Ben de tam bugun robot supurgeyle alakali post actim dedim taş bana mi geldi acaba :D 8,5 aylik bebegim var temizlik bi yana dursun yemegimi bile zor yapiyorum asiri ilgi isteyen ve kucak bagimlisi bi cocuk uyusa bile ayagimda sallamaya devam ediyorum az once uyudu diye camasir asmaya gittim geldim ki uyanmis gozumun icine bakiyo :D tekrardan sallayip uyuttum ve hala ayagimda birakamiyorum. Hal boyle olunca robot supurge almayi dusundum he cok mu rahat alicaz yo biseylerden kısıp alicaz ama ona bile laf edenler var sokak roportajlarinda cikar tlf goster diyenler var bizim insan gibi yasamak istememiz bile bazilarinin gozune batiyo ben niye kendi ulkemde sıkıntı yasayim diger ulkedekiler gibi rahat etmeyim ki adamlar orda part time 1 hafta calisip gelip burda 1 ay tatil yapiyolar niye onlarin parasiyla bizim paramiz arasinda bu kadar fark var? O da tayibin sucu zamaninda 1 dolar 1 tl ydi simdi 10 tl hatta belki daha fazladir sinirlenmemek icin bakmiyorum bile. Amerika papazi istedi vermedi onlar da dolari yukselttiler de yukselttiler simdi aldigimiz hersey dolar endeksli dun 10 tl ye aldigimiz sey bugun bakiyoruz 15 olmus niye dolar yukseldi diye. Tuketen milletiz uretemiyoruz tarima destek yok yesillik zaten yok denecek az en azindan istanbul icin konusuyum her yer bina her yer avm. Ben kendi ulkemde okuyamadim ya devlet ogrencisine sahip cikmadigi icin okuyamadm ama ayni sinifta suriyeli biri vardi aylik 1000 tl burs aliyodu 2016 dan bahsediyorum belki de suan 2000 aliyolardir bilmiyorum irkciliksa irkcilik ben ulkemde bu insanlari istemiyorum bizden daha rahat yasiyolar sanki multeci olan biziz gercekten tutunacak dalimiz yok hala bu durumda bile onu savunanlara yaziklar olsun