0 oy
627 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar aslında gtmycektim nişana uzak diye ama eşim ısrar etti gidelim diye bende kiramadim hazrlandik ciktik

Arabada görumcemin kizi 17 yasjnda kaynatam kaynanam kaynim eşim ben ve oglum gittik ben 2.5 yllk evlym 23 yasindayim esim 32

Neyse 3 saat yoldu

Arabaya bindik sohbet ediyodu kaynanamla kaynatam bi anda tartştlar kaynanam kaynatama küfür etti 

Sonra kaynatam dediki kaynanama gelinin yaninda küfur etme oda eve gidince ogluna eder dedi kaynanamda bana dediki hele bi etsin agzina biber doldururum dedi gülerek

Bende dedimki ben eşime öyle kötü kelimeler kullanmam dedim 

Sonra aradan 2 saat gecti aciktik 

Eşim dediki abi köşede durda biseyler yiyelim dedi kaynatam ordan atladi sen ismarlarsan yeriz dedi eşimde dediki herkes kendi ailesine ısmarlasın dedi

Ee  abin  sizi gezdiriyo arabaysıyla dediler

Bende dedimki gezdiriyosa parasiyla benzin parasini verdik dedi

Kaynanam bana dediki sen karişma

Niye eşimi yoldurayim karişirim dedim zaten borc icindeyiz dedim

Sonra kaynanam eşime diyoki siz gelmesenizde olurdu

Eşimde dediki arayip durdunuz beni niye o zaman aradiniz dedi

Bende dedimki ben eşim olmasaydi zaten gelmezdim sizle dedim

Neyse geldik nişan yerine 3 saat sonra

3 saat kadar durduk çiktik

Ben eşime dedimki biraz gezelimmi bidaha gelme fırsati olmaz ankaraya dedim kaynanam ordan atladi hayir ne gezmesi dedi eve gidiyoz dedi

Ses etmedim

Bindik 2 saat sonra bi yrde durdu kaynim yemek falan yedik kaynatam 5 kuruş cikarmadi cebinden tum masrafi eşimle abisi odedi

(BU arada eltim gelmedi çunku ayrilma noktasina gelmişler sebebini sordum eltime o kadin yuzunden dedi herseyime karisiyor biktim dedi 10 yllk evliler kaynimin arabasi var ama kaynanamlar rahat vermiyor her pazar kendilerini köye gotürtüyolar bi baş başa birakmiyolar bizi dedi ayrilcam dedi)

Bebegim arabada öksürdü kaynanam hemen bana bakiyo öksürdıkce sanki sebebi benmiymişim gibi ben el bebek gul bebek bakiyorum temizlgne beslenmesine kontrollerine hep dikkat ediyorum

Bana akil vermeye calisiyo surekli emir veriyor bebege şunu giydir şunu cikart şunu yedir şunu yedirme surekli karişma halinde kaynatam kiziyor arada kaynanama karişma sen diyor ama kaynanam yine karişiyor

Ben 1 cmlik cok kisa topuklu ayakkabi giydim banada laf ediyo o nasil ayakkabi düz tabanin yokmu giyimime bile hep bi laf

Benim kimsem olmadigndan arayp annemle dertleştim oda uzuluyor kaynanan cok fena diyor

Inanin ben sakin ve saygili biriyim bana dokunmayan yilan bin yaşar ama kaynanam surekli damarima basiyor

Onun dedigini yapnca senden iyisi olmaz biseyi reddedince sende kötusu olmaz

Ben bebekle perişan oldum kucagmda uyudu oglum kollarim agridi gorumcemin kizina tutmuş diyoki vahh yavrum sende pek yoruldun??

O naptida yoruldu allah aşkina

Bana hep kız diye sesleniyor

Ama başklarina kizim diyor yavrum diyor

Bana karşi bi kinimi var anlamiyorum yemege falan gelirler bana kini olsa gelmezde k.bakmayin cok doldum

