0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
kizlar Belcikada yaşıyorum plantigom diye emek için haplara başladım 17 haftalik hamileyim sizce birşey olabilirmi Bebeğime kulananlar varmi Sanki Bogazimda Yara var Kuru Öyle yanıyor agliycakmis gibi oluyorum burnum tikali oksurdukce karnima sizi giriyor doktora göründüm birsey demedi sadece vitaminlerimi sordu okadar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sevda Belçika da yaşıyor canım inşallah görür postunu
-Reklam-
0 oy
(135,466 puan) tarafından
sen hangi hastaneye gidiyon
gebelik icin hangi hastane ve dr kim
(24 puan) tarafından
AZ Jan Palfijn Gent galiba ismi bilmiyorum tam
(24 puan) tarafından
dr boven diye biri flaman
anladim plantigom bogaz agrisina verilen zararsiz bi ilac gebeler kullanabilir jan palfijn sana bayagi uzak bu hapi gebelik dr sor bide cinsiyet ogrenemedim diye postun var senin belcikada kan tahliliyle 12 haftada xinsiyeti biliyolar neden kan vermedin
(24 puan) tarafından
Burda yaşıyorum diye kağıtlarımi yapamaya çalışıyorum eşimde işe yeni başladı ondan sonra  mutuel mi ne varmis onara yazilicaz 300 euro istediler
(24 puan) tarafından
baya kulanmiyorum ilacı günde kaç tane veriyolar bilgin varmi
tahlil icinmi 300 euro mutualiteit var ama buraya geldigin an zaten ora kayitli oluyosun suan kayitli degilsen dr nasi gidicenki
kac tane bilmiyorum ben ama hamile degilken kullanmistim hamileler kac icer bilemiycem
(24 puan) tarafından
ücretli gidiyorum 120 euro verdim kontrol için
(24 puan) tarafından
ondan önce dr kaana gitim oda 60 euro aldı
burda bi leyla var o suan kovid icin aylardir calismiyo kaan berbat bi dr ucuz ama cok berbat asla hastayla ilgilenmez gicik bi herif malesef bu ulkede her muayeme snrsi para oduyosun benim dr 80 85 arasi fatura gonderiyo mutualiteit 15 20 eurosunu geri oduyo sadece sana tavsiyen jan palfijn yerine az sint lucas a gitmen
(24 puan) tarafından
bilmiyorum burda dil olmayınca yolu yordami bulmak cok zor
hastaneye girince bi görevliye İK WIL EEN TOLG de senin hakkin sana ucretsiz tercuman vermek zorundalar okunuşi ik vil en tolg yazilisi ustte yazdigim gibi google ceviri yukle tlf cok ise yariyo bende tam bilmiyom derdimi anlatcak kadar
0 oy
tarafından
Sevdaaaaaaa gör postu 
gordum baci

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 951 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melike52 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 877 göst.
0 oy