0 oy
857 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,495 puan) tarafından
Kizlar kuzenim 26 yasinda sevgilisi var jandarma komutan yani cocuk ciddiymis ama kuzenim istemiyor hep tayin oluyor diye bence cok guzel oyle degilmi aranizda boyle evli olan varmi zormu

32 Cevaplar

0 oy
(136,537 puan) tarafından
istemiyosa ayrilsin adamdan
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Zorr öylede yaa beni biri istemişti başka ilde oturtcaz demişlerdi babam sırf kızımı sık istediğim zaman göremem yanına gidemem diye vermemişti :D
0 oy
(603 puan) tarafından
Benim eşim jandarma severek evlendiğim için zorluklar pek gözüme görünmüyor kuzenin seviyorsa evlensin sevmiyorsa jandarma olsa da olmasada en ufak şey de batar zaten
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Onun beğenmediğini hop diye yutarlar o da öyle bakar arkasından. 
0 oy
(14,805 puan) tarafından

Eger ki görev yeri güzelse oyo bir meslek 

Biz Muşun ilçesinde kaldık 3.5 yıl zordu görevler koy kavgaları vs çıkıyordu 5 gün eve gelmediği oluyordu 
Kutahdayiz Allah'ıma şükür burası rahat 
0 oy
(30 puan) tarafından
Bende jandarmayla evliyim gurur duyuyorum eşimle 3 yıllık evliyiz 1 bebeğimiz birde yolda beklediğimiz var 3 veya 5 senede tayın görüyoruz evet aileye filan uzağız ama yakın olsakta zaten artık bi yuva oluyosun zırt pırt gidip gelinmez ayrıca izin denen de bişey var 40 gün valla dert edecek bişey yok vatanım sağolsun eşimle mutlu oluruz havada karada
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Zordur herhalde ama o zaman niye sevgili?
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Zor canim ben 4 yillik evliyim 2 yilinda esim yanindaydi diyebilirim suan messka yagmur yagiyor evde ekmek yok bebegim kucuk ekmek almaya gidemiyorum ailemi ozluyorum cok uzak gidemiyorum.ailem 4 senede evime 2 kez geldi gecenlerde 3 gun kalip gittiler.bayramlari tek basina kapini calan yok alisiyorsun ama yinede uzuluyorsun hepsini gectim esim eve gelecek mi korkusu yasiyorsun telefonla konusuyorsun silah sesi geliyor omrunden omur gidiyor.ama guzelde bir duygu o formoyla gormem gurur verici orais ayri
0 oy
tarafından
Zor bi meslek sevmiyo sanırım kuzenin ama zorla güzelllik olmaz cnm

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 961 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oglumubekliyorummm (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
0 oy
13 cevap 459 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,425 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,165 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu

413,202 soru

12,440,623 cevap

45,971 kullanıcı

Kategoriler

...