo veriyorum çok üzücü ajdj 
(663 puan) tarafından
Ben veremiyorum işte aşko iştah baya yerinde
0 oy
(125,044 puan) tarafından
verirlerde yagdan degil vicuddan sividan yada kasdan verirler oda ise yaramad
(663 puan) tarafından
Aynen canım ya yürüyüş vs bakcaz artik
0 oy
(12,381 puan) tarafından
56 kilo ile hamile kaldim 74ile doguma girdim. Oglum 7aylikken 52kiloydum. Kendim verdim
(663 puan) tarafından
Kız anam ben veremiyorum iştahım çok yerinde
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Dr yavuz yorukoglu videolarını izlemeni tavsiye ederim 
(663 puan) tarafından
Saol canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 241 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy