0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından

imagesadece bir tane size yakin gelen bir kiz seciniz

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle 4
(252 puan) tarafından
4*Dördüncü kızı seçmeniz sizin çekiciliğe önem verdiğinizi gösterir. Utangaç değilsinizdir ve kalbinizle değil mantığınızla hareket edersiniz. Bu nedenle pek çok şeyi başarabilme özelliğine sahipsiniz ve zorluklardan korkmazsınız.
Kendinizle uyumlusunuzdur. Gururlu ve aynı zamanda da kibar birisinizdir. Bazı zamanlarda sizi soğuk bir kişi olarak görebilirler, fakat oldukça sosyalsinizdir. İhtiyaç sahiplerine yardım etmeyi de seversiniz.
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından

3 ve ben...<3.....

(252 puan) tarafından
üçüncü kızı seçmeniz sizin mütevazi ve utangaç olduğunuzu gösterir. Hayatınıza giren kişilerle hemen arkadaşlık kuramadığınız anlamına da gelir. Planlı olmayı seven bir kişiliğiniz vardır.
Ayrıca nazik ve kibarsınızdır. Empati yeteneğiniz güçlüdür ve bu sebeple karşınızdaki kişilerin ruh hallerini çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. Başkalarını mutlu etmek için mutsuz olmaktan çekinmeyen özelliğiniz de vardır. Bazı durumlarda yalnız kalmak gibi bir özelliğinize de sahipsiniz.
0 oy
(3,678 puan) tarafından

3 kişi canım:D

(252 puan) tarafından
üçüncü kızı seçmeniz sizin mütevazi ve utangaç olduğunuzu gösterir. Hayatınıza giren kişilerle hemen arkadaşlık kuramadığınız anlamına da gelir. Planlı olmayı seven bir kişiliğiniz vardır.
Ayrıca nazik ve kibarsınızdır. Empati yeteneğiniz güçlüdür ve bu sebeple karşınızdaki kişilerin ruh hallerini çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. Başkalarını mutlu etmek için mutsuz olmaktan çekinmeyen özelliğiniz de vardır. Bazı durumlarda yalnız kalmak gibi bir özelliğinize de sahipsiniz.
0 oy
tarafından
2.diyorum canım:-)))
(252 puan) tarafından
bu kız size çekici geldiyse eğer, başka kişilerle iletişimizin kuvvetli olduğu anlamına gelir. Bu da sizin sosyal olduğunuzu gösterir.Bu kızı seçmeniz ayrıca sizin eğlenceli bir ruh haline sahip ve çevrenize pozitif enerji yayan bir kişilikte olduğunuz anlamına da gelir. Fakat bazı durumlarda aşırı derecede kırılgan olabilirsiniz.
tarafından
Ayyyy bu tam ben çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ❤ yine bekliyoruz böyle güzel testlerini:-))))
(252 puan) tarafından
tamam canim❤️
0 oy
(8,581 puan) tarafından
5 numara dıyem
(252 puan) tarafından
bu sizin bağımsız ve inatçı olduğunuz anlamına gelir. Hedeflerinize ulaşmaya alışkın ve kendinizden de emin olduğunuz için genellikle çevrenizdeki kişilerden yardım istemezsiniz.
inatçı kişiliğiniz nedeniyle insanlar sizi kolay kolay ikna edemezler. Fikirlerinizi değiştiremezler. Yeni insanlarla da rahat bir şekilde tanışamazsınız. Tanıştığınız ve sevdiğiniz kişilerle ise çok rahat anlaşırsınız.
0 oy
tarafından
4 sebepsizce seçtim 
(252 puan) tarafından
4*Dördüncü kızı seçmeniz sizin çekiciliğe önem verdiğinizi gösterir. Utangaç değilsinizdir ve kalbinizle değil mantığınızla hareket edersiniz. Bu nedenle pek çok şeyi başarabilme özelliğine sahipsiniz ve zorluklardan korkmazsınız.
Kendinizle uyumlusunuzdur. Gururlu ve aynı zamanda da kibar birisinizdir. Bazı zamanlarda sizi soğuk bir kişi olarak görebilirler, fakat oldukça sosyalsinizdir. İhtiyaç sahiplerine yardım etmeyi de seversiniz.
0 oy
(3,149 puan) tarafından

