0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Kızlar çok kiloluyum ayın 5 inde smear vericem inşallah herşey yolunda gider güzel sonuçlar alırsam mide ameliyatı olmayı düşünüyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz kilom 108 falan diyetle verirsiniz dersenz bi noktadan sonra gidiyor 3 yıldır diyetle vermeye çlştm.. birde bnm için dua ederseniz sevinirim 2 çocugum var smear sonucum iyi çıksın takipli hastayım :(Allah derdiyls uyuyanı dermanıyla uyandrsn inşallah 

10 Cevaplar

0 oy
(12,857 puan) tarafından
Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılıp nasip etsin inşallah 
(198 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun hepimizin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ya bence olma iyi diyende var kötü diyende var babam örnek o pişman oldu hani çok yaşlı da değildi 45 yaşlarında falandı 3 sene önce oldu çok zor günler geçirdi zayıfladı baya rengi soldu hep baş dönmesi oldu sürekli başka şeyleri çıktı şimdi kilo aldı yine toparlandı biraz adam ölü gibi geziyordu etrafta sağlamdı hastalık da hiç bir şeyide yoktu ameliyattan sonra her şeyi çıktı 
(198 puan) tarafından
Ama veremiyorum :( hiç bişey almak giymek istemiyorum yıllar böyle geçti inan 6 yıl 3 yıl diyetle ugraştım
tarafından
Bilmiyorum ama özellikle annesin sen o yüzden tavsiye etmiyorum çocuklarına bakman lazım Allah korusun sonradan başka şeyler çıkabilir herkesin vücudu aynı degil
0 oy
tarafından

Benım arkadaşım oldu, yanı kız yenıden doğdu bana hep dıyor hayatı hıc yaşamamışım hep saklanmışım herseyı yerken utanırdım gıyerken utanırdım dünya varmış dıyo, kılo veremıyorsan böyle yaşamaya sıreklı Dıyet yapmaya çalışmaya, etrafın ayyy yüzün çok güzel keske kılo versen demesını çekmeye hıccc gerek yok, tabı kalıcı bırsey degıl mesela 3 sene oldu artık yesem yerım dıyor ama tutuyor kendını, bogazını tutmayı ogrendı zayıflığın tadını aldı :) 

(198 puan) tarafından
Kilo verebiliyorum ama vermem gereken kilo 5 10 kilo olmadıgı için süreç yorucu oluyoe ve pes ediyorsun bi bakmışsın hoop geri gelmiş:( uzun süreli gerek birde yemegi seven birisiyim zaten 3 sene kilom otursa diyetle korumaya çalışırım ama korkuyorum ilk zamanlad ölenler falan oldu :(
tarafından
Onlar ılk zamanlar ve kelepçe vs olanlar şunu düşün sunnet olurken bıle risk oluyor, arkadaşım ılk 1 ay cıddı zorlandı cok ama sıvı dıyerı oldu püre dıyetı falan hanı kolayca kılo verıcem falan zannediyorsan asla degıl, mesela bıraz fazla yerse kusuyor nefes alamıyor zehır oluyor ama o kılo veremiyordu yanı 2 kılo bıle veremezdı asla ıradesı yoktu eğer verebılıyorsan oyle ver tabı kalıcı olucaksa
(198 puan) tarafından
Tek korkum tansiyonumun düşmesi onun dışında mide alındıktan sonra tokluk hissi yaratıyorsa sorun defik verebiliyorum ama kalıcı asla degil :(
tarafından
Tokluk psıkolojık bırsey o kızın yedıgını ben yesem katıyen doymam o da dıyor gözüm doymuyor aslında hep karnım aç gıbı gelıyor yıyemıyorum yanı senın kafanda yemeyle bağını kesmen gerekiyor asıl tehlıke bu amelıyatı olduktan sonra ısrarla fazla yemek gözünün doymaması
0 oy
tarafından
Bende şurada duruyum bende çok istiyorum artik
(198 puan) tarafından
Sz kaç kilosunuz :(  çok zor bi durum valla kilo çok olunca herşey yorucu oluyor
tarafından
Kuzum ben çok aşırı kiloluydum 1 senede kendim 75 kilo verdim sonra hamile kalınca aldım 30 kilo şimdi 15 i gitti ama benim istediğim 0 beden olmak benim boyum 182 kilo şuan normal duruyo 100 kiloyum o yuzden istiyorum ve şehir hastanesi yapıyormu tüp.midemi olacaksın benim arkadaşım mide katlama oldu oda 4 ayda 35 kilo verdi
(198 puan) tarafından
Devlet hastanesi yapıyor ama gerekli oldugunds mide katlama nedir ilk defa duyuyorum
tarafından
Her doktor yapmiyormus kuzum Türkiye'de 4 doktor yapıyor mideyi kesmeden içe katliyolar
Ücretlimi peki devlet hastanesi
0 oy
tarafından

Bence hiç uğraşma ameliyatla filan diyete başla bi süreden sonra miden küçülüyo zaten

(198 puan) tarafından
Mide öyle bişey ki yedikçede hemen genişliyor işte:( 3 yıl denedim alıp verdigimin haddi hesabı yok inanın
0 oy
tarafından

Canim rabbim.gonlunce eylesin. 

Rizeden bir arkadaşım oldu 120 kilo falandı 65 kiloya kadar düştü gördüğümüzde şaşırdık ama 1 yıl.sonra tekrar eski.kilosuna döndü diyebilirim . 

Mide ameliyat sonrası birde karnında yanık gibi izler oluştu hizli jilo verdiğinde o izde kilo almasına rağmen hala duruyor . 

Bence iyi bir diyetisyen iyi bir spor hocası ile herseyi.basarabilirsin . 

tarafından
Yalnız ınanılmaz bır mucızeyı başarmış arkadaşınız benım arkadaşım 2 köfte yerıne 3 yıyınce kusuyırdu ılk 1 sene modası parlamadan nasıl gerı kılo almış yemeyı cok sevıyordu heralde
tarafından
Canim ilk.baslarda bir yumurtanın yarısını anca yiyordu 1 bardak su bile.icemiuordu midem.agriyor diye. Sınav zamanı strese girdim.dedi yedi.kusmus yedi küsmüş sonra öyle öyle.tekrar yemeye başlamış şuan yine 100 rakamlarda diuor boşuna ameliyat oldum . Onun bir arkadaşı daha oldu oda aynı şekilde zayıflamış.evlenince oda eski.haline geri gelmiş
İraden yoksa zayiflasan bile bir zaman sonra aliyorlar demek ki.
tarafından
Ay mahvetmiş kendını ya hersey kafada gerçekten benım arkadaşım hala doymasa bıle 2 köfte yer kalkar
tarafından
Aynen kendine etmiş oda diuor zaten boş yere oldum.diye pişmanlığım diyor.
Walla ameliyat olan kişi ömür boyu o yaşam.tarzina uymali Canada eziyet yani ameliyat sonrası da çok sıkıntılı .
Ins arkadasinix bu şekilde devam.eder hep fit kalır ♥︎
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım. Smear içinde inşaAllah güzel sonuçlar alırsın Rabbim şifa versin inşaAllah. 
0 oy
(136,809 puan) tarafından
rahime oldu raho gel buraya
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Burdan rahime oldu diye biliyom özelden yaz ona
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kuzenim oldu çok güzel kilo verdi iyiki olmuşum dedi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
12 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiraebru (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
0 oy
6 cevap 464 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyyah95 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.

413,406 soru

12,446,112 cevap

46,153 kullanıcı

Kategoriler

...