16 Cevaplar

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Kaynana fırsat  verirsen yatak odana kadar karışır karışışında tepkini gösterki anlasın sindirmeye çalışıyo senide diğer gelinide sindirmiş herşeyi ben kontrol ederim zannediyo
tarafından
Haklisin ama iyimi etti eltime oyle yaparak simdi oglu yaninda kaliyor mutsuz desem degldi kaynim guluyodu mutluydu ben ne desem suclu oluyorum canim hemen herseyi buyiütüyor
(1,068 puan) tarafından
O zaman onun olduğu ortamlarda fazla bulunma çok fazlada evine çağırma biraz mesafe koymalısın birazda o senden çekinsin
-Reklam-
0 oy
(9,632 puan) tarafından
Fazla muhabbette bulunmamanda fayda var cahıl ınsanın yanında kıtap gibi sessiz ol demişler.Bazısı boyle yapacak bısey yok.eşinle iyi olmaya bak sen.
tarafından
Sessiz oluyorum cogu kez cunku ben bi konuşsam olay buyur
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Bence bariz sizden hoşlanmıyor, çok fazla birarada bulunmamaya çalışın araya mesafe koyun, hastalığı bahane edin kendiliğinden uzaklaşacaktır. Yaptıkları hiç hoş bir şey değil, size karışması özellikle. Ama bence annenize çok sık anlatmayın aklı hep sizde kalacaktır
tarafından
Anneme anlatmasam kime anlataym kimsem yokki anlatacak

Biz sık sık goruşmuyoruz ayda 1 kez anca
(5,117 puan) tarafından
Anladım canım, o zaman sen uzak durmaya çalış normal bir insan farkına varır geri çekilir sende de böyle olur umarım
0 oy
tarafından
Kaynana değil mi bu karışır herşeye benim kaynana akşam 8 buçuk da eşimi arıyor yat artık uyu direk diyor düşün yani her b.k karışıyorlar maalesef 
tarafından
Manyak bunlar ya
tarafından
Ahhahah kız bu benim kaynana gibi o da yazar oğlum uyu ya da uyudun mu yemek yedin mi. Çayın yanında ne var gibi
tarafından
Al bitanede bende var bide eve aldığımız birşeye hepsini bitirmeyin yarında yereiniz sonraki gğnde yersiniz kaldırın der insanlar mı bunlar ALLAH aşkına
0 oy
(21 puan) tarafından
Diğer konuları bilmem de bu para mevzusu benzin parasını ödedik yok hesabı bilmem kim ödesin mevzuları çok ayıp ve yanlış bnce söz konusu bile olmamalı 
tarafından
Ama esime yukleniyolar her konuda esimde borc icinde
(21 puan) tarafından
Yapacak birşey yok yüklenmemeleri lazım ama madem cebinizde para yok ısrar da etseler gitmeseydinz mahçup olmakta var yani
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Kaynanan pek iyi bir insan değil belli yani yazdıklarından o çıkıyor o yüzden pek onunla bir yere gidip gelme. Ama benim dikkatimi şuda çekti yemek yedik eşimle abisi ödedi kaynatam 5 kuruş vermedi demişsin 2 oğlu var adamın orda kalkıp para vermesi zaten ayıp. Yani eşinin babasına annesine bir yemek yedirmesi bile seni rahatsız etmesin bu çok yanlış o babanın annenin o evlatlar üzerinde hiç mi hakkı yok? Böyle düşünürsen zaten onlarda seni sevmez. 
tarafından
Hayr canim olay şu bunlar hep boyleler yazin tatile gidicektik kaynatam dediki siz ismarlayin tatili yani hep beleşlik pesindeler oglumu dogurdum hic bisey almadilar ble ben hep saygimi koruyorum ama onlar bana saygili konuşmuyolar ödüyor esim ses etmiyorum zaten