3 ve 4 diyorum bende :D

(252 puan) tarafından
bitsne swcmen gerek
0 oy
(21 puan) tarafından
Hem 3 hem de 4 :)))
(252 puan) tarafından
bitane secmen gerek
0 oy
(6,834 puan) tarafından
5 diyorum ama emin de olamadım :D 
(252 puan) tarafından
bu sizin bağımsız ve inatçı olduğunuz anlamına gelir. Hedeflerinize ulaşmaya alışkın ve kendinizden de emin olduğunuz için genellikle çevrenizdeki kişilerden yardım istemezsiniz.
inatçı kişiliğiniz nedeniyle insanlar sizi kolay kolay ikna edemezler. Fikirlerinizi değiştiremezler. Yeni insanlarla da rahat bir şekilde tanışamazsınız. Tanıştığınız ve sevdiğiniz kişilerle ise çok rahat anlaşırsınız.
(6,834 puan) tarafından
Valla doğru :D bu yüzden kocam beyle çok atışıyoruz
0 oy
(2,654 puan) tarafından
5 numara bana daha yakın 
(252 puan) tarafından
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Hiçbiri bence seçecek kız bulamadım bu ne hepsi çıplak ve en sondaki swetle kız da berbat giyinmiş :) gerçekten cikmazdayim
(252 puan) tarafından
pekalaa:D
0 oy
tarafından

2 diyen bacılarım yeminle biriniz söyle kısa şort giyip dışarı çıktıysa bende ne olayim:D denize gidip giymek ayrı.. 

(252 puan) tarafından
:Dddd
0 oy
tarafından
1 le 5 arası çok kittim 1ama
(252 puan) tarafından
*birinci kız size çekici geldiyse eğer, sakinsiniz ve kendinizden eminsiniz demektir. Engellerden korkmadığınız içinde başınız diktir. Birinci kızı seçmeniz ayrıca tüm sorunları çözebilme yeteneğine de sahip olduğunuz anlamına gelir.
Hedeflerinize ulaşırken sabırlı, cesaretli ve coşkulusunuzdur. Utangaç olmadığınız içinde ne istediğinizi bilen bir yapıya sahipsinizdir, bu nedenle de istediklerinizi elde edebilirsiniz
tarafından
☺galiba bu benim ;)
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ruh halime bağlı kesinlikle bazen 4 bazen 5 oluyorum merhaba ben 
(252 puan) tarafından
lbu sizin bağımsız ve inatçı olduğunuz anlamına gelir. Hedeflerinize ulaşmaya alışkın ve kendinizden de emin olduğunuz için genellikle çevrenizdeki kişilerden yardım istemezsiniz.
(4,060 puan) tarafından
Çok doğru gerçekten öyle ☺️
0 oy
(3,505 puan) tarafından
5.........            
(252 puan) tarafından
(3,505 puan) tarafından
Doğru tahmin tebrik ederim
0 oy
(9,582 puan) tarafından
5 diyesim geldi
(252 puan) tarafından
0 oy
(802 puan) tarafından
2 ben hahahha
(252 puan) tarafından
bu kız size çekici geldiyse eğer, başka kişilerle iletişimizin kuvvetli olduğu anlamına gelir. Bu da sizin sosyal olduğunuzu gösterir.Bu kızı seçmeniz ayrıca sizin eğlenceli bir ruh haline sahip ve çevrenize pozitif enerji yayan bir kişilikte olduğunuz anlamına da gelir. Fakat bazı durumlarda aşırı derecede kırılgan olabilirsiniz
0 oy
tarafından
2 ve 5 cnm bana en yakın
(252 puan) tarafından
birtane olmali
tarafından
2 o zaman
(252 puan) tarafından
bu kız size çekici geldiyse eğer, başka kişilerle iletişimizin kuvvetli olduğu anlamına gelir. Bu da sizin sosyal olduğunuzu gösterir.Bu kızı seçmeniz ayrıca sizin eğlenceli bir ruh haline sahip ve çevrenize pozitif enerji yayan bir kişilikte olduğunuz anlamına da gelir. Fakat bazı durumlarda aşırı derecede kırılgan olabilirsiniz
0 oy
(545 puan) tarafından
1 ile 4 arasında kaldım :) hadi 1 olsun 
(252 puan) tarafından
birinci kız size çekici geldiyse eğer, sakinsiniz ve kendinizden eminsiniz demektir. Engellerden korkmadığınız içinde başınız diktir. Birinci kızı seçmeniz ayrıca tüm sorunları çözebilme yeteneğine de sahip olduğunuz anlamına gelir.
Hedeflerinize ulaşırken sabırlı, cesaretli ve coşkulusunuzdur. Utangaç olmadığınız içinde ne istediğinizi bilen bir yapıya sahipsinizdir, bu nedenle de istediklerinizi elde edebilirsiniz
0 oy
(7,935 puan) tarafından
5 benim valla
(252 puan) tarafından
(7,935 puan) tarafından
çok doğru

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 669 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 349 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu