Allah yardımcın olsun canım gerçekten yemeyen çocuk çok zor insanın psikolojisi bozuluyor kendin bişeyler yiyince insan vicdan azabı çekiyor oda yese diye. Benim kızımda 24 aylık asla makarna fln da yemiyor sadece meyve püresi ve sebze çorbası yapıyorum 2 günde bir 2 günlük yapıyorum biberonla zorla içiriyorum içerken de ağlıyor ama vermezsem 6 saat mesela aç bıraktım 2 kez önüne yemek koydum yemedi 6 saat aç olduğu halde yine çorbayı zorla içirdim doktorda kendi yemiyor bari zorla kan değerleri düşmesin dedi. Çünkü önceden zorlamıyordum normalde kansızlığın sınırı 11 kızımın ki 11.6 çıktı doktor zorla dedi yoksa anemi olacak dedi bende et haşlayıp sebze çorbası yapıyorum zorla veriyorum günde 2 kez çorba 1 kez meyve püresi 2 kezde mama veriyorum mecbur azar azar yoksa yemiyor öğlen çorba verecektim hepsini halıya döktü halıyı silip üstünü değiştim tekrar zorla içirdim inan çok üzücü bir anne için keşke diyorum oda bizimle herşeyi yese 24 aylık hala kahvaltı yapmıyor önüne yumurta peynir salam zeytin koyuyorum hepsini karıştırıp bırakıp kalkıyor mecbur mama veriyorum yapacak bişey yok inşaAllah Allahın izniyle biran önce alışır yemek yer inşaAllah tek duam bu. Allah yardımcınız olsun inşaAllah.