Eve 3 maaş birden giriyor onlarin kaynanam kaynatam ve kaynim 3ü 1 evde yasiyor
(2,323 puan) tarafından
Anladım. O zaman eşin dikkat etsin ama 2 oğlunun olduğu yerde yemeği tabiki onlar ödemeli. Ama diğer konularda araya mesafe koyun pek gidip gelmeyin. Mesela eşinle konuş annesine söylesin benim eşimi gerektiği yerde ben kılık kıyafetine yorum yaparım sizin yapmanıza gerek yok fln desin belki susar
0 oy
(798 puan) tarafından
Bence artik ciddi anlamda tepkini göster ne böyle her ota her boka karışıyor senin bir insan olduğunu unutuyor resmen
tarafından
Hic sorma saygisiz.olmaym diyorum ama cileden cikcam bi gun
(798 puan) tarafından
Bence çıkmanın zamanı çoktan gelmiş bacım
0 oy
tarafından
Kaynanan kaynini avuç içine almış kocanı da alma çabasında.  Ben sana soyleyim kocanı tek gönderme.  Bu nişan işi de onun için fırsat olacaktı gidip gelene kadar dolduracaktı beceremedi.  Hasetinden çatladı 
tarafından
Ben eşime dedim gtmem diye oda dedi gidelim lutfen iyiki yaninda gittim dedigin gibi doldurur o kadin
0 oy
(77 puan) tarafından
Boyle kaynanalara soylicek laf bulamiyorum yemin ederim. Sen en iyisi araya mesafe koy amma kocani annesine sakin kapdirtma yoksa mazallah eltin gibi olursun sen esinle iyi olmaya bak surekli onunla cocugunla iygilen geldilermi birak konussun kendi bildigini yap soylenir soylenir sonra susar susmazsada sonunda esin bisey soyler bence 
tarafından
Kaynimda cocuk deglki karisina sahip cikmadi ama eltimde kavgaci biriydi anlaşamiyolardi cogu kez
(77 puan) tarafından
Allah haklarinda her seyin hayirlisini eylesin sen kendi ailene odaklan ve ipleri kaynananin eline verme
tarafından
Aynen haklsin canm
0 oy
tarafından
Asla yumuşak davranma ona kendini ezdirme sana öyle davranma sebebi de içten içe begeniyodur seni oğlundan kiskaniyodur böyle anneler ister ki oğlu kendinin ağzının içine baksın karısına da kötü davransin
tarafından
Olabilir canim eşim bana düşkundür
tarafından
İşte onu delirten de bu
0 oy
tarafından
Eşinle aranızın iyi olmasını kiskaniyor olabilir. Anlattıklarından bunu cikardim cnm
tarafından
Allaha sukur iyiyiz canim
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Canım sessiz gördüğünü ezmeye çalışır böyleleri. Kaynana işte çok bişey de bekleme. 
tarafından
Ben saygimi bozmak istemiyorum
(3,166 puan) tarafından
Saygısızlık da etme ama uzak dur canım mesafe herzaman iyidir. Çünkü Bu tarz kaynanalar için altından da olsan zerre değerin olmaz. Varsa yoksa onlar değerlidir
tarafından
Haklsin canm dediklerini yaparim sozunden cikmam ama yine memnun edemiyorum
0 oy
tarafından
Kocam arkandaysa her boş fırsatta laf dok asla atta kalma bence karışlma bana yeter de! Kocanada derse inkâr et sen dert ediceğine o kendine dert etsin
tarafından
Canm dedim karisma diye küstü 3 ay sonra yine basa dondu
tarafından
Gene küssün görüşme gördüğünde onu kaşların çatık dursun sinirli sinirli bak korkut gözünü o senin gözünü korkutmuş baksana
tarafından
Yok korkmam ben ama saygiszlik yapmaktan cekiniyorum öyle yetiştirildim
tarafından
Bende öyleydim biliyomsn ne dese sustum birgün eşim şehir dışı a gitti bende onlarda kaldm 2 ay benim kalbimi kırdı sustum gene snra eşim benıde aldı yanına taşındık 4ay hiç konusmadım eşim ne derse desin aramadım snra evime geldi söyledim herşeyi  tatlı dille konuştuk anne dedm sen beni cok kırıyosn ben cok üzüldüm senden hiç beklemezdim sustukca üstüme geliyosn kırıldgm içide knsmak istemedim dedm şükürler olsun ondan snra böyle bi sorun yaşamadık inşallah yaşamayızda tatlı dille konuş birde gene aynı davranıyosa sende mesafe koy
tarafından
Valla canim dedim anlamadi bana karisma dedim esmde konuştu ayiryetten anlamiyor
0 oy
tarafından
Hepsini okumadim ama allah yardimcin olsn bnim yuvami da ailesi yikti allah goruyor herkesin yaptigini esin cok pisman yaptiklarina ama sansi bitti 
tarafından
Aile en buyuk dusman bazdn
tarafından
Bizdede oyleydi canm
0 oy
(906 puan) tarafından
Senle alakası yok canım, o kadın belliki kafadan kontak uzak dur dizinde evliliginizi düzeninizi bozar o cadi
tarafından
Valla bozarmi bozar
0 oy
tarafından
Valla k.bakma ama ben senin yerinde olsam gitmezdim gitmem de onlarla bir yere kaç defa düğüne gittiler bizede dediler ven gtimedim neden diye sor böyle kaynanalarla bir yere Gİ DİL MEZZZZZZ kendimden biliyorum evde patlasamda gitmem arkadaş
tarafından
Artik bende gtmem der s oldu bana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 347 göst.
15 Ekim 2021 Aile kategorisinde Ayselcan3 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
28 Nisan 2023 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 974 göst.
16 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu