+1 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Artık psikolojim bouldu. Sadece makarna pilav yiyo. Diyorm bari onları çeşitlendireyim öyle yesin ama içinde farklı bişey görünce yada farklı bir tat alınca yemiyo. Et türü kesinlikle yemiyo. O kadar zor ki yemeyen çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım gerçekten yemeyen çocuk çok zor insanın psikolojisi bozuluyor kendin bişeyler yiyince insan vicdan azabı çekiyor oda yese diye. Benim kızımda 24 aylık asla makarna fln da yemiyor sadece meyve püresi ve sebze çorbası yapıyorum 2 günde bir 2 günlük yapıyorum biberonla zorla içiriyorum içerken de ağlıyor ama vermezsem 6 saat mesela aç bıraktım 2 kez önüne yemek koydum yemedi 6 saat aç olduğu halde yine çorbayı zorla içirdim doktorda kendi yemiyor bari zorla kan değerleri düşmesin dedi. Çünkü önceden zorlamıyordum normalde kansızlığın sınırı 11 kızımın ki 11.6 çıktı doktor zorla dedi yoksa anemi olacak dedi bende et haşlayıp sebze çorbası yapıyorum zorla veriyorum günde 2 kez çorba 1 kez meyve püresi 2 kezde mama veriyorum mecbur azar azar yoksa yemiyor öğlen çorba verecektim hepsini halıya döktü halıyı silip üstünü değiştim tekrar zorla içirdim inan çok üzücü bir anne için keşke diyorum oda bizimle herşeyi yese 24 aylık hala kahvaltı yapmıyor önüne yumurta peynir salam zeytin koyuyorum hepsini karıştırıp bırakıp kalkıyor mecbur mama veriyorum yapacak bişey yok inşaAllah Allahın izniyle biran önce alışır yemek yer inşaAllah tek duam bu. Allah yardımcınız olsun inşaAllah. 
(588 puan) tarafından
Aminn benim kızımda da kansızlık var. Çok bunaldım artık. Anneliğimi sorgulatıyo bana.
(588 puan) tarafından
Allah şifa versin canım
(2,323 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Malesef bende çok üzülüyorum bi parça et yiyince keşke oda yese diyorum.
(588 puan) tarafından
Öyle canım
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kaç aylık canm 
(588 puan) tarafından
27 aylık
(1,603 puan) tarafından
Benim oğlum da 29 aylık bazen güzel yerler bazen de bakıyorsun hiç birşey yemezler
(588 puan) tarafından
Genel olarak et sebze yediremiyorum . Sade makarna pilav yiyor .
(1,603 puan) tarafından
Onları da yemezse nasıl vitamin alicak bu bebeler bizi mahvetti yaa
(588 puan) tarafından
Öyle gerçekten sinirden ağladım çok yoruldum
0 oy
(9,521 puan) tarafından
Aman 8 yaşında kizima yediremiom sana ne diim simdi kuzum 
(588 puan) tarafından
Çok zor gerçekten
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Valla yemeyen çocuk napsan yemiyo zamana birakcan
(588 puan) tarafından
Sabırla 1 yaşından beri vermeye çalışıyorum herşeyden. Sonuç; oturup kendim yiyorum.
0 oy
tarafından

Benim kızda makarna pilav yemiyo yhaa

(588 puan) tarafından
Gına geldi makarna pilavdan. Yemesin sebze et ekmek yiyosa yeter ona
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benimki de yumurta ve çorba yiyor sadece
(588 puan) tarafından
Ay keşke çorba içirebilsem çeşit çeşit yaparım ama yok içmiyo. Allah seninde yardımcın olsun canım
0 oy
(97 puan) tarafından
Benim oglanda oyle ya aralik 24 de 2 yasinda olacak ama cok zorlaniyoruz birsey yedirirken sut iciyor 
(588 puan) tarafından
Sabahtan beri bişey yemedi zaten. Sabah 6buçukta labne ekmek yedi o kadar
(97 puan) tarafından
allah sabir versin canm kolay degil nolacak boyle bilmiom kilosu kac şuan
(588 puan) tarafından
12 kilo doktor normal dedi ama vitaminsiz büyüyo endişem bu yüzden.
(588 puan) tarafından
Az yemesi sorun değil. Sebze ve et yediremiyorum
(97 puan) tarafından
Bnm oglumda suan 12 kilo
0 oy
(122,437 puan) tarafından
zorlama ustune dustukce yemez
(588 puan) tarafından
Zorlamıyorum zaten ilk kez bugün zorlamaya çalıştım Onu da beceremedim yemedi yine :(
0 oy
tarafından
Kaç aylık canım
(588 puan) tarafından
27 canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 152 göst.
31 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 369 göst.
3 Nisan 2022 Aile kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu

403,899 soru

12,099,956 cevap

36,409 kullanıcı